Shimadzu EZ-Test

EZ-Test on yhden pylvään pöytäkone, jolla on mahdollisuus tehdä veto-, puristus ja taivutustestejä pienillä voimilla. Soveltuu erinomaisesti leikkaus- ja kuoritestaukseen sekä pureskeltavuus- ja tunkeumatesteihin. Käyttö pelkällä kosketuspaneelilla tai Trapezium X ohjelmistolla PC:n kautta.
Koneen käyttö on vaivatonta pelkällä LCD kosketuspaneelilla tai markkinoiden helppokäyttöisimmällä Trapezium X ohjelmistolla PC:n kautta. Ohjelmisto toimii kaikilla Windowsin versioilla ja ei ole sidottu koneeseen. Ilmaiset päivitykset sisältyvät lisenssiin.

Saatavina on kolme eri mallia riippuen voiman, siirtymän ja palautusnopeuden tarpeesta. Runkojen kapasiteetti 500 N, 2 kN ja 5 kN.

Tyypillisiä sovellusalueita ovat ruoka, lääketiede, kalvot, kumit, tekstiilit ja elektroniikan komponentit. Testausesimerkkeinä muun muassa: pureskelu (suklaa, pähkinät, praliinit), tunkeutuminen (leivät, kakut), juomateollisuus (tölkin avaus ja kestävyys), paperiteollisuus (renkaan murskaustesti), kosmetiikkateollisuus (huulipunan testaus), reologiatestaus, jousitestaus, elektroniikkateollisuus (leikkaus, napin painallus, kortin veto).

Valmistaja: Shimadzu

Lisätietoja: