Berner Oy

Pitkä historiamme, vuorovaikutteinen toimintatapamme ja kuluttajien kuunteleminen ovat tehneet meistä suomalaisen arjen asiantuntijoita.

Berner on vuonna 1883 perustettu suomalainen, kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Monialaisesta tuotevalikoimastamme on vastuussa neljä liiketoiminta-aluettamme: kuluttajatuotteet, terveydenhuolto ja laboratoriot, teollisuus sekä maatalous. Keskeiset asiakkaamme ovat yksityinen ja julkinen sektori sekä kuluttajat.

Pääkonttorimme, tuotekehitys ja tuotantolaitokseksemme sijaitsevat Suomessa. Toimimme myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa. Haemme kannattavia kasvumahdollisuuksia myös kotimarkkinamme lähialueilta. Toimintamme kattaa oman tuotekehityksen ja tuotannon,  maahantuonnin, myynnin ja markkinoinnin sekä tehokkaat palvelut tuote- ja toimitusketjun hallintaan.

Konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 705 (717, 5 vuonna 2022) miljoonaa euroa ja liikevoitto 29,5 (40,6) miljoonaa euroa. Berner-konserniin kuuluvat lisäksi Suomessa  Berner Chemicals Oy,  Chemigate Oy tytöryhtiöineen ja  Suomen Medituote Oy. Konsernissa työskentelee noin 880 henkilöä.

Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää. Vastuullisuustyötämme ohjaa  vastuullisuusohjelma tavoitteineen.

Tarinamme alkoi vuonna 1883 sillin maahantuonnilla, kun norjalainen Sören Berner saapui Helsinkiin tutkimaan 40 000 asukkaan kaupungin markkinoita. Hän päätti aloittaa liiketoiminnan Suomessa tuomalla silliä suoraan pyyntipaikalta Norjan Stavangerista Helsinkiin.

 

Kaiken toiminnan perustana ovat arvomme: työ, rehellisyys ja ihminen

Jaa sosiaalisessa mediassa