Berner Oy

Pitkä historiamme, vuorovaikutteinen toimintatapamme ja kuluttajien kuunteleminen ovat tehneet meistä suomalaisen arjen asiantuntijoita.

Berner on vuonna 1883 perustettu suomalainen, kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Monialaisesta tuotevalikoimastamme on vastuussa neljä liiketoiminta-aluettamme: kuluttajatuotteet, terveydenhuolto ja laboratoriot, teollisuus sekä maatalous. Keskeiset asiakkaamme ovat yksityinen ja julkinen sektori sekä kuluttajat.

Pääkonttorimme, tuotekehitys ja tuotantolaitokseksemme sijaitsevat Suomessa. Toimimme myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa. Haemme kannattavia kasvumahdollisuuksia myös kotimarkkinamme lähialueilta. Toimintamme kattaa oman tuotekehityksen ja tuotannon,  maahantuonnin, myynnin ja markkinoinnin sekä tehokkaat palvelut tuote- ja toimitusketjun hallintaan.

Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 417,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto 23,2 miljoonaa euroa. Berner-konserniin kuuluvat lisäksi Berner Chemicals Oy,  Chemigate Oy ja   Suomen Medituote Oy. Konsernissa työskentelelee reilut 800 henkilöä.

Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä
kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää. Vastuullisuustyötämme ohjaa  vastuullisuusohjelma tavoitteineen.

Tarinamme alkoi vuonna 1883 sillin maahantuonnilla, kun norjalainen Sören Berner saapui Helsinkiin tutkimaan 40 000 asukkaan kaupungin markkinoita. Hän päätti aloittaa liiketoiminnan Suomessa tuomalla silliä suoraan pyyntipaikalta Norjan Stavangerista Helsinkiin.

 

Kaiken toiminnan perustana ovat arvomme: työ, rehellisyys ja ihminen

Jaa sosiaalisessa mediassa