Berner Oy

Pitkä historiamme, vuorovaikutteinen toimintatapamme ja kuluttajien kuunteleminen ovat tehneet meistä suomalaisen arjen asiantuntijoita. Laatu on ollut tuotteidemme tärkein kriteeri jo 135  vuoden ajan.

Korkeat laatuvaatimukset koskevat niin omaa valmistustamme kuin maailmalta valikoituja tuotteita. Omien tunnettujen  tuotemerkkimme, kuten XZ, LV, Rajamäen, Oxygenol, Korrek ja Lasol, tuotekehitys tapahtuu Herttoniemen-pääkonttorimme laboratoriossa ja ne valmistetaan Heinävedellä.

Vuonna 2018 Berner-konsernin liikevaihto oli 315,9 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa teimme 15,6 miljoonaa euroa. Työllistimme  keskimäärin 495 henkilöä konsernissamme, joista 372 Suomessa, 49 Ruotsissa ja 74 Baltian maissa.

Kotimaisena perheyrityksenä haluamme kantaa kortemme kekoon suomalaisen yhteiskunnan puolesta. Meille on kunnia-asia investoida ja maksaa veromme Suomen lisäksi kotimarkkinallemme Ruotsiin ja Baltian maihin. Haemme kannattavia kasvumahdollisuuksia myös kotimarkkinamme lähialueilta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä yritysasiakkaidemme kanssa ja autamme heitä rakentamaan kestävää ja menestyvää liiketoimintaa.

Kaiken toiminnan perustana ovat arvot: työ, rehellisyys ja ihminen.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa