Berner Oy

Pitkä historiamme, vuorovaikutteinen toimintatapamme ja kuluttajien kuunteleminen ovat tehneet meistä suomalaisen arjen asiantuntijoita. Laatu on ollut tuotteidemme tärkein kriteeri jo 138  vuoden ajan.

Berner on vuonna 1883 perustettu suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Monialaisesta tuotevalikoimastamme on vastuussa kuusi liiketoimintayksikköämme: Kuluttajatuotteet, Vapaa-ajan tuotteet, Pro, Teollisuuden Berner, Maatalous ja Koneet. Keskeiset asiakkaamme ovat yksityinen ja julkinen sektori sekä kuluttajat.

Pääkonttorimme, tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa ja tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Haemme kannattavia kasvumahdollisuuksia myös kotimarkkinamme lähialueilta. Toimintamme kattaa oman tuotekehityksen ja tuotannon,  maahantuonnin, myynnin ja markkinoinnin sekä tehokkaat palvelut
tuote- ja toimitusketjun hallintaan. Berner-konserniin kuuluvat lisäksi Berner Chemicals Oy, Suomen Medituote Oy ja BioA Oy.

Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 324,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto 17,6 miljoonaa euroa. Berner-konsernissa työskenteli viime vuonna keskimäärin 536  henkilöä.

Aloitimme omien tuotteiden valmistamisen 1950-luvulla XZ:n öljyhoidosta. Tuotteemme kehitetään nykyään
pääkonttorimme laboratoriossa Helsingin Herttoniemessä ja valmistetaan Heinävedellä, jossa työllistämme  60 henkilöä ollen paikkakunnan suurin yksittäinen työllistäjä.

Laatu on ollut tuotteidemme tärkein kriteeri jo vuodesta 1883, kun norjalainen Sören Berner perusti yhtiön sillin maahantuonnilla. Korkeat laatuvaatimukset koskevat niin omaa valmistustamme kuin maailmalta valikoituja tuotteita.

Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä
kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää. Vastuullisuustyötämme ohjaa uusi vastuullisuusohjelma tavoitteineen.

Lue lisää vuosikatsauksestamme 2020, 

Kaiken toiminnan perustana ovat arvomme: työ, rehellisyys ja ihminen

Jaa sosiaalisessa mediassa