Suomi

4711

Kaikkien Eau de Colognien äiti 4711 Echt Kölnisch Wasser on yksi maailman vanhimmista tuotemerkeistä.

Aceto Balsamico del Duca di Adriano Grosoli

Aceto Balsamico del Duca di Adriano Grosoli on 1800-luvun lopulla perustettu perheyritys, joka valmistaa aitoa Modenan balsamiviinietikkaa.

Ainu

Ainu-lastentarvikesarja on tarjonnut ratkaisuja suomalaisen lapsiperheen arjen helpottamiseksi jo 1960-luvun puolivälistä asti. Tuoteperheestä löytyy apua niin vastasyntyneiden kuin vaippaikäisten tarpeisiin, imettäviä äitejä unohtamatta.

Atopik

Atopik on kotimainen apteekkisarja herkälle iholle. Tuotteiden tehoaineina ovat suomalainen kaura, mustikka sekä prebiootit. Valikoimasta löytyy korkealaatuisia ihonhoitotuotteita niin kuivalle, ärtyneelle, ikääntyvälle kuin rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle

Ballograf

Korkealaatuisia kyniä Ruotsista.

Bea Pro

Bea Pro on tehokas ja turvallinen pesuneste päivittäiseen käsien ja vartalon sekä hiusten pesuun.

Betty Barclay
BIC

BIC on perheyritys, joka on listattu Pariisin pörssiin. Yhtiö on maailman johtava kirjoitusvälineiden, sytyttimien ja varsiterien valmistaja. Edustamme BIC-tuotteita Suomessa.

Btb13

BTB13 on suomalainen ammattisarja vaativien iho-ongelmien hoitoon. Tuotekehitys perustuu tutkittuihin soluaktiivisiin aineisiin ja oululaisen tutkijaryhmän kehittämään patentoituun BTB13TM kantasoluteknologiaan, jonka avulla voidaan auttaa aktivoimaan passivoituneita kantasoluja. Samalla se auttaa korjaamaan kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriötä, joista monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit johtuvat.

Burde

Vuosi- ja lukuvuosikalenterit sekä seinä- että pöytäversioina. Vuosittain vaihtuvat designit ja värit

by Raili

Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen on omistanut pitkän uransa suomalaisten naisten kauneudelle. Työssään hän korostaa erityisesti ihon tervettä hehkua. By Raili on lahja naisille, jotka kaipaavat laadukkaita tuotteita ja kauniin huolitellun lopputuloksen. Tuotevalikoimaan kuuluvat ihonhoitotuotteet ja hoitomeikit, joiden upeat sävyt ja hoitavat koostumukset saavat ihosi hehkumaan.

Citizen

Laadukkaat tasku- ja pöytälaskimet.

Clarins

Clarins on selektiivisen kauneudenhoidon edelläkävijä Euroopassa. Sarjan ihonhoitotuotteiden vaikutus perustuu eri kasveista saatuihin vaikuttaviin aineisiin. Tuotteet tarjoavat ratkaisun kaiken ikäisten naisten ja miesten ihonhoitoon.

Cooper

Cooper- ja Cooper BIO -sarjat tarjoavat nopeasti vaikuttavia ja pitkään tehoavia erikoistuotteita tuholaistorjuntaan kodissa ja puutarhassa. Tutustu koko valikoimaan ja häädä kutsumattomat vieraat tehokkaasti!

Ekopharma

Ekopharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita ja aktiiviaineina toimivat marjat ja kasviuutteet. Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. Ekopharma-tuotteet valmistetaan alusta loppuun kotimaassa Suomen ilmaston olosuhteisiin.

Foldermate

Kansiokaverisi! Innovatiiviset ja värikkäät arkistointi- ja kansiotuotteet.

Free

Free hyttys- ja täikarkotteiden teho perustuu uudenlaiseen aktiiviaineeseen (IR 3535), joka on lääkeyrityksen kehittämä sekä maailman terveysjärjestön WHO:n suosittelema.

GOSH COPENHAGEN

Tanskalainen kosmetiikkabrändi GOSH COPENHAGEN tarjoaa korkealaatuisia ja innovatiivisia meikkituotteita kaikille sopivaan hintaan.

Greencare

GreenCaren laaja tuotevalikoima palvelee kotipuutarhureiden puutarhanhoitotarpeita. GreenCare-tuotteissa yhdistyy asiantuntijuus, helppous ja onnistumisen ilo!

HAI

Hai on tuonut värejä harmauden keskelle jo vuodesta 1968. Ensimmäiset saappaat suunniteltiin purjehduskäyttöön, mutta nyt Hai on jo paljon muutakin kuin saappaita.

Herbina

Herbina on kotimainen kauneudenhoidon tuotemerkki, joka saa inspiraationsa ja voimansa luonnosta.

HETI

HETI-tuoteperheeseen kuuluvat käsisaippua, keittiön pintojen puhdistusaine, yleispesuaine, kylpyhuonepesu, kirjopyykinpesuaine ja pyykkietikka.

IsaDora

Ruotsalainen IsaDora edustaa viimeisimpiä trendejä, korkeinta laatua ja uusinta kosmetiikan tuotekehitystä. Sen kattava valikoima värikosmetiikkaa sopii myös herkkäihoisille ja allergisille, sillä tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja.

Kikkoman

Monipuolinen Kikkoman-soijakastike tuo ruokaan makua ja väriä. Sen pehmeä maku syntyy yli kuusi kuukautta kestävän luonnollisen käymisprosessin tuloksena.

Korrek

Korrekin kattavasta valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi autonhoitoon. Korrekin hyvä testimenestys on jatkunut vuodesta toiseen ja sen asema Suomen suosituimpana autonhoitotuotesarjana on edelleen vahva.

Lanfranchi

Laadukas ruokaöljy on tärkeä osa ruoanvalmistusta. Lanfranchin valikoimaan kuuluvat Extra Virgin -oliiviöljy, maustetut oliiviöljyt ja eksoottiset erikoisöljyt.

Lasol

Lasol-tuotesarjassa on tuulilasinpesunesteitä sekä talvikauden pakkaskelejä varten että kesän erityistarpeisiin, jolloin autoilijan kiusana ovat tuulilasiin tarttuvat hyönteiset.

Limmi

Italialaisen Limmin sitruuna- ja limettimehut puristetaan aidoista ja tuoreista hedelmistä. Helppokäyttöiset ja laadukkaat sitrusmehut soveltuvat niin ruokien kuin drinkkien maustamiseen.

LV

LV-tuotteet on kehitetty herkälle suomalaiselle iholle. Hellävaraiset tuotteet sopivat myös atooppiselle ja allergiselle iholle.

M2 BEAUTÉ

M2 BEAUTÉ on 2008 Kölnissä perustettu, selektiivistä kosmetiikkaa valmistava yritys, joka kehittää uudenlaisia, luonnollista kauneutta korostavia kosmetiikkatuotteita

Mavala

Kaikkialla maailmassa sveitsiläisestä laadustaan tunnettu käsien- ja kynsienhoitosarja Mavala tarjoaa vastauksen jokaiseen kynsiongelmaan.

mec

mec-tuoteperheen alta löydät laadukkaat askartelutuotteet ja toimisto- ja koulutarvikkeet turvallisesti kaikenikäisille. missiomme on tuottaa iloisia yhteisen tekemisen hetkiä, vastuullisesti ja pilke silmäkulmassa.

Murumuru

Lumoavaa kotimaista luonnonkosmetiikkaa! Murumuru on hyvää oloa ja kauniita tekoja, niin itsellesi kuin ympäristöllesi. Sarjan tuotteet ovat lähituotettua suomalaista luonnonkosmetiikkaa, jonka ainutlaatuisen mehukkaat ja ravitsevat raaka-aineet hellivät ihoa ja hiuksia ennennäkemättömällä tavalla. Tuotteita yhdistää huumaavan karkkimaiset tuoksut, jotka poikkeuksetta tuovat hymyn huulille.

Natuk

Natuk on villinä kasvamista ja kannustamista olemaan juuri niin Natuk kuin luontaisesti olet – söpö, kultainen ja täynnä ihmeitä. Kotimaisen FI-Natura-sertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan sydämessä on kokonaisvaltainen, tehokkaasti kosteuttava ihonhoitorutiini, jonka käyttö on nautinnollista niin iholle kuin mielelle. Elämyksellinen ihonhoitokonsepti sisältää 7 vegaanista, ihoa tehokkaasti kosteuttavaa Hydra Boost -tuotetta, joissa on hyödynnetty kotimaisia luomuviljeltyjä ja villinä kasvaneita kukkauutteita sekä muita tarkoin valikoituja tehoaineita.

Nokian Jalkineet

Nokian Jalkineet ovat markkinoiden parhaita kumisaappaita. Jokainen saapas on kovaan käyttöön suunniteltu jalkine, jossa yhdistyy suomalainen huippumuotoilu ja yli sadan vuoden kokemus,

Nuxe

Ranskalainen Nuxe on ainutlaatuinen ihonhoitobrändi, jonka tuotteissa yhdistyvät luonnon vahva hoidollisuus, tieteellisesti todistettu tehokkuus ja aisteja herättelevä käyttökokemus.

Omron

Omron Healthcare on maailman johtava digitaalisten verenpainemittareiden valmistaja.

Oxygenol

Oxygenol on yli 100-vuotias suomalainen suuhygieniasarja. Heinävedellä valmistetuissa koko perheen tuotteissa hyödynnetään luonnon omia raaka-aineita, kuten kotimaista ksylitolia.

Probic8

Probic8 -sarjan tuotteita yhdistää korkealaatuiset ja tehokkaat raaka-aineet, jotka aidosti hoitavat ja edesauttavat hiuspohjan omaa aineenvaihduntaa ja luonnollista mikrobisuojaa. Pesevät aineet ovat hellävaraisia ja kasvipohjaisia. Kun hiuspohja voi hyvin ja hiuksia hoidetaan oikeilla tuotteilla, syntyy hyviä tuloksia.

Provisor

Alun perin apteekkarin kehittämä Provisor Käsi- ja vartalovoide on pehmentänyt ja hoitanut suomalaisten ihoa jo vuodesta 1960.

Pure=Beauty

Ihonhoidossa vähemmän on enemmän. Pure=Beautyn minimalistinen ja funktionaalinen luonnonkosmetiikkasarja sisältää vain tarkoin valittuja ja tehokkaita, aidosti ihoa hoitavia raaka-aineita. Tuotteet eivät sisällä hajusteita tai eteerisiä öljyjä. Pure=Beauty on kotimainen ja vegaaninen sarja, joka valmistetaan Helsingin Herttoniemessä.

Rajamäen

Rajamäen perinteistä väkiviinaetikkaa on valmistettu Suomessa vuodesta 1892 lähtien. Kaikki Rajamäen väkiviinaetikat, viinietikat ja balsamietikat valmistetaan luonnollisella käymismenetelmällä.

Route 66

ROUTE 66 -tuoksukokoelma perustuu markkinoiden kolmeen suosituimpaan tuoksutrendiiin.

Saclà

Italialainen perheyhtiö Saclà on kerännyt Piemonten alueen hedelmällisen sadon parhaat palat vuodesta 1939 asti. Tuotevalikoimaan kuuluvat klassiset antipastot, oliivit, pastakastikkeet, pestot ja mehut.

Sensai

Sensai-tuotteissa yhdistyvät luonto ja tiede. Niissä sulautuvat yhteen uusin teknologia sekä perinteinen japanilainen parantamisen taito.

Tabac

Miesten rakastama klassikkosarja sisältää täydellisen valikoiman miesten tuoksuja ja päivittäiseen hygieniaan liittyviä tuotteita.

Tummeli

Tummelin historia ulottuu vuoteen 1960, jolloin ensimmäinen Tummeli-tuote lanseerattiin maatalouskäyttöön lypsyvoiteeksi. Tummeli-tuotteet ovat hajusteettomia ja ihoa tehokkaasti kosteuttavia.

UHU

Keltaisesta väristä tunnetut laadukkaat ja perinteiset saksalaiset liimat.

Unna Nordic

Unna Nordic - Tunne metsä ihollasi. Aisteja hellivä ja arjen metsähetket tallennettuna hoitolasarjaan, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat inspiraation lähteenä Unna Nordic -sarjalle. Tuotteiden laadukkaat, vegaaniset raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä. Unna Nordic -sarja on kotimaassa kehitettyä ja valmistettua sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

XZ

Kotimainen XZ on hoitanut hiuksia asiantuntemuksella jo yli 60 vuoden ajan.

Aineisto­pankki

Aineistopankista löydät digitaalisessa muodossa muun muassa logoja, tuote- ja fiiliskuvia sekä tiedotteita.

KStutkinto

Suorita TUKESin hyväksymä laaja kasvinsuojelututkinto tai ns. ruiskuttajan tutkinto kätevästi netissä.

Medlab

Berner MedLab on terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisten luotettava kumppani. Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Avenakauppa

Vilja- ja öljykasvikauppa

Berner Proshop

Monipuolinen tuotevalikoima terveydenhuollon, ammattisiivouksen, keittiöhygienian sekä eläinten hyvinvoinnin ammattilaisille.

KStutkinto

Suorita TUKESin hyväksymä laaja kasvinsuojelututkinto tai ns. ruiskuttajan tutkinto kätevästi netissä.

Viljelijän Berner

Maatalouskaupan edelläkävijöihin kuuluva Viljelijän Berner tehostaa maatalouskaupan rakenteita myymällä suoraan viljelijöille.

BernerShop.fi

Berner-brändien tuotteet yhdestä kaupasta

Haicolours.com

Hai ja Nokian Jalkineiden verkkokauppa

Ruotsi

Berner Industries
Berner Lab
Berner Medical
Bröderna Berner AB
Berner Proshop

Norja

Berner industries
Berner Lab
Berner medical
Søren Berner

Viro

Berner Eesti OÜ
Berner Eesti Oü

Latvia

SIA Berner Latvija

Liettua

Berner Lietuva
Lili.lt