Ammattimainen lopputulos saavutetaan, kun käytetään oikeita puhdistus- ja pesuaineita. Bernerin asiantuntijuus ammattipuhtauden tuotteiden kehittäjänä sekä valmistajana tukee puhtauden ammattilaisten työtä.

Heinävedellä vastuullisesti ja asiantuntemuksella valmistetut ammattikäyttöön kehitetyt puhdistus- ja pesuaineet muodostuvat omasta HETI-tuotesarjasta, joka on jo 40 vuoden ajan ollut ammattilaisten käytössä.
Puhdistusaineiden tuotevalikoimaa täydentää yli 30 vuotta puhtauden ammattilaisia Suomen markkinoilla palvellut Wetrok-sarja.

Asiakkaamme toimialat asettavat vaatimuksia korkeatasoiselle puhtaudelle ja hygienialle. Vastaamme asiakkaidemme vaatimuksiin kehittämällä aktiivisesti tuotevalikoimaamme vastaamaan muuttuviin tarpeisiin.

Puhdistusaineiden tuotevalikoimamme muodostuu muun muassa yleispuhdistus-, peruspuhdistus-, saniteettitilojen puhdistusaineista ja lattioiden puhdistus- ja hoitotuotteista. Lisäksi valikoimassamme on laaja koneellisen astianpesun tuotesarja ja erikoistuotteita.

Lisätietoja:

Terhi Salo, puh. +358 20 791 8499, terhi.salo@berner.fi