Berner Oy ja Dayton Oy yhteistyössä

Berner tekee yhteistyötä Dayton Oy:n kanssa HETI-astianpesuaineiden käyttöönoton, annostelun ja seurannan osalta ammattikeittiöissä.
Bernerin koneelliseen astianpesuun suunniteltujen aineiden annostelusta ja mittauksesta asiakkaiden keittiöissä vastaa Dayton Oy Bernerin keskittyessä omaan ydinosaamiseensa ammattisiivouksen ja keittiöhygienian tuotekehittämisessä.

RUMED webinaarit välinehuollon ammattilaisille

RUMED Academy on saksalaisen, terveydenhuollon instumentteja valmistavan päämiehemme KLS Martinin ja erilaisia sterilointilaitteita valmistavan MMM:n yhteinen koulutusorganisaatio, jonka tavoitteena on kouluttaa ja ohjeistaa instrumenttien käyttämistä ja käsittelyä. Maksuttomat englanninkieliset webinaarit ovat avoimia kaikille välinehuollon ammattilaisille, myös Suomessa. RUMED Academyn webinaareja järjestetään kerran kuussa, koko loppuvuoden ajan.

Koronaviruksen testaaminen ja virukselta suojautuminen

Olemme koonneet yhteen tuotteita, joita voimme suositella koronaviruksen testaamiseen ja leviämisen hidastamiseen sekä koronavirukselta suojautumiseen. Tuotevalikoimastamme löytyy Acon Labsin SARS-CoV-2 -diagnostiset testit ja analyysilaitteet. Lisäksi valikoimamme kattaa ihon, pintojen ja laitteiden desinfektioon tarkoitetut tuotteet, joista suurin osa on omaa tuotantoamme.