Liiketoimintayksiköt

Valmistamme ja maahantuomme monipuolisia tuotteita. Valikoimissamme on niin kosmetiikkaa, elintarvikkeita kuin jalkineitakin. Yrityksille ja julkishallinnon toimijoille tarjoamme terveydenhuollon, eläinten hyvinvoinnin, siivousalan ja keittiöhygienian tuotteita ja palveluita. Toimimme myös maahantuonnin kumppanina aina teollisuudessa käytettäviin raaka-aineisiin, koneisiin ja niiden huoltoon asti. Maanviljelijälle olemme kasvinsuojelun ja kasvun kumppani.

Bernerin liiketoimintayksiköt ovat: Kuluttajatuotteet,  Vapaa-ajan tuotteet, Agentuuri, Pro, Viljelijän Berner ja Koneet. Liiketoimintojen tukena ovat yhteiset hallintopalvelut, markkinointi & Innovaatiot,  sekä tuote- ja toimitusketju.

Pääkonttorimme, tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa. Ruotsiss, Norjassa ja Baltian maissa asiakkaitamme palvelevat tytäryhtiömme Bröderna Berner AB, Sören Berner A/S,  Berner Eesti Oü, Berner Latvia SIA sekä UAB Berner Lietuva.

KuLUttajatuotteet

Valmistamme ja maahantuomme laajan valikoiman monipuolisia tuotteita lisäämään kuluttajien arjen hyvinvointia. Tunnetut tuotemerkkimme kilpailevat kärkimerkkeinä useissa kategorioissa; hygieniassa, elintarvikkeissa siivouksessa, kodinhoidossa, hyvinvoinnissa, lastentarvikkeissa, päivittäiskäyttötavaroissa sekä kauneudessa.

Panostamme kotimaiseen tuotekehitykseen ja tuotantoon. Omat tuotemerkkimme on kehitetty alusta saakka yhteistyössä suomalaisten kuluttajien kanssa. Berner Oy:n oman tuotekehityksen tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, Oxygenol,  Rajamäen tuoteperhe. Lisätietoa brändeistämme löydät Brändit-osiosta.

Vapaa-ajan tuotteet

Valmistamme ja markkinoimme tuotteita kuluttajien vapaa-ajan tarpeisiin ja harrastuksiin. Tarjontamme koostuu johtavista brändeistä ja tuotteista autonhoitoon, puutarhanhoitoon ja ulkoiluun.

Panostamme erityisesti kotimaiseen suunnitteluun, tuotekehitykseen ja tuotantoon, mutta toimimme  tiiviissä yhteistyössä myös kansainvälisen kumppaniverkostomme kanssa. Vahvuuksiamme ovat johtavien tuotemerkkien lisäksi paikallinen kuluttajaymmärrys sekä brändi-, markkinointi- ja jakelutieosaaminen. Tunnettuja merkkejämme ovat mm. Nokian Jalkineet  ja Hai, GreenCare, Free, Korrek ja Lasol. Lisätietoa brändeistämme löydät Brändit-osiosta.

Pro

Berner Pro on ammattilaisen strateginen kumppani. Erikoisosaamisemme keskittyy terveydenhuoltoon, laboratorioalaan, eläinten hyvinvointiin sekä ammattisiivoukseen ja keittiöhygieniaan.  Asiakkaitamme ovat laboratoriot, yliopistolliset sairaalat ja keskussairaalat sekä eläinten hyvinvoinnin ja puhtauden ammattilaiset. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Oman tuotantomme lisäksi valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia tuotteita ulkomaisilta, alansa huippua edustavilta päämiehiltämme.

Tarkempia tietoja Berner Pron tuotteista ja palveluista löydät osoitteesta www.berner.fi/pro

 

Agentuuri

Agentuuri on ollut Bernerin liiketoiminnan kivijalka siitä asti kun yritys vuonna 1883 perustettiin. Agentuuri hankkii globaalisti tuotteita markkina-alueelleen. Varastoimme ja toimitamme raaka-, lisä- ja apuaineita teollisuudelle ja infrasektorille kustannustehokkaasti ja nopeasti paikallisista varastoistamme Pohjoismaissa.

Pohjoismaiden lisäksi meillä on asiakkaita Baltian maissa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä. Tarjoamme asiakkaillemme myös erilaisia lisäarvopalveluja ja huolehdimme asiakkaan tuotannossa syntyvistä sivuvirroista, jotka ovat hyödynnettävissä laajan verkostomme avulla.

 

MAATALOUS

Olemme maanviljelijöiden luotettava kumppani Suomessa ja Ruotsissa. Tarjoamme kasvinsuojeluaineita, lannoitteita, siemeniä, viljelytarvikkeita ja niihin liittyvää palvelua sekä neuvontaa suoraan viljelijäasiakkaillemme.
Virossa, Latviassa ja Liettuassa toimimme paikallisten jakelijoiden kautta.

Liiketoimintamme rakentuu kaikilla markkina-alueillamme vahvaan kumppanuuteen
asiakkaidemme sekä tavarantoimittajiemme kanssa.

Viljelijänberner.fi -palvelukanava sisältää sähköisen suunnittelutyökalun lisäksi verkkokaupan viljelijän tarpeisiin.

 

Koneet

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysten konekannan hallintaan; myymme, vuokraamme, rahoitamme ja huollamme trukkeja ja kiinteistönhoitokoneita. Lisäksi tarjoamme kattavat varaosa-, huolto- ja kunnossapitopalvelut.

Palvelemme asiakkaitamme koko maan kattavalla ammattitaitoisella verkostolla, joka koostuu Bernerin maahantuojaorganisaatiosta sekä valtuutetuista jälleenmyyjistä ja sopimushuoltoyrittäjistä. Myyntimme, huoltomme ja varaosakeskuksemme toimivat Vantaan Viinikkalassa.

Tarkempia tietoja konetarjonnastamme löydät sivuilta www.berner.fi/koneet

 

Jaa sosiaalisessa mediassa