Liiketoimintayksiköt

Bernerin monialaisesta tuotevalikoimasta vastaa neljä liiketoiminta-aluetta, jotka ovat kuluttajatuotteet, terveydenhuolto ja laboratoriot, maatalous ja teollisuus. Liiketoimintojen tukena ovat yhteiset hallintopalvelut, markkinointi & innovaatiot,  sekä tuote- ja toimitusketju.

Pääkonttorimme, tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa. Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa Norjassa ja Baltian maissa asiakkaitamme palvelevat tytäryhtiömme.

KuLUttajatuotteet

Valmistamme, maahantuomme ja markkinoimme laajan valikoiman monipuolisia merkkituotteita suomalaisille kuluttajille. Tunnetut brändimme kilpailevat kärkimerkkeinä useissa kategorioissa: hygieniassa, kauneudessa, elintarvikkeissa, kodin puhdistuksessa, hyvinvoinnissa, lastentarvikkeissa, autonhoidossa, puutarhanhoidossa, jalkineissa sekäpäivittäiskäyttötavaroissa. 

Panostamme kotimaiseen tuotekehitykseen ja tuotantoon, mutta toimimme myös tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen kumppaniverkostomme kanssa. Vahvuuksiamme ovat brändiemme lisäksi paikallinen kuluttajaymmärrys, markkinointiosaaminen sekä tiivis asiakasyhteistyö.  

Meillä on omaa tuotantoa Heinävedellä ja Helsingissä. Toimimme myös Baltiassa.  Lisätietoa brändeistämme löydät Brändit-osiosta.

terveydenhuolto ja laboratoriot

Olemme MedLabilla terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisten luotettava kumppaniOman kotimaisen tuotantomme lisäksi valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia tuotteita ulkomaisilta, alansa huippua edustavilta päämiehiltämme.

Terveydenhuollon puolella parannamme elämänlaatua tarjoamalla ratkaisuja ihmisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Laboratorioiden tarpeisiin tarjoamme kokonaisvaltaisia laite- ja palveluratkaisuita.  Autamme valinnassa, koulutamme ja huollamme.  Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa.

 

maatalous

Olemme maanviljelijöiden luotettava kumppani Viljelijän Bernerinä Suomessa ja Gullviksyksikkönä Ruotsissa. Virossa, Latviassa ja Liettuassa toimimme paikallisten jakelijoiden kautta.

Ostamme viljaa ja öljykasveja ja tarjoamme kasvinsuojeluaineita, lannoitteita, siemeniä, viljelytarvikkeita ja niihin liittyvä palvelua sekä neuvontaa suoraan viljelijäasiakkaillemme. 

Liiketoimintamme rakentuu kaikilla markkina-alueillamme vahvaan kumppanuuteen asiakkaidemme sekä tavarantoimittajiemme kanssa.​ Meillä on omaa lannoitteiden tuotantoa Kouvolassa.

TEOLLISUUs

Hankimme teollisuuden Bernerillä globaalisti elintarvike- ja rehuraaka-aineita sekä kemikaaleja valmistavan teollisuuden ja infrasektorin tarpeisiin.  Asiakkaitamme ovat kotimaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla toimivat yritykset sekä julkinen sektori. 

Toimimme aktiivisessa asiakasyhteistyössä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, sekä etsimme uusia yhteistyömahdollisuuksia myös muualta maailmasta.

Tytäryhtiömme valmistavat muun muassa metsäteollisuudelle magnesiumkemikaaleja Kokemäellä sekä tärkkelyspohjaisia side- ja liima-aineita Lapualla, Kaipiaisissa ja Mietoisissa ja sekä perunatärkkelystä Lapualla ja Kokemäellä. 

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa