Liiketoimintayksiköt

Valmistamme ja maahantuomme monipuolisia tuotteita. Valikoimissamme on niin kosmetiikkaa, elintarvikkeita kuin jalkineitakin. Yrityksille ja julkishallinnon toimijoille tarjoamme mm. terveydenhuollon ja laboratorioalan tuotteita. Teollisuuden tarpeisiin maahantuomme erilaisia raaka-aineita. Maanviljelijälle olemme kasvinsuojelun ja kasvun kumppani.

Bernerin liiketoimintayksiköt ovat Kuluttajatuotteet, MedLab,  Teollisuuden Berner ja  Viljelijän Berner. Liiketoimintojen tukena ovat yhteiset hallintopalvelut, markkinointi & innovaatiot,  sekä tuote- ja toimitusketju.

Pääkonttorimme, tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltian maissa asiakkaitamme palvelevat tytäryhtiömme.

KuLUttajatuotteet

Valmistamme ja maahantuomme laajan valikoiman monipuolisia tuotteita lisäämään kuluttajien arjen hyvinvointia. Tunnetut tuotemerkkimme kilpailevat kärkimerkkeinä useissa kategorioissa; hygieniassa, puutarhanhoidossa,  elintarvikkeissa , autonhoidossa, siivouksessa, jalkineissa ja pukeutumisessa, kodinhoidossa, hyvinvoinnissa, lastentarvikkeissa, päivittäiskäyttötavaroissa sekä kauneudessa.

Panostamme erityisesti kotimaiseen suunnitteluun, tuotekehitykseen ja tuotantoon, mutta toimimme  tiiviissä yhteistyössä myös kansainvälisen kumppaniverkostomme kanssa.  Vahvuuksiamme ovat johtavien tuotemerkkien lisäksi paikallinen kuluttajaymmärrys sekä brändi-, markkinointi- ja jakelutieosaaminen.

Tunnettuja omia tuotemerkkejämme ovat muun muassa XZ,  Nokian Jalkineet ja Hai, LV, Herbina, Ainu, GreenCare,  Heti, Oxygenol, Korrek ja Lasol, Rajamäen, Tummeli ja Free. Lisätietoa brändeistämme löydät Brändit-osiosta.

MEDLAB

Berner MedLab on terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisten luotettava kumppani. Oman kotimaisen tuotantomme lisäksi valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia tuotteita ulkomaisilta, alansa huippua edustavilta päämiehiltämme. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotevalikoimaamme asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden mukaan. Parannamme elämänlaatua tarjoamalla ratkaisuja ihmisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Laboratorioiden tarpeisiin tarjoamme kokonaisvaltaisia laite- ja palveluratkaisuita. Autamme valinnassa, koulutamme ja huollamme. Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.  www.bernermedlab.fi

TEOLLISUUDEN BERNER

Hankimme globaalisti elintarvike- ja rehuraaka-aineita sekä kemikaaleja valmistavan teollisuuden ja infrasektorin tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat kotimaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla toimivat yritykset sekä julkinen sektori. Toimimme aktiivisessa asiakasyhteistyössä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, sekä etsimme uusia yhteistyö-mahdollisuuksia myös muualta maailmasta. www.bernerindustries.fi

VILJELIJÄN BERNER

Olemme maanviljelijöiden luotettava kumppani Suomessa ja Ruotsissa. Tarjoamme kasvinsuojeluaineita, lannoitteita, siemeniä, viljelytarvikkeita ja niihin liittyvää palvelua sekä neuvontaa suoraan viljelijäasiakkaillemme.
Virossa, Latviassa ja Liettuassa toimimme paikallisten jakelijoiden kautta.

Liiketoimintamme rakentuu kaikilla markkina-alueillamme vahvaan kumppanuuteen
asiakkaidemme sekä tavarantoimittajiemme kanssa.

Viljelijänberner.fi -palvelukanava sisältää sähköisen suunnittelutyökalun lisäksi verkkokaupan viljelijän tarpeisiin.

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa