Liiketoimintayksiköt

Valmistamme ja maahantuomme monipuolisia tuotteita ihmisten hyvinvointiin. Valikoimissamme on niin kosmetiikkaa, elintarvikkeita kuin jalkineitakin. Yrityksille ja julkishallinnon toimijoille tarjoamme terveydenhuollon, eläinten hyvinvoinnin, siivousalan ja keittiöhygienian tuotteita ja palveluita. Toimimme myös maahantuonnin kumppanina aina teollisuudessa käytettäviin raaka-aineisiin, koneisiin ja niiden huoltoon asti. Maanviljelijälle olemme kasvinsuojelun ja kasvun kumppani.

Bernerin liiketoimintayksiköt ovat: Kuluttajatuotteet, Agentuuri, Pro, Viljelijän Berner ja Koneet. Liiketoimintojen tukena ovat yhteiset Hallintopalvelut, Osto, Logistiikka ja Tuotekehitys.

Pääkonttorimme, tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa. Ruotsissa ja Baltian maissa asiakkaitamme palvelevat tytäryhtiöt Bröderna Berner AB ja Berner Eesti Oü, Berner Latvia SIA sekä UAB Berner Lietuva.

Kuluttajatuotteet

Valmistamme ja tuomme maahan tuotteita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia. Panostamme kotimaiseen tuotekehitykseen ja tuotantoon. Vahvuuksiamme ovat paikallinen kuluttajaymmärrys, markkinointi- ja jakelutieosaaminen. Tavoitteemme on olla vähittäiskaupan halutuin yhteistyökumppani.

Omat tuotemerkit on kehitetty alusta saakka yhteistyössä suomalaisten kuluttajien kanssa. Berner Oy:n oman tuotekehityksen tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe. Lisätietoa brändeistämme löydät Brändit-osiosta.

Pro

Toimimme laboratorioiden, julkisen ja yksityisen terveydenhuollon, eläinten hyvinvoinnin, ammattisiivouksen ja keittiöhygienian aloilla.

Asiakkaitamme ovat laboratoriot, yliopistolliset sairaalat ja keskussairaalat sekä eläinten hyvinvoinnin ja puhtauden ammattilaiset.

Tarkempia tietoja Berner Pron tuotteista ja palveluista löydät osoitteesta www.berner.fi/pro

PRO_lab_laadunvalvonta_52978_4

Agentuuri

Agentuuri on ollut Bernerin liiketoiminnan kivijalka siitä asti kun yritys vuonna 1883 perustettiin. Agentuurin toimintakenttänä on koko maailma. Asiakkainamme on kansainvälisiä suuryrityksiä, keskisuurta ja pientä teollisuutta sekä tukkuliikkeitä.

Kerro meille mitä voisimme tehdä puolestasi. Voit jättää tarjouspyynnön tai olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme täällä.

AG_rekka_53696_3

Viljelijän Berner

Tarjoamme suomalaiselle viljelijälle kattavat palvelut kasvinsuojelusta muihin peltoviljelyn panostuksiin, jopa maatalouskoneiden myyntiin.

Olemme viljelijän luotettava kumppani, sillä tunnistamme kasvinsuojelun ongelmat ja haasteet nopeasti ja ratkaisemme ne asiantuntijuudellamme. Toimintamme kulmakiviä ovat myös testaus ja konsultointi.

Viljelijänberner.fi -palvelukanava sisältää sähköisen suunnittelutyökalun lisäksi verkkokaupan viljelijän tarpeisiin.

MT_jyvat_kadessa_muok_2_CMYK

 

Koneet

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysten konekannan hallintaan; myymme, vuokraamme, rahoitamme ja huollamme trukkeja ja kiinteistönhoitokoneita. Lisäksi tarjoamme kattavat varaosa-, huolto- ja kunnossapitopalvelut.

Palvelemme asiakkaitamme koko maan kattavalla ammattitaitoisella verkostolla, joka koostuu Bernerin maahantuojaorganisaatiosta sekä valtuutetuista jälleenmyyjistä ja sopimushuoltoyrittäjistä. Myyntimme, huoltomme ja varaosakeskuksemme toimivat Vantaan Viinikkalassa.

Tarkempia tietoja konetarjonnastamme löydät sivuilta www.berner.fi/koneet

KO_lakaisu_lahi_vaaka_52913_3

Jaa sosiaalisessa mediassa