Liiketoimintayksiköt

Valmistamme ja maahantuomme monipuolisia tuotteita. Valikoimissamme on niin kosmetiikkaa, elintarvikkeita kuin jalkineitakin. Yrityksille ja julkishallinnon toimijoille tarjoamme terveydenhuollon, eläinten hyvinvoinnin, siivousalan ja keittiöhygienian tuotteita ja palveluita. Teollisuuden tarpeisiin maahantuomme erilaisia raaka-aineita. Maanviljelijälle olemme kasvinsuojelun ja kasvun kumppani.

Bernerin liiketoimintayksiköt ovat Kuluttajatuotteet, Pro,  Teollisuuden Berner ja  Viljelijän Berner. Liiketoimintojen tukena ovat yhteiset hallintopalvelut, markkinointi & Innovaatiot,  sekä tuote- ja toimitusketju.

Pääkonttorimme, tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltian maissa asiakkaitamme palvelevat tytäryhtiömme Belor Agro Oy, Bröderna Berner AB, Sören Berner A/S,  Berner Eesti Oü, Berner Latvia SIA sekä UAB Berner Lietuva.

KuLUttajatuotteet

Valmistamme ja maahantuomme laajan valikoiman monipuolisia tuotteita lisäämään kuluttajien arjen hyvinvointia. Tunnetut tuotemerkkimme kilpailevat kärkimerkkeinä useissa kategorioissa; hygieniassa, puutarhanhoidossa,  elintarvikkeissa , autonhoidossa, siivouksessa, jalkineissa ja pukeutumisessa, kodinhoidossa, hyvinvoinnissa, lastentarvikkeissa, päivittäiskäyttötavaroissa sekä kauneudessa.

Panostamme erityisesti kotimaiseen suunnitteluun, tuotekehitykseen ja tuotantoon, mutta toimimme  tiiviissä yhteistyössä myös kansainvälisen kumppaniverkostomme kanssa.  Vahvuuksiamme ovat johtavien tuotemerkkien lisäksi paikallinen kuluttajaymmärrys sekä brändi-, markkinointi- ja jakelutieosaaminen.

Tunnettuja omia tuotemerkkejämme ovat muun muassa XZ,  Nokian Jalkineet ja Hai, LV, Herbina, Ainu, GreenCare,  Heti, Oxygenol, Korrek ja Lasol, Rajamäen, Tummeli ja Free. Lisätietoa brändeistämme löydät Brändit-osiosta.

Pro

Berner Pro on ammattilaisen strateginen kumppani. Erikoisosaamisemme keskittyy terveydenhuoltoon, laboratorioalaan, eläinten hyvinvointiin sekä ammattisiivoukseen ja keittiöhygieniaan.  Asiakkaitamme ovat laboratoriot, yliopistolliset sairaalat ja keskussairaalat sekä eläinten hyvinvoinnin ja puhtauden ammattilaiset. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Oman tuotantomme lisäksi valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia tuotteita ulkomaisilta, alansa huippua edustavilta päämiehiltämme.

Tarkempaa tietoja Berner Pron tuotteista ja palveluista löydät osoitteesta www.berner.fi/pro

 

TEOLLISUUDEN BERNER

Berner Oy:n Agentuuri-liiketoimintayksikkö muutti nimensä joulukuussa 2020Teollisuuden Berneriksi (Berner Industries). Nimenmuutoksen taustalla on perinteisen välityskaupan, eli niin kutsutun agentuurikaupan muutamaan prosenttiin laskenut osuus liiketoimintayksikön kokonaismyynnistä.

Uudella Teollisuuden Berner -nimellä haluamme kuvastaa liiketoimintayksikkömme toiminnan nykytilaa. Teollisuuden Berner turvaa tänä päivänä peruskemikaalien, rehu-, ja elintarvikeraaka-aineiden ja lisäaineiden kustannustehokkaan saatavuuden asiakkaillemme.

Asiakkaina Teollisuuden Bernerillä on kotimaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla toimivat yritykset sekä julkinen sektori. Liiketoimintayksikkö toimii aktiivisessa asiakasyhteistyössä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, sekä etsii uusia yhteistyömahdollisuuksia myös muualta maailmasta.

Tarkempaa tietoja Teollisuuden Bernerin toiminnasta löydät osoitteesta www.bernerindustries.fi

MAATALOUS

Olemme maanviljelijöiden luotettava kumppani Suomessa ja Ruotsissa. Tarjoamme kasvinsuojeluaineita, lannoitteita, siemeniä, viljelytarvikkeita ja niihin liittyvää palvelua sekä neuvontaa suoraan viljelijäasiakkaillemme.
Virossa, Latviassa ja Liettuassa toimimme paikallisten jakelijoiden kautta.

Liiketoimintamme rakentuu kaikilla markkina-alueillamme vahvaan kumppanuuteen
asiakkaidemme sekä tavarantoimittajiemme kanssa.

Viljelijänberner.fi -palvelukanava sisältää sähköisen suunnittelutyökalun lisäksi verkkokaupan viljelijän tarpeisiin.

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa