Whistleblowing-ilmoituskanava

Korkean liiketoimintaetiikan ylläpitäminen on meillä Bernerillä toimintamme lähtökohta. Haluamme toimia oikein ja vastuullisesti, niin että pystymme säilyttämään kaikkien sidosryhmiemme luottamuksen meihin.

Jos sidosryhmillämme kuitenkin herää epäilyksiä lainsäädännön, arvojemme tai eettisten toimintaohjeidemme vastaisesta toiminnasta pyydämme kertomaan siitä meille välittömästi ilman pelkoa seuraamuksista asian ilmoittajaa  kohtaan.

Asiasta on mahdollisuus ilmoittaa myös anonyymisti niin halutessaan WhistleB-ilmoituskanavan kautta osoitteessa https://report.whistleb.com/berner.

Whistleblowing-ilmoitus voi liittyä esimerkiksi korruptioon, petokseen tai muuhun epäeettiseen toimintaan.  Epäilysten tueksi ei tarvitse olla todisteita, mutta ilmoitukset pitää tehdä hyvässä uskossa.

Whistleblowing-kanavaamme hoitaa ulkopuolinen kumppani, WhistleB, Whistleblowing Centre, nimettömyyden varmistamiseksi. Ilmoitusmenettely on salattu ja suojattu salasanalla.

Ilmoitukset Bernerillä käsittelee luottamuksellisesti nimetty Whistleblowing-tiimi. Jos ilmoitus koskee jotakin tämän tiimin jäsentä tai hänelle on yhteyksiä siihen, ei kyseinen henkilö osallistu ilmoituksen tutkimukseen.

Berner-konsernin eettiset toimintaohjeet_henkilöstö
Berner-konserni eettiset toimintaohjeet_toimittajat

Jaa sosiaalisessa mediassa