Avoimet työpaikat ja avoin hakemus

Ilmoitamme Berner Oy:n avoimista työpaikoista tämän sivun alaosassa.

Jos meillä ei ole tällä hetkellä avoinna sinua kiinnostavia tehtäviä, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Avoimet hakemukset ohjautuvat yhteistyökumppanimme Arespartners Oy:n järjestelmään. Halutessasi hakemustasi voidaan hyödyntää muissakin Arespartnersin rekrytointiprosesseissa. Hakemuksesi säilyy järjestelmässä puoli vuotta sen lähettämisestä.

Voit tiedustella avoimen hakemuksen kautta myös harjoittelu- ja opinnäytemahdollisuuksista. Harjoittelutiedusteluihin pyrimme vastaamaan nopealla aikataululla, jotta pääset opintojesi suunnittelun kanssa eteenpäin.

Näin onnistut avoimessa hakemuksessa

Tutustu yritykseemme ja mieti ennakkoon, minkä tyyppisiä tehtäviä haluaisit meillä tehdä ja miksi. Pyrimme löytämään henkilöitä, jotka jakavat visiomme huomisen puolustamisesta ja tuntevat olonsa meillä kotoisaksi. Tietoa yrityksemme arvoista, historiasta, visiosta, missiosta ja vastuullisuusasioista löydät täältä. Täältä voit lukea lisää siitä, mitä meillä tehdään. Uratarinoista löydät lisätietoa berneriläisten työnkuvista ja mahdollisista tulevista työkavereistasi. Tunnisteilla #meidänberner ja #huomisenpuolustaja löydät yrityksemme ja työntekijöitämme eri somekanavista.

Jos luettuasi meistä lisää vaikuttaa siltä, että työ meillä olisi sinua varten, jatka hakemuksen laatimiseen!

Sisällytä hakemukseesi oleellisimmat tiedot työkokemuksestasi ja koulutuksestasi ajatellen niitä rooleja, joista olet kiinnostunut. Myös vapaa-ajalla ja harrastustoiminnassa kertynyt osaaminen on arvokasta, joten kuulemme mieluusti siitäkin. Kaikista tärkeintä meille on ymmärtää motivaatiosi hakea meille – mistä sinä sytyt ja miten näkisit urasi kehittyvän meillä?

Avoimen hakemuksen pääset lähettämään tästä linkistä.

Jos olet kiinnostunut Heinäveden tuotantolaitosten työtehtävistä, voit ottaa yhteyttä suoraan tehtaanjohtaja Jari Puustiseen, p. 040 037 2095 tai jari.puustinen@berner.fi.

Näin avoimen hakemuksen prosessi etenee

Bernerin HR-tiimi tarkastelee avoimia hakemuksia säännöllisesti viikoittain ja ohjaa sopivien hakijoiden profiilit eteenpäin mahdollisille tuleville esihenkilöille. Vaikka emme ota yhteyttä jokaiseen hakijaan heti hakemuksen saapuessa, voit olla varma, että jokainen hakemus luetaan huolella ja otetaan huomioon tulevaisuuden työmahdollisuuksissa. Otamme yhteyttä, kun löydämme tehtäviä, jotka vastaavat osaamistasi ja toiveitasi. Kannustamme sinua seuraamaan aktiivisesti uusia työpaikkailmoituksiamme verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Jos arvioimme, ettemme valitettavasti voi tarjota sinulle tehtävää, joka vastaisi osaamistasi ja toiveitasi, pyrimme myös ilmoittamaan siitä.

Jos olet hakenut meiltä esimerkiksi harjoittelu- tai työkokeilupaikkaa, jonka suorittamisella on tietty aikataulu, pyrimme viestimään sinulle pikaisesti, onko harjoittelu tai kokeilu yrityksessämme mahdollinen.

Hakemuksesi pysyy järjestelmässämme aktiivisena puolen vuoden ajan lähettämisestä, ja sinulla on mahdollisuus uusia hakemuksesi voimassaoloaika halutessasi.

Avoimet työpaikat