Tuotekehitys, tuotanto ja logistiikka

tuotekehitys

Markkinointi ja innovaatiot -yksikköön kuuluu kotimainen tuotekehityksemme. Laboratorioissamme Helsingissä työskentelee tuotekehityksen ammattilaisia kotimaisten brändiemme parissa, kehittäen aina vastuullisempia tuotteita ja pakkauksia. Moni tuotekehitystiimimme kemisteistä ja laboranteista on tehnyt meillä pitkän uran.

Tuotanto

Tuotantolaitoksemme Heinävedellä ja Helsingissä työllistävät yhteensä yli 60 tuotannon ammattilaista.

Heinävedellä valmistetaan autonhoitotuotteita, etanolipohjaisia sairaalatuotteita, hiusten- ja ihonhoitotuotteita, pesu- ja puhdistusaineita, kasvinsuojelutuotteita, väkiviinaetikkaa ja viinietikoita. Olemme alueen suurin yksityinen työnantaja. Mukavaan työporukkaamme etsitään säännöllisesti uusia työkavereita. Kokemus tehdastyöstä tai prosessiteollisuuden koulutus auttaa alkuun mutta koulutamme ja opastamme mielellämme myös tulevia ammattilaisia. Tehtaillamme työskennellään tuotantolinjalla pakkaajan ja operaattorin tehtävissä, tuotevalmistamossa sekä varastossa.

Heinäveden tehtailla toimii myös laadunvarmistuslaboratorio, jossa työskentelevät ammattilaiset varmistavat tuotteidemme laadun ja turvallisuuden sekä vastaavat omalta osaltaan ympäristönsuojelun standardien toteutumisesta sekä tuotteidemme turvallisuudesta ja vastuullisuudesta.

Jos olet kiinnostunut Heinäveden tehtaiden työpaikoista, voit ottaa yhteyttä suoraan tehtaanjohtaja Jari Puustiseen, p. 040 037 2095 tai  jari.puustinen@berner.fi.

Luonnonkosmetiikan tuotteemme valmistetaan Helsingin Herttoniemessä.

Logistiikka

Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa ja työllistää yli 50 ammattilaista, sisältäen kaikki logistiikkaprosessin vaiheet. Logistiikassamme työskentelee sekä pitkän linjan berneriläisiä, että työn ohessa opiskelevia osa-aikaisia työntekijöitä.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa