Huoltotehtävät

Berner MedLab-yksikössä työskennellään huoltotehtävissä kahdessa eri tiimissä: apuvälinehuollossa sekä laboratoriolaitteiden huollossa. Huoltotehtävät ovat tärkeä osa tarjoamiamme kokonaisratkaisuja, joilla tuomme arvoa asiakkaillemme.

Apuvälinehuolto

Jos sinulla on taustaa terveydenhuollon alalta, kuten lähihoitajana, tai olet koulutettu apuvälineteknikko, Berner MedLab tarjoaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää asiantuntemustasi osana huoltopalveluliiketoiminnan palveluketjua apuvälineiden huolto- ja muutostehtävissä. Huoltoteknikoitamme työskentelee eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Palvelemme sekä yksityisiä että julkisia terveydenhuollon toimijoita. Meidän pääset edistämään ihmisten elämänlaatua ja terveyttä näiden tehtävien parissa asiakasrajapinnassa työskennellen. Tehtäviin tarvitaan kohtaamis- ja asiakaspalvelutaitoja, minkä lisäksi aiempi kokemus apuvälinehuollosta on eduksi.

Laboratoriolaitteiden huolto

Laboratoriolaitteiden huoltotiimissämme sinulla on tilaisuus käyttää syvällistä teknistä tietämystäsi ja edistää tieteellistä tutkimusta sekä asiakkaiden tuotannon laatua ja turvallisuutta tarjoamalla luotettavaa laitteiden huoltoa. Asiakkaitamme ovat mm. elintarvike-, teollisuuslaboratoriot ja tutkimuslaitokset eri puolilla Suomea. Huoltoinsinöörin ja huoltoteknikon tehtävissä työskentelee kemian ja tekniikan alan osaajia ja erityisesti insinööritehtävissä arvostamme soveltuvan alan korkeakoulututkintoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa