Näytä brändit

Tuoteryhmä

BeConfident

Beconfident tarjoaa innovatiivisia tuotteita ammattimaiseen hampaiden kotivalkaisuun ja suun hoitoon. Kaikki tuotekehityksemme tapahtuu Ruotsissa ja teemme yhteistyötä maailman johtavien tutkimuskumppaniemme kanssa Yhdysvalloissa. Kaikki tuotteemme ovat hammaslääkäreiden testaamia ja hyväksymiä. Saatavilla apteekeista,

Berner Medical

Berner Medical on terveydenhuollon ja siivousalan ammattilaisten luotettava kumppani. Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.
Parannamme elämänlaatua tarjoamalla ratkaisuja ihmisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Palvelemme julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa, hoivasektoria sekä ammattipuhtauteen erikoistuneita yrityksiä. Vahvuuksiamme ovat kattava tuotevalikoima, toimitusvarmuus, tuotekoulutus ja monialainen asiantuntijuus.

Berner Lab

Berner Lab on laboratorioalan ammattilaisten luotettava kumppani. Suomen lisäksi toimimme myös Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.
Tarjoamme laboratorioiden tarpeisiin kokonaisvaltaisia laite- ja palveluratkaisuita. Autamme valinnassa, koulutamme ja huollamme. Asiakaskuntamme koostuu julkisen sektorin toimijoista, eri teollisuuden alojen asiakkaista sekä tutkimus- ja palvelulaboratorioista.

Natuk

Natuk on villinä kasvamista ja kannustamista olemaan juuri niin Natuk kuin luontaisesti olet – söpö, kultainen ja täynnä ihmeitä. Kotimaisen FI-Natura-sertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan sydämessä on kokonaisvaltainen, tehokkaasti kosteuttava ihonhoitorutiini, jonka käyttö on nautinnollista niin iholle kuin mielelle. Elämyksellinen ihonhoitokonsepti sisältää 7 vegaanista, ihoa tehokkaasti kosteuttavaa Hydra Boost -tuotetta, joissa on hyödynnetty kotimaisia luomuviljeltyjä ja villinä kasvaneita kukkauutteita sekä muita tarkoin valikoituja tehoaineita. Valitse omasi ja tee ihonhoidostasi Natuk.

Murumuru

Lumoavaa kotimaista luonnonkosmetiikkaa! Murumuru on hyvää oloa ja kauniita tekoja, niin itsellesi kuin ympäristöllesi. Sarjan tuotteet ovat lähituotettua suomalaista luonnonkosmetiikkaa, jonka ainutlaatuisen mehukkaat ja ravitsevat raaka-aineet hellivät ihoa ja hiuksia ennennäkemättömällä tavalla. Tuotteita yhdistää huumaavan karkkimaiset tuoksut, jotka poikkeuksetta tuovat hymyn huulille. Valikoimasta löydät ihastuttavia tuotteita sekä kasvoille, vartalolle että hiuksille!

BTB13

BTB13 on suomalainen ammattisarja vaativien iho-ongelmien hoitoon. Tuotekehityksemme perustuu tutkittuihin soluaktiivisiin aineisiin ja oululaisen tutkijaryhmän kehittämään patentoituun BTB13TM kantasoluteknologiaan, jonka avulla voidaan auttaa aktivoimaan passivoituneita kantasoluja. Samalla se auttaa korjaamaan kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriötä, joista monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit johtuvat. Hyvästit vaativille iho-ongelmille – tämä on mahdollisuutesi loistaa!

EKOPHARMA

Ekopharma on kotimainen sertifioidun luonnonkosmetiikan sarja, jonka jälleenmyyjiä ovat kauneudenhoitoalan ammattilaiset. Tuotteissa käytetään lähituotettuja raaka-aineita ja aktiiviaineina toimivat marjat ja kasviuutteet. Marjojen avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty ihonhoitosarja herkkäihoisille. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. Ekopharma-tuotteet valmistetaan alusta loppuun kotimaassa Suomen ilmaston olosuhteisiin.

by Raili

Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen on omistanut pitkän uransa suomalaisten naisten kauneudelle. Työssään hän korostaa erityisesti ihon tervettä hehkua. By Raili on lahja naisille, jotka kaipaavat laadukkaita tuotteita ja kauniin huolitellun lopputuloksen. Tuotevalikoimaan kuuluvat ihonhoitotuotteet ja hoitomeikit, joiden upeat sävyt ja hoitavat koostumukset saavat ihosi hehkumaan.

Atopik

Atopik on kotimainen apteekkisarja herkälle iholle. Kotimaisen kauran ja metsämustikan lisäksi tuotteissa on runsaasti ihoidenttisiä aktiiviaineita kuten prebiootteja, hyaluronihappoa ja vitamiineja, jotka sopivat erityisen hyvin tukemaan herkän ihon luonnollista suojaa. Valikoimasta löytyy korkealaatuisia ihonhoitotuotteita niin kuivalle, ärtyneelle, ikääntyvälle kuin rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

Pure=Beauty

Ihonhoidossa vähemmän on enemmän. Pure=Beautyn minimalistinen ja funktionaalinen luonnonkosmetiikkasarja sisältää vain tarkoin valittuja ja tehokkaita, aidosti ihoa hoitavia raaka-aineita. Erityisesti rakastamme “superraaka-aineita” - niitä, jotka tekevät pieniä ihmeitä ihollesi. Tuotteet eivät sisällä hajusteita tai eteerisiä öljyjä. Pure=Beauty on kotimainen ja vegaaninen sarja, joka valmistetaan Helsingin Herttoniemessä.

Unna Nordic

Unna Nordic - Tunne metsä ihollasi. Talletimme aisteja hellivän ja arjen metsähetken hoitolasarjaan, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat inspiraation lähteenä Unna Nordic -sarjalle. Tuotteiden laadukkaat, vegaaniset raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä. Unna Nordic -sarja on kotimaassa kehitettyä ja valmistettua sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

M2 BEAUTÉ

M2 BEAUTÉ on 2008 Kölnissä perustettu, selektiivistä kosmetiikkaa valmistava yritys, joka kehittää uudenlaisia, luonnollista kauneutta korostavia kosmetiikkatuotteita. Uusimman tieteellisen tutkimuksen tuloksena kehitetyt aktiiviset ainesosat tarjoavat ainutlaatuisen ja luonnollisen vaihtoehdon kauneusrutiinien tueksi, iästä riippumatta.M2 BEAUTÈn valikoimiin kuuluu ripsien ja kulmien sekä kasvojen ja hiusten hoitotuotteita. M2 BEAUTÈ -tuotteita on tällä hetkellä myynnissä yli 40 maassa.

ROUTE 66

ROUTE 66 -tuoksukokoelma perustuu markkinoiden kolmeen suosituimpaan tuoksutrendiiin. Kokoelman tuoksut on nimetty ROUTE 66 -reitin etenemisen mukaan. ROUTE 66 erottuu omaleimaisilla, maskuliinisilla pakkauksillaan, jotka symboloivat vapauden kaipuuta ja seikkailua. Korkealaatuisen, pyöristetyn pullon ja ulkopakkauksen ikoninen Route 66 -tunnus on tuttu valtatien eri kohtaamispaikoista.

HETI

HETI-tuoteperheeseen kuuluvat käsisaippua, keittiön pintojen puhdistusaine, yleispesuaine, kylpyhuonepesu, kirjopyykinpesuaine ja pyykkietikka. Tuoteperhe kasvaa kysynnän mukaan. Tuotteissa on miellyttävät, raikkaat tuoksut, esimerkiksi minttua ja koivua. HETI-tuotteiden puhdistusvoima perustuu Heinävedellä perinteisellä käymismenetelmällä valmistettuun kotimaiseen väkiviinaetikkaan.

Gosh

Tanskalainen kosmetiikkabrändi GOSH COPENHAGEN tarjoaa korkealaatuisia ja innovatiivisia meikkituotteita kaikille sopivaan hintaan. Yritys hyödyntää uusinta tuotekehitystä ja pystyy vastaamaan nopeasti muuttuviin trendeihin. Korkea laatu, tuotteiden turvallisuus sekä kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvoja GOSHILLE. Suurin osa GOSH-tuotteista on vegaanisia ja hajusteettomia. Kattava tuotevalikoima sisältää niin klassisia meikkituotteita kuin meikkihifistelijöiden suosimia trendituotteita.

HAI

Hai on tuonut värejä harmauden keskelle jo vuodesta 1968. Ensimmäiset saappaat suunniteltiin purjehduskäyttöön, mutta nyt Hai on jo paljon muutakin kuin saappaita. Ennen kaikkea se tuo väriä sinne, missä sitä ei ole. Hai – Colours from the land of grey.

XZ

Kotimainen XZ on hoitanut hiuksia asiantuntemuksella jo yli 60 vuoden ajan. Suomalaisten hiusten ehdoilla kehitetyt, silikonittomat hiustenhoitotuotteet valmistetaan pääosin Heinävedellä. Suurin kotimainen hiustenhoitosarja sisältää 50 erilaista shampoota, hiushoitoa, tehohoitoa, öljyhoitoa ja muotoilutuotetta koko perheen hiustenhoidon tarpeisiin.

LV

LV-tuotteet on kehitetty herkälle suomalaiselle iholle. Hellävaraiset tuotteet sopivat myös atooppiselle ja allergiselle iholle. Huolellisesti testatut, parhaista raaka-aineista valmistetut tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia, ja kaikilla LV-tuotteilla on Allergia- ja astmaliiton myöntämä Allergiatunnus.

Nokian Jalkineet

Nokian Jalkineet ovat markkinoiden parhaita kumisaappaita. Jokainen saapas on kovaan käyttöön suunniteltu jalkine, jossa yhdistyy suomalainen huippumuotoilu ja yli sadan vuoden kokemus, Mallistosta löydät sekä kumisaappaat kesäkäyttöön että lämpimät talvikengät.

Herbina

Herbinan hygieniatuotteet tarjoavat arjen luksusta ja tekevät kauneudenhoidosta huoletonta. Herbinalle kotimaisuus on kantava voima: Herbina-tuotteet suunnitellaan ja kehitetään Suomessa. Herbina-sana tulee latinasta ja tarkoittaa useiden kasvien yhdistelmää. Herbina saakin voimansa luonnosta ja sen upeista raaka-aineista.

Tummeli

Tummelin historia ulottuu vuoteen 1960, jolloin ensimmäinen Tummeli-tuote lanseerattiin maatalouskäyttöön lypsyvoiteeksi. 1980-luvulla tuotesarja laajentui kotitalouksien ihonhoitoon, kun monikäyttöinen Tummeli Hoitovoide kehitettiin erityisesti hyvin kuivan ja rohtuneen ihon hoitoon. Tummeli-tuotteet ovat hajusteettomia ja ihoa tehokkaasti kosteuttavia. Tuotteet valmistetaan Itä-Suomessa Heinävedellä.

Rajamäen

Rajamäen perinteistä väkiviinaetikkaa on valmistettu Suomessa vuodesta 1892 lähtien. Kaikki Rajamäen väkiviinaetikat, viinietikat ja balsamietikat valmistetaan luonnollisella käymismenetelmällä.

Lasol

Lasol-tuotesarjassa on tuulilasinpesunesteitä sekä talvikauden pakkaskelejä varten että kesän erityistarpeisiin, jolloin autoilijan kiusana ovat tuulilasiin tarttuvat hyönteiset. Lasolin valmistuksessa käytettävä etanoli on 100 %:sta bioetanolia.

Korrek

Korrekin kattavasta valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi autonhoitoon. Korrekin hyvä testimenestys on jatkunut vuodesta toiseen ja sen asema Suomen suosituimpana autonhoitotuotesarjana on edelleen vahva.

Ainu

Ainu-lastentarvikesarja on tarjonnut ratkaisuja suomalaisen lapsiperheen arjen helpottamiseksi jo 1960-luvun puolivälistä asti. Tuoteperheestä löytyy apua niin vastasyntyneiden kuin vaippaikäisten tarpeisiin, imettäviä äitejä unohtamatta. Laadukkaat, turvalliset ja helppokäyttöiset Ainu-tuotteet on kehitetty yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa.

Oxygenol

Oxygenol on yli 100-vuotias suomalainen suuhygieniasarja. Heinävedellä valmistetuissa koko perheen tuotteissa hyödynnetään luonnon omia raaka-aineita, kuten kotimaista ksylitolia. Oxygenol-tuoteperheeseen kuuluvat aikuisten ja lasten hammastahnat sekä suuvedet.

Provisor

Alun perin apteekkarin kehittämä Provisor Käsi- ja vartalovoide on pehmentänyt ja hoitanut suomalaisten ihoa jo vuodesta 1960. Nyt tämä ammattilaisten suosima tuote on saanut ympärilleen kokonaisen tuotesarjan, joka soveltuu erinomaisesti vanhustenhoidon ja terveydenhoidon ammattilaisille lisäämään hoidettavan ihon ja hiusten päivittäistä hyvinvointia.

HETI

Ammattilaisille suunnitellut HETI-tuotteet ovat yksi Suomen käytetyimmistä tuotesarjoista ammattisiivouksessa ja keittiöhygieniassa. Tuotesarja koostuu Bernerin ammattilaisille kehittämistä ja valmistamista puhdistusaineista sekä siivousvälineistä ja useista erikoistuotteista.

Bea Pro

Bea Pro on tehokas ja turvallinen pesuneste päivittäiseen käsien ja vartalon sekä hiusten pesuun. Se sisältää ihoa kosteuttavaa ja hoitavaa glyserolia ja betaiinia. Bea Pro ei sisällä hajusteita eikä väriaineita ja sopii miedon koostumuksensa ansiosta hyvin herkkäihoisille ja usein toistuvaan pesuun.

GreenCare

GreenCaren laaja tuotevalikoima palvelee kotipuutarhureiden puutarhanhoitotarpeita. GreenCare-tuotteissa yhdistyy asiantuntijuus, helppous ja onnistumisen ilo!

Nuxe

Ranskalainen Nuxe on ainutlaatuinen ihonhoitobrändi, jonka tuotteissa yhdistyvät luonnon vahva hoidollisuus, tieteellisesti todistettu tehokkuus ja aisteja herättelevä käyttökokemus.

Clarins

Clarins on selektiivisen kauneudenhoidon edelläkävijä Euroopassa. Sarjan ihonhoitotuotteiden vaikutus perustuu eri kasveista saatuihin vaikuttaviin aineisiin. Tuotteet tarjoavat ratkaisun kaiken ikäisten naisten ja miesten ihonhoitoon.

MEC

mec-tuoteperheen alta löydät laadukkaat askartelutuotteet ja toimisto- ja koulutarvikkeet turvallisesti kaikenikäisille. missiomme on tuottaa iloisia yhteisen tekemisen hetkiä, vastuullisesti ja pilke silmäkulmassa.

Mavala

Kaikkialla maailmassa sveitsiläisestä laadustaan tunnettu käsien- ja kynsienhoitosarja Mavala tarjoaa vastauksen jokaiseen kynsiongelmaan. Täydellisellä valikoimalla onnistuu niin kotimanikyyri kuin ammattimainen lopputulos. Käsienhoitotuotteiden lisäksi sarjan kuuluvat myös jalkojenhoitotuotteet.

Sensai

Sensai-tuotteissa yhdistyvät luonto ja tiede. Niissä sulautuvat yhteen uusin teknologia sekä perinteinen japanilainen parantamisen taito. Jo 70 vuoden ajan Sensai on kehittänyt silkin ominaisuuksia auttaakseen naisia saavuttamaan ihon, joka on ominaisuuksiltaan kuin silkkikangas itse. Kuten silkki, Sensai-tuotteet hoitavat ja ravitsevat ihoa, rauhoittavat aisteja ja tuottavat mielihyvää.

Tabac

Miesten rakastama klassikkosarja sisältää täydellisen valikoiman miesten tuoksuja ja päivittäiseen hygieniaan liittyviä tuotteita.

4711

Kaikkien Eau de Colognien äiti 4711 Echt Kölnisch Wasser on yksi maailman vanhimmista tuotemerkeistä.

Saclà

Italialainen perheyhtiö Saclà on kerännyt Piemonten alueen hedelmällisen sadon parhaat palat vuodesta 1939 asti. Tuotevalikoimaan kuuluvat klassiset antipastot, oliivit, pastakastikkeet, pestot ja mehut.

Aceto Balsamico di Modena del Duca

Aceto Balsamico del Duca di Adriano Grosoli on 1800-luvun lopulla perustettu perheyritys, joka valmistaa aitoa Modenan balsamiviinietikkaa. Aceto Balsamico di Modena del Duca -balsamietikalla on intensiivinen hedelmäinen tuoksu ja voimakas maku.

Limmi

Italialaisen Limmin sitruuna- ja limettimehut puristetaan aidoista ja tuoreista hedelmistä. Helppokäyttöiset ja laadukkaat sitrusmehut soveltuvat niin ruokien kuin drinkkien maustamiseen.

Kikkoman

Monipuolinen Kikkoman-soijakastike tuo ruokaan makua ja väriä. Sen pehmeä maku syntyy yli kuusi kuukautta kestävän luonnollisen käymisprosessin tuloksena. Valikoimaan kuuluu myös Less Salt -soijakastike sekä valmiita maustekastikkeita marinointiin, grillaukseen ja sushin valmistukseen.

BIC

BIC on perheyritys, joka on listattu Pariisin pörssiin. Yhtiö on maailman johtava kirjoitusvälineiden, sytyttimien ja varsiterien valmistaja. Edustamme BIC-tuotteita Suomessa.

UHU

Keltaisesta väristä tunnetut laadukkaat ja perinteiset saksalaiset liimat.

Burde

Vuosi- ja lukuvuosikalenterit sekä seinä- että pöytäversioina. Vuosittain vaihtuvat designit ja värit.

Foldermate

Kansiokaverisi! Innovatiiviset ja värikkäät arkistointi- ja kansiotuotteet.

Omron

Omron Healthcare on maailman johtava digitaalisten verenpainemittareiden valmistaja. Valikoimasta löytyy korkealaatuisia ja luotettavia laitteita muun muassa kuntoiluun, painonhallintaan, kivunlievitykseen, rentoutukseen sekä kuumeen mittaamiseen, niin kotikäyttöön kuin ammattilaisille.

Cooper

Cooper- ja Cooper BIO -sarjat tarjoavat nopeasti vaikuttavia ja pitkään tehoavia erikoistuotteita tuholaistorjuntaan kodissa ja puutarhassa. Tutustu koko valikoimaan ja häädä kutsumattomat vieraat tehokkaasti!

Free-hyttyskarkote

Free hyttys- ja punkkikarkotteiden teho perustuu teho- ja raaka-aineisiin, joiden ansiosta tuotteet ovat tehokkaita ja kuivuttuaan täysin hajuttomia. Free-tuotteet sopivat koko perheelle 1-vuoden iästä alkaen. Kaikilla Free-tuotteilla on Allergia- Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

GreenCare Pro

Bernerin ammattinurmikkotuotteista löydät laajan valikoiman tuotteita golf-kenttien, jalkapallokenttien ja viheralueiden hoitoon sekä viherrakentamiseen. Tuotevalikoimassa on lannoitteet, nurmikkosiemenet, kasvinsuojeluaineet ja erikoistuotteet nurmikoille.

Teollisuuden Berner

Elintarvike- ja rehuraaka-aineet sekä kemikaalit valmistavan teollisuuden ja infrasektorin tarpeisiin.

Viljelijän Avena Berner

Asiantuntijoiltamme saat parhaat neuvot viljelyn suunnitteluun sekä kattavan valikoiman tuotantopanoksia kustannustehokkaaseen hintaan. Verkkokauppamme palvelee vuorokauden ympäri ja toimitukset ovat nopeita.