Näytä brändit

Tuoteryhmä

ROUTE 66

ROUTE 66 -tuoksukokoelma perustuu markkinoiden kolmeen suosituimpaan tuoksutrendiiin. Kokoelman tuoksut on nimetty ROUTE 66 -reitin etenemisen mukaan. ROUTE 66 erottuu omaleimaisilla, maskuliinisilla pakkauksillaan, jotka symboloivat vapauden kaipuuta ja seikkailua. Korkealaatuisen, pyöristetyn pullon ja ulkopakkauksen ikoninen Route 66 -tunnus on tuttu valtatien eri kohtaamispaikoista.

M2 BEAUTÉ

M2 BEAUTÉ on 2008 Kölnissä perustettu, selektiivistä kosmetiikkaa valmistava yritys, joka kehittää uudenlaisia, luonnollista kauneutta korostavia kosmetiikkatuotteita. Uusimman tieteellisen tutkimuksen tuloksena kehitetyt aktiiviset ainesosat tarjoavat ainutlaatuisen ja luonnollisen vaihtoehdon kauneusrutiinien tueksi, iästä riippumatta.M2 BEAUTÈn valikoimiin kuuluu ripsien ja kulmien sekä kasvojen ja hiusten hoitotuotteita. M2 BEAUTÈ -tuotteita on tällä hetkellä myynnissä yli 40 maassa.

HETI

HETI-tuoteperheeseen kuuluvat käsisaippua, keittiön pintojen puhdistusaine, yleispesuaine, kylpyhuonepesu, kirjopyykinpesuaine ja pyykkietikka. Tuoteperhe kasvaa kysynnän mukaan. Tuotteissa on miellyttävät, raikkaat tuoksut, esimerkiksi minttua ja koivua. HETI-tuotteiden puhdistusvoima perustuu Heinävedellä perinteisellä käymismenetelmällä valmistettuun kotimaiseen väkiviinaetikkaan.

Gosh

Tanskalainen kosmetiikkabrändi GOSH COPENHAGEN tarjoaa korkealaatuisia ja innovatiivisia meikkituotteita kaikille sopivaan hintaan. Yritys hyödyntää uusinta tuotekehitystä ja pystyy vastaamaan nopeasti muuttuviin trendeihin. Korkea laatu, tuotteiden turvallisuus sekä kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvoja GOSHILLE. Suurin osa GOSH-tuotteista on vegaanisia ja hajusteettomia. Kattava tuotevalikoima sisältää niin klassisia meikkituotteita kuin meikkihifistelijöiden suosimia trendituotteita.

HAI

Hai on tuonut värejä harmauden keskelle jo vuodesta 1968. Ensimmäiset saappaat suunniteltiin purjehduskäyttöön, mutta nyt Hai on jo paljon muutakin kuin saappaita. Ennen kaikkea se tuo väriä sinne, missä sitä ei ole. Hai – Colours from the land of grey.

LV

LV-tuotteet on kehitetty herkälle suomalaiselle iholle. Hellävaraiset tuotteet sopivat myös atooppiselle ja allergiselle iholle. Huolellisesti testatut, parhaista raaka-aineista valmistetut tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia, ja kaikilla LV-tuotteilla on Allergia- ja astmaliiton myöntämä Allergiatunnus.

XZ

Kotimainen XZ on hoitanut hiuksia asiantuntemuksella jo yli 60 vuoden ajan. Suomalaisten hiusten ehdoilla kehitetyt, silikonittomat hiustenhoitotuotteet valmistetaan pääosin Heinävedellä. Suurin kotimainen hiustenhoitosarja sisältää 50 erilaista shampoota, hiushoitoa, tehohoitoa, öljyhoitoa ja muotoilutuotetta koko perheen hiustenhoidon tarpeisiin.

Nokian Jalkineet

Nokian Jalkineet ovat markkinoiden parhaita kumisaappaita. Jokainen saapas on kovaan käyttöön suunniteltu jalkine, jossa yhdistyy suomalainen huippumuotoilu ja yli sadan vuoden kokemus, Mallistosta löydät sekä kumisaappaat kesäkäyttöön että lämpimät talvikengät.

Herbina

Herbinan hygieniatuotteet tarjoavat arjen luksusta ja tekevät kauneudenhoidosta huoletonta. Herbinalle kotimaisuus on kantava voima: Herbina-tuotteet suunnitellaan ja kehitetään Suomessa. Herbina-sana tulee latinasta ja tarkoittaa useiden kasvien yhdistelmää. Herbina saakin voimansa luonnosta ja sen upeista raaka-aineista.

Tummeli

Tummeli on käsi- ja vartalovoide, joka auttaa säilyttämään ihon terveenä ja vastustuskykyisenä. Hajusteeton voide pehmentää rohtunutta ihoa sekä hoitaa kovettuneet kanta- ja kyynärpäät. Tummeli sopii myös kotieläimille, esimerkiksi koiran polkuanturoiden hoitoon.

Rajamäen

Rajamäen perinteistä väkiviinaetikkaa on valmistettu Suomessa vuodesta 1892 lähtien. Kaikki Rajamäen väkiviinaetikat, viinietikat ja balsamietikat valmistetaan luonnollisella käymismenetelmällä.

Lasol

Lasol-tuotesarjassa on tuulilasinpesunesteitä sekä talvikauden pakkaskelejä varten että kesän erityistarpeisiin, jolloin autoilijan kiusana ovat tuulilasiin tarttuvat hyönteiset. Lasolin valmistuksessa käytettävä etanoli on 100 %:sta bioetanolia.

Korrek

Korrekin kattavasta valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi autonhoitoon. Korrekin hyvä testimenestys on jatkunut vuodesta toiseen ja sen asema Suomen suosituimpana autonhoitotuotesarjana on edelleen vahva.

Ainu

Ainu-lastentarvikesarja on tarjonnut ratkaisuja suomalaisen lapsiperheen arjen helpottamiseksi jo 1960-luvun puolivälistä asti. Tuoteperheestä löytyy apua niin vastasyntyneiden kuin vaippaikäisten tarpeisiin, imettäviä äitejä unohtamatta. Laadukkaat, turvalliset ja helppokäyttöiset Ainu-tuotteet on kehitetty yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa.

Oxygenol

Oxygenol on yli 100-vuotias suomalainen suuhygieniasarja. Heinävedellä valmistetuissa koko perheen tuotteissa hyödynnetään luonnon omia raaka-aineita, kuten kotimaista ksylitolia. Oxygenol-tuoteperheeseen kuuluvat aikuisten ja lasten hammastahnat sekä suuvedet.

Berner Pro

Berner Pro – vain parasta ammattilaisille

Berner Pro on ammattilaisen strateginen kumppani. Erikoisosaamisemme keskittyy terveydenhuoltoon, laboratorioalaan, eläinten hyvinvointiin sekä ammattisiivoukseen ja keittiöhygieniaan. Monipuolisen ja jatkuvasti kehittyvän tuote- ja palveluvalikoimamme avulla luomme asiakkaillemme yksilölliset ja heidän tarpeitaan palvelevat kokonaisratkaisut.

Laboratoriolaitteet

Vahva osaamisalueemme Berner Prossa ovat laboratoriolaitteet. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa juuri Teidän käyttötarkoitukseenne sopivan tuotteen valinnassa. Halutessanne huolehdimme laitteen asennuksesta ja tarjoamme koulutuksen laitteen käyttöön. Näin voimme luvata, että saatte meiltä laadukkaan laitteen lisäksi yksilöllistä ja laadukasta palvelua.

Provisor

Alun perin apteekkarin kehittämä Provisor Käsi- ja vartalovoide on pehmentänyt ja hoitanut suomalaisten ihoa jo vuodesta 1960. Nyt tämä ammattilaisten suosima tuote on saanut ympärilleen kokonaisen tuotesarjan, joka soveltuu erinomaisesti vanhustenhoidon ja terveydenhoidon ammattilaisille lisäämään hoidettavan ihon ja hiusten päivittäistä hyvinvointia.

HETI

Ammattilaisille suunnitellut HETI-tuotteet ovat yksi Suomen käytetyimmistä tuotesarjoista ammattisiivouksessa ja keittiöhygieniassa. Tuotesarja koostuu Bernerin ammattilaisille kehittämistä ja valmistamista puhdistusaineista sekä siivousvälineistä ja useista erikoistuotteista.

Bea Pro

Bea Pro on tehokas ja turvallinen pesuneste päivittäiseen käsien ja vartalon sekä hiusten pesuun. Se sisältää ihoa kosteuttavaa ja hoitavaa glyserolia ja betaiinia. Bea Pro ei sisällä hajusteita eikä väriaineita ja sopii miedon koostumuksensa ansiosta hyvin herkkäihoisille ja usein toistuvaan pesuun.

GreenCare

GreenCaren laaja tuotevalikoima palvelee kotipuutarhureiden puutarhanhoitotarpeita. GreenCare-tuotteissa yhdistyy asiantuntijuus, helppous ja onnistumisen ilo!

Nuxe

Ranskalainen Nuxe on ainutlaatuinen ihonhoitobrändi, jonka tuotteissa yhdistyvät luonnon vahva hoidollisuus, tieteellisesti todistettu tehokkuus ja aisteja herättelevä käyttökokemus.

Clarins

Clarins on selektiivisen kauneudenhoidon edelläkävijä Euroopassa. Sarjan ihonhoitotuotteiden vaikutus perustuu eri kasveista saatuihin vaikuttaviin aineisiin. Tuotteet tarjoavat ratkaisun kaiken ikäisten naisten ja miesten ihonhoitoon.

IsaDora

Ruotsalainen IsaDora edustaa viimeisimpiä trendejä, korkeinta laatua ja uusinta kosmetiikan tuotekehitystä. Sen kattava valikoima värikosmetiikkaa sopii myös herkkäihoisille ja allergisille, sillä tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja.

MEC

mec-tuoteperheen alta löydät laadukkaat askartelutuotteet ja toimisto- ja koulutarvikkeet turvallisesti kaikenikäisille. missiomme on tuottaa iloisia yhteisen tekemisen hetkiä, vastuullisesti ja pilke silmäkulmassa.

Mavala

Kaikkialla maailmassa sveitsiläisestä laadustaan tunnettu käsien- ja kynsienhoitosarja Mavala tarjoaa vastauksen jokaiseen kynsiongelmaan. Täydellisellä valikoimalla onnistuu niin kotimanikyyri kuin ammattimainen lopputulos. Käsienhoitotuotteiden lisäksi sarjan kuuluvat myös jalkojenhoitotuotteet.

Sensai

Sensai-tuotteissa yhdistyvät luonto ja tiede. Niissä sulautuvat yhteen uusin teknologia sekä perinteinen japanilainen parantamisen taito. Jo 70 vuoden ajan Sensai on kehittänyt silkin ominaisuuksia auttaakseen naisia saavuttamaan ihon, joka on ominaisuuksiltaan kuin silkkikangas itse. Kuten silkki, Sensai-tuotteet hoitavat ja ravitsevat ihoa, rauhoittavat aisteja ja tuottavat mielihyvää.

Tabac

Miesten rakastama klassikkosarja sisältää täydellisen valikoiman miesten tuoksuja ja päivittäiseen hygieniaan liittyviä tuotteita.

4711

Kaikkien Eau de Colognien äiti 4711 Echt Kölnisch Wasser on yksi maailman vanhimmista tuotemerkeistä.

Saclà

Italialainen perheyhtiö Saclà on kerännyt Piemonten alueen hedelmällisen sadon parhaat palat vuodesta 1939 asti. Tuotevalikoimaan kuuluvat klassiset antipastot, oliivit, pastakastikkeet, pestot ja mehut.

Aceto Balsamico di Modena del Duca

Aceto Balsamico del Duca di Adriano Grosoli on 1800-luvun lopulla perustettu perheyritys, joka valmistaa aitoa Modenan balsamiviinietikkaa. Aceto Balsamico di Modena del Duca -balsamietikalla on intensiivinen hedelmäinen tuoksu ja voimakas maku.

Limmi

Italialaisen Limmin sitruuna- ja limettimehut puristetaan aidoista ja tuoreista hedelmistä. Helppokäyttöiset ja laadukkaat sitrusmehut soveltuvat niin ruokien kuin drinkkien maustamiseen.

Kikkoman

Monipuolinen Kikkoman-soijakastike tuo ruokaan makua ja väriä. Sen pehmeä maku syntyy yli kuusi kuukautta kestävän luonnollisen käymisprosessin tuloksena. Valikoimaan kuuluu myös Less Salt -soijakastike sekä valmiita maustekastikkeita marinointiin, grillaukseen ja sushin valmistukseen.

Lanfranchi

Laadukas ruokaöljy on tärkeä osa ruoanvalmistusta. Lanfranchin valikoimaan kuuluvat Extra Virgin -oliiviöljy, maustetut oliiviöljyt ja eksoottiset erikoisöljyt.

BIC

BIC on perheyritys, joka on listattu Pariisin pörssiin. Yhtiö on maailman johtava kirjoitusvälineiden, sytyttimien ja varsiterien valmistaja. Edustamme BIC-tuotteita Suomessa.

UHU

Keltaisesta väristä tunnetut laadukkaat ja perinteiset saksalaiset liimat.

Burde

Vuosi- ja lukuvuosikalenterit sekä seinä- että pöytäversioina. Vuosittain vaihtuvat designit ja värit.

Foldermate

Kansiokaverisi! Innovatiiviset ja värikkäät arkistointi- ja kansiotuotteet.

Hill’s

Hill's Pet Nutrition on omistautunut auttamaan lemmikkieläimiä saavuttamaan täydet voimavaransa laadukkaan ravinnon ja huolenpidon avulla. Hill's työllistää ympäri maailmaa yli 150 eläinlääkäriä, ravintotutkijaa ja ravitsemustieteilijää. Hill's luo jatkuvasti uusia innovaatioita taatakseen raaka-aineiden korkeimman laadun ja ravintoaineiden ihanteellisen tasapainon, joka vastaa lemmikin ikää, rotua ja lääkinnällisiä tarpeita.

Omron

Omron Healthcare on maailman johtava digitaalisten verenpainemittareiden valmistaja. Valikoimasta löytyy korkealaatuisia ja luotettavia laitteita muun muassa kuntoiluun, painonhallintaan, kivunlievitykseen, rentoutukseen sekä kuumeen mittaamiseen, niin kotikäyttöön kuin ammattilaisille.

Cooper

Cooper- ja Cooper BIO -sarjat tarjoavat nopeasti vaikuttavia ja pitkään tehoavia erikoistuotteita tuholaistorjuntaan kodissa ja puutarhassa. Tutustu koko valikoimaan ja häädä kutsumattomat vieraat tehokkaasti!

Free-hyttyskarkote

Free hyttys- ja täikarkotteiden teho perustuu uudenlaiseen aktiiviaineeseen (IR 3535), joka on lääkeyrityksen kehittämä sekä maailman terveysjärjestön WHO:n suosittelema. Free-tuotteet ovat yhtä tehokkaita kuin perinteiset karkotteet, mutta kehittyneemmän aktiiviaineen ansiosta Free-tuotteet ovat täysin hajuttomia.

GreenCare Pro

Bernerin ammattinurmikkotuotteista löydät laajan valikoiman tuotteita golf-kenttien, jalkapallokenttien ja viheralueiden hoitoon sekä viherrakentamiseen. Tuotevalikoimassa on lannoitteet, nurmikkosiemenet, kasvinsuojeluaineet ja erikoistuotteet nurmikoille.

Teollisuuden raaka-aineet ja elintarvikkeet

Agentuuri

Asiantuntijamme ovat käytössäsi teollisuuden useilla aloilla. Maahantuomme ja myymme muun muassa peruskemikaaleja, elintarvikeraaka-aineita, rehuraaka-aineita ja suolaa esimerkiksi elintarvike- kemian-, ja lääketeollisuuden tarpeisiin.

Lisätietoja teollisuuden raaka-aineista ja yhteyshenkilömme löydät alla olevan linkin kautta.

Viljelijän Avena Berner

Asiantuntijoiltamme saat parhaat neuvot viljelyn suunnitteluun sekä kattavan valikoiman tuotantopanoksia kustannustehokkaaseen hintaan. Verkkokauppamme palvelee vuorokauden ympäri ja toimitukset ovat nopeita.