Brändien johtaminen ja markkinointi

Kiinnostaako työ tunnettujen suomalaisten ja kansainvälisten brändien parissa?

Kehitämme ja valmistamme Suomessa lukuisia suomalaisten suosikkituotteita ja maahantuomme tunnettuja kansainvälisiä brändejä. Tunnetut brändimme kilpailevat kärkimerkkeinä useissa kategorioissa: hygieniassa, kauneudessa, elintarvikkeissa, kodin puhdistuksessa, hyvinvoinnissa, lastentarvikkeissa, autonhoidossa, puutarhanhoidossa, jalkineissa sekä päivittäiskäyttötavaroissa. Näiden lisäksi toimimme usealla B2B-sektorilla, kuten maatalouden, teollisuuden ja terveydenhuollon ja laboratorioiden parissa.

Meillä pääset työskentelemään ympäristössä, jossa kuluttajaymmärryksemme ja markkinointiosaamisemme valjastetaan asiakastyytyväisyyden edistämiseen. Vastuullisuus on kaiken toimintamme ytimessä, ja on ilo viestiä tuotteistamme, jotka edistävät kestävää tulevaisuutta.

Kuluttajatuotteiden ja B2B-puolen brändeistä vastaavat ammattilaisemme kertovat markkinointitiimimme tuella lukuisien brändiemme tarinaa ja vievät päivittäisessä työssään brändistrategioita toteutukseen. Tehtävissä yhdistyy luovuus ja analyyttisyys – ammattilaisemme hyppäävät sujuvasti markkinointikampanjoiden ideoinnista numeroiden äärelle ja tulkitsevat markkinointianalytiikkaa päätöksenteon tueksi.

Bernerin brändien laaja kirjo tuo eteensä koko joukon käyttäjien muuttuvia odotuksia, ilmiöitä, sesonkivaihteluita ja trendejä, joihin brändien ja markkinoinnin parissa työskentelevät asiantuntijamme päivittäin vastaavat. Jopa säällä on merkitystä – Hai-tiimi iloitsee sateesta, sillä silloin on paras kumisaapaskeli. Lasol-tiimissäkin juhlitaan, kun rapa roiskuu. Kaiken kaikkiaan monipuolinen valikoimamme tarjoaa brändinhallinnan ja markkinoinnin nykyisille ja tuleville ammattilaisille mielenkiintoisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Lue lisää: www.berner.fi/brandit

Jaa sosiaalisessa mediassa