Arvomme ja olemassaolomme tarkoitus

Bernerin arvot ovat muodostaneet toimintamme perustan jo 1880-luvulta alkaen. Perusarvomme ovat työ, rehellisyys ja ihminen. Olemassaolomme tarkoitus “Huomisen puolustaja” pohjaa  arvoihimme ja siinä näkyy vahvasti panostuksemme vastuullisuuteen.

ARVOMME

Työ 
Yhteistyö, kumppanuudet ja innovaatiot ovat perheyrityksemme perusta. Bernerillä kaikki työ on arvokasta ja merkityksellistä. Jokaisella berneriläisellä tulee olla mahdollisuus kehittyä ja onnistua omassa työssään ja hallita omaa arkeaan osana perhettämme. Jokainen berneriläinen kantaa rohkeasti oman vastuunsa yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Rehellisyys
Kaiken toimintamme tulee perustua rehellisyyteen, niin suhteessa asiakkaisiin, päämiehiin, muihin yhteistyökumppaneihin kuin henkilöstöönkin. Rehellisyys ilmenee meillä luotettavana, ennustettavana ja avoimena toimintana.

Ihminen
Berner menestyy, kun sen työntekijät menestyvät. Tasa-arvoisessa työympäristössä välitämme toisistamme, kannustamme toisiamme eteenpäin ja luotamme yhdessä tekemisen voimaan.

HUOMISEN PUOLUSTAJA

Olemassaolomme tarkoitus on toimia huomisen puolustajina. Toimimme niin, että meillä kaikilla on 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää. Sitä on huomisen puolustaminen.

Bernerin historia on täynnä väriä ja muutosta. Sillin maahantuonnista vuonna 1883 alkanut bisnes on sadan vuoden aikana kasvanut kansainväliseksi kuuden liiketoimintayksikön kokoiseksi perheyritykseksi.

Vuosien varrella elämä on kuljettanut ja moni asia muuttunut, mutta yksi asia on ja pysyy: kaikki mitä teemme, teemme hyvän tulevaisuuden puolesta. Toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää.

Lue lisää: 
Helsingin Sanomissa julkaistut advertoriaalimme, jossa toimitusjohtajamme Antti Korpiniemi kertoo sosiaalisesta vastuullisuudestamme ja sen pitkästä historiasta Bernerillä sekä kotimaisesta tuotannosta.

HS_kotimainen tuotanto advertoriaali_221220

HS_sosiaalinen vastuu advertoriaali_081220

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa