Myyntitehtävät

Myynnin mahdollisuuksia neljällä eri liiketoiminta-alueella

Työskentelemällä meillä saat mahdollisuuden kehittyä asiantuntijaksi ja luoda innovatiivisia ratkaisuja, jotka hyödyttävät sekä asiakkaitamme että koko toimialaa.

Kiinnostaako pitkien, luottamukseen perustuvien asiakassuhteiden rakentaminen ja vaaliminen? Jos vastasit kyllä, myynnin ura Bernerillä voisi olla sinua varten. Oli kyse sitten Suomen luotetuimmasta shampoobrändistä, vakaista raaka-ainetoimituksista, terveydenhuollon kokonaisratkaisuista tai viljelijän neuvontapalveluista, asiakkaan tarve on aina tekemisemme keskiössä. Olemme luotettava sekä arvostettu kumppani asiakkaillemme kaikilla liiketoiminta-alueilla.

Kaikilla liiketoiminta-alueillamme työskentelee oman alansa huippuasiantuntijoita rooleissa, joissa yhdistyy sekä myynnillinen näkökulma että syvä substanssiosaaminen omasta alasta. Meille voikin työllistyä hyvin monipuolisesti erilaisista opintotaustoista, joukostamme löytyy muun muassa elintarviketieteilijöitä, agronomeja, eri alojen insinöörejä, terveydenhuollon alojen ammattilaisia, kosmetiikan ja hyvinvoinnin ammattilaisia sekä monia muita. Myyntitehtäviin työllistyy myös kaupallisen koulutuksen saaneita ihmisiä, joille on kertynyt liiketoimintojemme toimialaosaamista esimerkiksi aikaisemman työkokemuksen kautta.

Laajan tuoteportfolion ja monipuolisuutemme ansiosta saat verkostoosi myynnin osaamista hyvin erilaisista tuoteryhmistä ja ratkaisusta sekä pääset tutustumaan asiakkuuksiemme verkostoon laajasti eri sektoreilta – asiakkaitamme ovat kuluttajat, eri kokoiset yritykset sekä julkinen sektori. Monialaisuutemme tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia yksiköiden väliseen yhteistyöhön – pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajemman valikoiman tuotteita ja palveluita sekä ainutlaatuisia ratkaisuja juuri heidän tarpeisiinsa.

Sen lisäksi, että voit seisoa kiinnostavien ja vastuullisten tuotteidemme takana ylpeästi, kannustamme myyntitavoitteiden saavuttamiseen muun muassa liiketoimintayksiköittäin räätälöidyillä palkitsemismalleilla sekä tukemalla myyntiosaamisesi ja asiantuntijuutesi kehittymistä.

Lisätietoja liiketoiminta-alueistamme löydät näiltä sivuilta:

www.viljelijanberner.fi

www.bernerindustries.fi 

www.bernermedlab.fi

www.berner.fi/brandit

 

Jaa sosiaalisessa mediassa