Tytäryhtiöt

SUOMI
Belor Agro Oy on Bernerin itsenäinen tytäryhtiö Suomessa. Vuonna 2007 perustetun Belor Agron tavoitteena on kehittää korkealaatuisia lannoitteita ja lannoitusohjelmia suomalaisten viljelijöiden tarpeisiin.  Yhtiön logistiikkakeskus toimii Kouvolassa.

www.beloragro.fi

RUOTSI 

Bernerin tytäryhtiö Ruotsissa on Bröderna Berner Handels AB. Tytäryhtiöllä on kolme yksikköä: Gullviks, joka on keskittynyt suoraan maatiloille myytävien kasvinsuojeluaineiden, lannoitteiden, lehtilannoitteiden ja metsänhoidossa käytettävien tuotteiden vähittäismyyntiin.

Berner Medical  myy terveydenhuoltoalalla  desinfiointiaineita, käsinetelineitä sekä kirurgisia instrumentteja. Ruotsissa toimii myös Berner Industries -liiketoimintayksikkömme, joka hankkii raaka-, lisä- ja apuaineita teollisuudelle ja infrasektorille.

Myyntiorganisaatio kattaa koko Ruotsin ja yhtiön toimipiste sijaitsee Malmössä, Etelä-Ruotsissa.

gullviks.se
bernermedical.se
bernerindustries.fi


NORJA 

Tyräryhtiömme Norjassa, Sören Berner A/S, aloitti toimintansa vuoden 2020 alussa. Toiminta kattaa Berner Industriesin toiminnot sekä laboratoriolaitteet öljyteollisuudelle.


BALTIAN TOIMINNOT

Berner Eestin portfoliomme sisältää tuotteita mikrobiologian laboratorioille. Viron laboratoriolaitemyynnistä vastaa tytäryhtiömme Ordior Eesti suurimpina päämiehinään Shimadzu ja FOSS.

bernerbaltic.com
https://www.ordioreesti.ee/reuma/et/

Jaa sosiaalisessa mediassa