Tytäryhtiöt

Bröderna Berner AB

Bernerin tytäryhtiö Ruotsissa on Bröderna Berner Handels AB. Tytäryhtiöllä on kaksi yksikköä: Gullviks, jonka on keskittynyt suoraan maatiloille myytävien kasvinsuojeluaineiden, lannoitteiden, lehtilannoitteiden ja metsänhoidossa käytettävien tuotteiden vähittäismyyntiin sekä Berner Medical, joka myy terveydenhuoltoalalla tutkimus- ja leikkauskäsineitä, desinfiointiaineita, käsinetelineitä sekä kirurgisia instrumentteja.

Myyntiorganisaatio kattaa koko Ruotsin ja yhtiön toimipiste sijaitsee Malmössä, Etelä-Ruotsissa. Bröderna Berner Handels AB:lla sekä Berner Medicalilla on ISO 9001-sertifikaatti.

Lue lisää verkkosivuilta gullviks.se | bernermedical.se

BALTIAN TOIMINNOT

Bernerin tytäryhtiö Berner Eesti OÜ on toiminut Baltiassa vuodesta 1994.
Myyntiorganisaatio toimii Tallinnan lisäksi myös Latviassa ja Liettuassa.

Berner Eesti OÜ:n liiketoiminta-alueista suurin on kasvinsuojelu. Tämän tuoteryhmän tärkeimmät päämiehet ovat Dupont ja Dow AgroScience. Berner Pro -yksikön tärkein tuoteryhmä on mikrobiologiantuotteet, kuten Oxoid.

Vuonna 2014 Berner osti liettualaisen UAB Kruzas Nordic Cosmetics Distribution -yrityksen. UAB Kruzas Nordic Cosmetics Distribution muutti nimensä Berner Lietuvaksi muiden Bernerin Baltian yhtiöiden tapaan.

Berner Lietuvan edustamiin kansainvälisiin brändeihin kuuluvat muun muassa Antonio Banderas, Bourjois, Collistar, Isadora, Lierac, Lumene, Make up Forever, Rimmel, Sebamed ja Vichy.

bernerbaltic.com

Jaa sosiaalisessa mediassa