Tuotekehitys ja tuotanto

Berner Oy on yksi Suomen johtavista brändituotteiden valmistajista. Kotimainen tuotekehitys ja tuotanto ovat vahvuuksiamme, ja uskomme, että myös asiakkaamme arvostavat kotimaista, laadukasta ja vastuullista tuotantoa.

Bernerillä on ollut omaa tuotekehitystä 1950-luvulta lähtien. Sen tuloksena syntyneitä tuotemerkkejä ovat muun muassa XZ-hiustenhoitosarja, LV- ja Herbina -hygieniasarjat ja Korrek-autonhoitosarjat, Heti-puhdistustuotteet ammattilaisille sekä Desinfektol- ja LV-desinfektioaineet. Tuotteet kehitetään Helsingissä Herttoniemessä sijaitsevassa tuotekehitysyksikössä ja valmistetaan Heinävedellä.

Vahvan osaamisen pysyminen Suomessa on Bernerille tärkeää. Hyödynnämme tuotekehityksessä ja tuotannossa paikallisia raaka-aineita ja pakkausmateriaaleja, jolloin kuljetusmatkat ovat mahdollisimman lyhyet. Kotimaisella tuotannolla on myös merkittävä vaikutus työpaikkojen ja ammattitaidon säilyttämisessä Suomessa.

Heinäveden tuotantolaitokset

Itä-Suomessa, luonnonkauniissa Heinäveden kunnassa sijaitsevat tuotantolaitoksemme. Ne työllistävät noin 50 henkeä ja ovat paikkakunnalla suurin teollinen työnantaja. Valmistamme vuosikymmenten kokemuksella kosmetiikka- ja hygieniatuotteita, autonhoitotuotteita, pesu- ja puhdistusaineita ja etikoita.

Viime vuosina olemme toteuttaneet uusia investointeja ja kehitysprojekteja energia- ja ympäristöasioissa mm. jätevesien määrän vähentämiseksi ja ympäristöystävällisten pakkausten lisäämiseksi entisestään. Uudella tehtaallamme on luomulupa.

Tuotantolaitosten palavien nesteiden pussipakkauslinja on laatuaan ensimmäinen Suomessa. Sen ansiosta esimerkiksi Suomen suosituin lasinpesuneste Lasol sekä autonhoitobrändi Korrek ovat uudistaneet pakkauksiaan ympäristöystävällisemmiksi. Uudet Lasol- ja Korrek-pussipakkaukset ovat helposti kierrätettäviä ja tuottavat jopa 65 prosenttia vähemmän jätettä kuin tavalliset muovipullot.

VASTUULLISTA TUOTANTOA ALUSTA LOPPUUN

Takeena toimintamme vastuullisuudesta on laatu- ja ympäristösertifikaatti. Annamme Bernerillä suuren arvon sille, että tuotanto säilyy suomalaisissa käsissä, sillä silloin voimme olla tiiviisti mukana koko prosessissa ja työllistää myös pienemmillä paikkakunnilla. Haluamme tarjota suomalaisille vain parasta, ja tämän lupauksen edellytyksenä on, että valvomme tuotteidemme laatua aina tuotekehityksestä kuluttajalle saakka.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa