Ura Bernerillä

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kiinnostaako työ tunnettujen suomalaisten ja kansainvälisten brändien parissa?

Berner on perheyritys, jossa jokaista työntekijää arvostetaan menestyksen tekijänä. Yrityksemme arvot
työ, rehellisyys ja ihminen näkyvät työyhteisömme aidossa välittämisen kulttuurissa ja yrittäjähenkisyydessä.
Positiivinen Me-henki on voimavara meidän jokaisen työssä.

Ilmoitamme Berner Oy:n avoimista työpaikoista tällä sivulla. Mikäli työtehtäviä ei ole tarjolla, voit täyttää avoimen hakemuksen tästä linkistä.

Avoimet hakemukset käsittelee yhteistyökumppanimme Arespartners. Halutessasi hakemuksesi tietoja voidaan hyödyntää myös muissa Arespartnersin kautta avoinna olevissa tehtävissä. Hakemukset ovat voimassa kuusi kuukautta.

Mikäli olet kiinnostunut Heinäveden tuotantolaitosten työtehtävistä, voit ottaa yhteyttä suoraan tehtaanjohtaja Jari Puustiseen, p. 040 037 2095.

Mikäli olet kiinnostunut Viinikkalassa toimivan logistiikan työpaikoista, lähetä avoin hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen tyonjohto.logistiikka@berner.fi

Avoimet työharjoittelupaikat

Työharjoittelun kautta sinulla on erinomainen mahdollisuus tutustua monipuolisesti kaupallisen alan tehtäviin.

Suurin osa harjoittelijoistamme työskentelee myynnin ja markkinoinnin tehtävissä, mutta myös tukitoiminnoissamme on mahdollisuus harjoittelujakson suorittamiseen.

Tarjoamme harjoittelijalle kiinnostavan työharjoittelukentän sekä perehdytyksen työtehtävään ja Bernerin tapaan toimia.

Toivomme sinulta halua oppia uusia asioita sekä reipasta otetta työhön. Työskentelet Bernerillä yhdessä osaavien ammattilaistemme kanssa ja pääset hyödyntämään koulussa oppimaasi teoriaa käytännössä. Meille on tärkeää että kehityt ja viihdyt.

Harjoittelupaikan saanti edellyttää, että olet tällä hetkellä opiskelija. Emme pysty tarjoamaan harjoittelupaikkaa kaikille, mutta hakemuksen jättäminen kannattaa aina. Voit jättää avoimen hakemuksen tästä linkistä. Muistathan kertoa, että haet harjoittelupaikkaa. Meitä kiinnostaa myös opintojesi sisältö ja missä vaiheessa opintoja olet. Voit hakea meille myös tekemään opinnäytetyötä.

Avoimet työpaikat