Berner Oy investoi Heinävedellä ­­­– tuloksena uudistunut Lasol

Lasolia valmistava Berner Oy on tehnyt uusia pakkausteknologian investointeja Heinäveden tehtaalleen. Suomen suosituin lasinpesunestemerkki Lasol laajentaa tuoteperhettään käyttövalmiilla, pussipakatulla lasinpesunesteellä.

Bernerin Heinäveden tehtaan uusi palavien nesteiden pussipakkauslinja on laatuaan ensimmäinen Suomessa. Viime aikoina tehtaalla on toteutettu useita kehityshankkeita ja investointeja tuotannon tehokkuuden lisäämiseksi ja ympäristön kuormittamisen vähentämiseksi. Esimerkkinä tästä on myös Bernerin ympäristöohjelmaan kuuluva jätevesien tehostamisprojekti.

– Lasinpesunesteen helppokäyttöisyys ja saatavuus ohjaavat vahvasti ostopäätöksiä tässä tuotekategoriassa. Teettämämme selvityksen mukaan noin 60 prosenttia kuluttajista ostaa yleensä käyttövalmista lasinpesunestettä, mikä oli toki suurimpana innoituksena uudistuksellemme. Halusimme myös yrityksenä panostaa pakkausteknologian kehitykseen ja sitä kautta entistä ekologisempien tuotteiden valmistamiseen tehtaallamme Heinävedellä. Uudet Lasol-pussipakkaukset ovat helposti kierrätettäviä ja tuottavat jopa 65 prosenttia vähemmän jätettä kuin tavalliset muovipullot, sanoo liiketoimintajohtaja Kimmo Hakkala Berneriltä.

Tuttu Lasol helppokäyttöisempänä ja ekologisempana

Uuden käyttövalmiin Lasolin pakkaskesto on -22ºC. Sään vaatiessa joukkoon voi lisätä perinteistä tiivistemuotoista Lasolia. Muilta ominaisuuksiltaan käyttövalmis Lasol vastaa vanhaa tuttua tiivistemuotoista Lasolia. Lasol puhdistaa tuulilasin ja ajovalot kirkkaiksi eikä muodosta tuulilasiin häiritsevää kalvoa tai jätä raitoja. Lasolin voiteleva ominaisuus ylläpitää kumi- ja muoviosien joustavuutta.

Lisätietoja tuotteesta:

Käyttövalmis Lasol on saatavilla kahtena tuoteversiona:

• Lasol 100 3L

• Lasol 100 Sitrustuoksu 3L

   OVH: 8,95€ KPL

Lisätietoja:

Kimmo Hakkala, liiketoimintajohtaja, Berner Oy, puh. 050 546 2065

Tomi Laitila, Category Manager, Berner Oy, puh. 050 577 1045