Clarins Hydra-Essentiel [HA²]: kolmivaikutteista kosteutta ja täyteläisyyttä jokaiselle ihotyypille

Pidetty Clarins Hydra-Essentiel -ihonhoitolinja uudistuu ja täydentyy uudella Night Care -yövoiteella. Uudistunut Hydra-Essentiel [HA²] -ihonhoitolinja on mukautettu ihon vuorokausirytmiin ja se kosteuttaa sekä täyteläistää ihoa kolmivaikutteisesti ainutlaatuisen Hyaluronic Power Complex -yhdisteen ansiosta.

Clarins on omistautunut tuotekehitykselle, josta syntyy vuosittain uusia innovaatioita, jotka parantavat jo todistetusti toimivien tuotteiden tehoa.

Kosteutus olennaista ihon hyvinvoinnille vuoden jokaisena päivänä

Hydra-Essentiel [HA²] –ihonhoitolinjan tuotteet on mukautettu ihon vuorokausirytmiin, huomioiden ihon toiminnot eri vuorokauden aikoina.

Optimaalisen kosteustasapainon säilymiseksi ihon on pystyttävä puolustautumaan päivittäisiltä ympäristöärsykkeiltä, jotka haihduttavat kosteutta kasvojen iholta noin 32 ml* vuorokaudessa. Tämän lisäksi iho tarvitsee intensiivistä kosteutusta yön ajaksi, jolloin ihon suojamuuri on epäaktiivinen ja päästää kosteutta haihtumaan ihon kerroksista johtuen ihon luonnollisesta elpysmisprosessista.

Clarins vastaa kosteutta kaipaavan ihon haasteisiin ainutlaatuisella teknologialla, joka auttaa ihoa nostamaan sen hyaluronihappotasoja luonnollisesti ja puolustautumaan ympäristöärsykkeitä vastaan.

*lasku perustuu bibliograafiseen dataan

 

Tehokas korkean teknologian innovaatio: Hyaluronic Power Complex –yhdiste  

Hydra-Essentiel [HA²] -hoitovoiteet sisältävät patentoidun Clarins-innovaation, Hyaluronic Power Complex -yhdisteen, joka tehostaa ihon luonnollisia kosteusmekanismeja ja auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon. Yhdiste kosteuttaa ihoa kolmivaikutteisesti ihon kaikissa kerroksissa tehden ihosta kosteutetun ja täyteläisen.

Korkea molekyylipainoiset, suuret hyaluronihapot tuovat iholle välittömästi täyteläistävän vaikutuksen. Vaikutus perustuu hyaluronihappomolekyylien muodostamaan suojakalvoon, joka vahvistaa ihon suojamuuria ja vähentää transepidermaalista kosteuden haihtumista.

Matala molekyylipainoisilla, pienillä hyaluronihapoilla on kyky päästä tunkeutumaan ihon kerroksiin, nostaen välittömästi ihossa kosteuttavien molekyylien, kuten hyaluronihapon määrää.

Clarinsin tutkimukset osoittivat kosteuttavien molekyylien määrän nousevan + 206 % epidermiksessä ja + 139 % dermiksessä.*

Luomu itulehtiuute aktivoi ihon luonnollista hyaluronihapposynteesiä säilyttäen ihon kosteustasapainon pitkäkestoisesti.

* ex-vivo tutkimus

Ihon luonnolliseen rytmiin mukautetut hoitovoiteet: Hydra Essentiel [HA²] -päivävoiteet ja uusi Night Care – yövoide

Kasviuutteita sisältävä Hydra-Essentiel [HA²]  -ihonhoitolinja on koostumukseltaan noin 90 % luonnollista alkuperää. Aistillinen ihonhoitolinja sisältää Clarinsille tunnusomaisen jasmiinin ja ruusun tuoksun sekä häivähdyksen pehmeitä puun, vaniljan ja myskin tuoksuja.

Hoitovoiteiden tehoa on täydennetty Clarinsin kehittämällä Anti-Pollution Complex – yhdisteellä, joka sisältää kolmen kasviuutteen voiman sisä- ja ulkotilojen saasteita vastaan.

 

Ihotyyppien tarpeisiin kohdennettujen hoitovoiteiden koostumuksia on täydennetty erityisellä avainraaka-aineella, joka optimoi voiteen tehoa ihotyypin tarpeiden mukaisesti.

Ihon vuorokausirytmiin mukautettu päivä – ja yövoiteiden tehokaksikko osoittautui testeissä:

97 % naisista kertoivat ihonsa olevan nähtävästi kosteutettu*

92 % naisista kertoi ihonsa olevan selvästi täyteläisempi*

*kuluttajatesti, 102 naista, 28 päivän ajan

Intensiivistä kosteutusta – Uusi Night Care all skin types

Yövoiteen koostumusta on täydennetty ihon hydrolipidistä kalvoa vahvistavalla kasviperäisellä skvalaanilla ja juonteita täyttävillä helmillä, jotka hillitsevät transepidermaalista kosteuden haihtumista yön aikana.

Juonteita täyttävät helmet ovat kasvipohjaisia ja ne imeytyvät kosketuksessa ihoon, jolloin niiden sisältämä hyaluronihappo vapautuu ja täyteläistää ihoa taaten jatkuvan sekä pitkäkestoisen kosteutuksen.

 

Optimaalista kosteutusta – Silky Cream Normal to dry skin

Raikas ja silkkiseltä tuntuva päivävoide kosteuttaa, pehmentää ja heleyttää ihoa.

Kosteutusta ja suojaa – Silky Cream SPF 15 Normal to dry skin

Raikas, silkkiseltä tuntuva päivävoide SPF 15 -kertoimella. Koostumusta on täydennetty antioksidanttipitoisella luomu alppitähtiuutteella, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja UV-säteilyn haitoilta.

Kosteutusta ja ravitsevuutta iholle – Rich Cream for very dry skin

Ravitsevan balmivoiteen koostumusta on täydennetty ravinnerikkaalla luomu sheavoilla.

Kosteutusta ja mattapintaa – Matte Gel Normal to Combination skin

Raikkaan ja mattapinnan jättävän geelin koostumus sisältää luomu alppihorsmauutetta, joka pitää ihon mattapintaisena ja rauhoittaa.

Vähemmän hiilijalanjälkeä

Hoitovoiteiden sisä- ja ulkopakkaukset on valmistettu noudattaen Clarinsin kestävän kehityksen periaatteita, joilla pyritään alati vähäisempään ympäristökuormitukseen.

Ulkopakkauksen kartonki on valmistettu pahvista, joka on hankittu kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä.

Kierrätystuotteiden käyttö ilmenee hoitovoiteiden pakkauksissa, joissa kierrätyslasin käytön osuus on 40 %, tuubien korkeissa hyödynnetty 25 % kierrätysmuovia.

Luonnon hyvinvointi on Clarinsille tärkeää

Itulehdellä on kyky sitoa ja säilyttää kosteutta sen lehdissä huolimatta toistuvista sääolosuhteiden muutoksista. Tämä kyky kiinnosti Clarins-tutkijoita, jonka johdosta Clarins Laboratories alkoi selvittämään sen mahdollisuuksia kosmetiikassa.

Clarins hankkii luomulaatuista itulehteä Reilun Kaupan -periaatteiden mukaisesti Madagaskarilta. Pysyvä kumppanuus on mahdollistanut jo usean vuoden ajan paikallisten kasvattajien pääsyn terveydenhoidon palveluihin ja koulutukseen sekä reilumpaan palkkaukseen.

Suositushinta

Hydra-Essentiel [HA²] Silky Cream Normal to dry skin, 50 ml, 53,00 EUR

Hydra-Essentiel [HA²] SPF 15 Silky Cream Normal to dry skin, 50 ml, 53,00 EUR

Hydra-Essentiel [HA²] Rich Cream Very dry skin, 50 ml, 53,00 EUR

Hydra-Essentiel [HA²] Matte Gel Normal to combination skin, 75 ml, 53,00 EUR

Hydra-Essentiel [HA²] Night Care All skin types, 50 ml, 55,00 EUR

Saatavilla

Hydra-Essentiel [HA²] -hoitovoiteet ovat saatavilla helmikuun alussa 2023 Clarins-jälleenmyyjiltä.

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/wqQMzgxDNwHR

Lisätiedot

Berner Oy – viestintä

Mira Marin, Viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi , puh. +358 40 672 4274

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa