Clarins Hydra-Essentiel [HA²]: tehokosteuttavat Bi-Phase-seerumi ja Restoring Cream -naamio

Hydra-Essentiel [HA²] -uutuustuotteet sopivat jokaiselle ihon suojamuuria vahvistavaan ja intensiivisesti kosteuttavaan hoitorutiiniin. Tuotteiden tehokosteuttavan voiman sydämessä on Clarins-innovaatio [HYALURONIC POWER COMPLEX +] -yhdiste, joka tuottaa ihossa jatkuvan ja monikerroksisen kosteuttavuuden sekä täyteläistää ihoa. Yhdisteen tähti, asetyloitu hyaluronihappo mahdollistaa kosteuden säilymisen iholla jopa 13 kertaa pitkäkestoisemmin perinteiseen hyaluronihappoon verrattuna.  

Hydra-Essentiel [HA²] -uutuustuotteet pitävät ihon intensiivisesti kosteutettuna ja suojattuna ulkoisilta ärsykkeiltä, jotka voivat heikentää ihon luontaista kykyä säilyttää kosteutta. Uutuustuotteet sopivat jokaisen ihotyypin tarpeisiin ja kaikkiin ilmastoihin vahvistamaan ihon suojamuuria ja palauttamaan ihon täyteläisyyttä sekä heleyttä.  

Asetyloitu hyaluronihappo kosteuttaa jopa 13 kertaa pitkäkestoisemmin 

Uutuustuotteiden tehokosteuttavan voiman sydämessä on Clarins-innovaatio [HYALURONIC POWER COMPLEX +] -yhdiste, joka koostuu yhdistelmästä kahta erilaista hyaluronihappoa ja luomu itulehtiuutetta. Yhdiste vastaa kosteudenjanoisen ihon tarpeisiin tuottamalla jatkuvan ja pitkäkestoisen kosteuttavuuden ihon jokaisessa kerroksessa.  

Yhdisteen pitkäkestoisesti kosteuttava tähti, asetyloitu hyaluronihappo mahdollistaa kosteuden säilymisen iholla jopa kolmetoista kertaa pitkäkestoisemmin perinteiseen hyaluronihappoon verrattuna. *1 Raaka-aineen vahvuutena on sen kyky edistää ihon elastisuutta, jonka lisäksi se vahvistaa ihon suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan.  

Matala molekyylipainoset, pienet hyaluronihapot pystyvät tunkeutumaan ihon kerroksiin, jolloin ne nostavat hyaluronihapon määrää välittömästi ihossa. Kosteuttava ja täyteläistävä vaikutus tapahtuu ihon kaikissa kerroksissa.  

Luomu itulehtiuute viimeistelee monikerroksisen kosteuttavuuden aktivoimalla ihon luontaista hyaluronihapposynteesiä pitkäkestoisesti. 

*1 In vitro -testattu raaka-aine   

Täydentävää tehoa tähdittävistä avainraaka-aineista  

Hydra Essentiel [HA²] -uutuudet sisältävät [HYALURONIC POWER COMPLEX +] -yhdisteen vaikutusta täydentäviä raaka-aineita. Kasvien voimasta ammentavat uutuustuotteet sisältävät vähintään 93 %:a luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita.  

Bi-Phase-seerumin koostumusta on täydennetty ihon suojamuuria tasapainottavilla* sahraminkukan polyfenoleilla. Ihoa kaunistava mansikkapuun hedelmäuute tasapainottaa ylimääräistä talintuotantoa ja supistaa ihohuokosia.   

Vesimäiseltä tuntuva kaksifaasinen koostumus imeytyy ihoon välittömästi.  

91 %:a tuotetta testanneista naisista kertoi seerumin lievittävän kireyden tunnetta iholla *2  

80 %:a tuotetta testanneista naisista sanoi ihonsa olevan täyteläisempi *3 

86 %:a naisista koki vaikutuksen olevan tehokosteuttava *4 

Restoring Cream -naamion koostumus sisältää ravitsevia keramideja. Iholle luontaisesti kuuluvat lipidit vahvistavat ihon suojamuurin toimintaa ja vähentävät ulkoisten ärsykkeiden aiheuttamaa kosteuden haihtumista.  

Täyteläinen voidekoostumus tuo kasvoille miellyttävän virkistävän tunteen. Lopputuloksena intensiivisesti kosteutettu, ravittu ja vastustuskykyinen iho.  

88 %:a testiryhmän jäsenistä kertoi tunteneensa kosteuttavan vaikutuksen *5 

90 %:a testiryhmän jäsenistä ihon tuntuvan pehmeältä *6 

84 %:a testiryhmän jäsenistä kertoi ihon näyttävän elvytetyltä *7  

*1 Kliininen testi, huomaamaton vedenhaihtuminen  

*2 Kuluttajatesti, 100 naista, yksi testikerta 

*3 Kuluttajatesti, 100 naista, 14 päivän testijakso 

*4 Kuluttajatesti, 100 naista, 28 päivän testijakso 

*5 Kuluttajatesti, 109 naista, yksi levityskerta 

*6 Kuluttajatesti, 109 naista, 14 päivän testijakso 

*7 Kuluttajatesti, 109 naista, 28 päivän testijakso 

Koostumus  

Clarins hankkii luomu itulehtiuutetta Madagaskarin-saaren paikallisilta tuottajilta Reilun Kaupan -periaatteiden mukaisesti. Pitkäaikainen kumppanuus on mahdollistanut paikallisille yhteisöille reilumman palkkauksen. Jardins du Monde on maksanut kylille osan palkkioista muun muassa rahoittamalla paikallisia infrastruktuureja, kuten vesijärjestelmien ja koulujen kunnostusprojekteja.  

Pakkaus  

Seerumipullon lasista 40 %:a on kierrätettyä lasia. Korkki on valmistettu PCR-muovista, joka on kuluttajien kierrättämästä muovista valmistettu uusiomateriaali. Tuubin materiaalista 70 %:a on kierrätettyä PCR-muovia.  

Kuvat  

https://www.bernerbrandbank.fi/l/GHqtRxbW2JJv 

Hinta  

Bi Phase Serum, 30 ml, 66,00 EUR 

Restoring Mask, 75 ml, 43,00 EUR  

Saatavilla  

Hydra-Essentiel [HA²] -uutuudet ovat saatavilla Sokos- ja Stockmann-tavarataloissa sekä stockmann.com ja sokos.fi-verkkokaupoissa sekä yksityisiltä jälleenmyyjiltä helmikuun alussa 2024.  

Lisätiedot  

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä  

Mira Marin, viestintäasiantuntija, e-mail: mira.marin@berner.fi, puh: +358 40 672 4274 

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa