Body Shaping -vartalovoide


Kauniin ja sopusuhtaisen näköisessä vartalossa on juuri oikea määrä pyöreyttä oikeissa kohdissa. Liiallisen rasvan kertyminen tietyille vartalon alueille muuttaa tätä vartalon ulkonäön herkkää tasapainoa.

Tästä syystä Clarins kehitti vuonna 1974 Body Shaping -vartalovoiteensa, jonka tarkoituksena oli auttaa vähentämään vartalon sopusuhtaista ulkonäköä haittaavia paikallisia rasvakertymiä vatsasta, vyötäröltä, lanteilta, käsivarsista ja polvista.

Uusiutuneessa Body Shaping -voiteessaan Clarins käyttää hyväkseen viimeisimpiä tutkimustuloksia paikallisten rasvakeräytymien syntymisestä ja hyödyntää taistelussa niitä vastaan tehokkaasti vaikuttavaa kasviuutetta, unikkoa.

Body Shaping -voiteessa tehokas kolmoisvaikutus yhdistyy miellyttävän tuntuiseen koostumukseen. Voide auttaa muokkaamaan vartaloa, poistamaan paikallisia rasvakertymiä ja kiinteyttämään ihoa. Voiteen täyteläinen koostumus mahdollistaa sen vaikutusta tehostavan hieronnan tekemisen.

Itsepäiset rasvakertymät

Rasvaa varastoituu liikaa ja sitä ei poistu riittävästi.

Noin puolet naisista pitää vatsaansa vähiten viehättävänä osana vartaloaan.*

* Ifopin tekemän ranskalaisen kuluttajatutkimuksen mukaan, johon osallistui 6000 yli 18 vuotiasta naista.

Vaikka liiallista rasvaa kertyy myös lanteille, käsivarsiin ja polviin, vatsanseutu on kuitenkin se vartalon alue, johon sitä kertyy helpoiten. Olipa ylimääräisen rasvan kertymisen syy mikä tahansa – huonot ruokailutottumukset, vähäinen liikunta, raskauskilot – vatsanseudun rasvakudoksen rakenne on syynä siihen, että sinne ylimääräistä rasvaa kertyy helposti. Vatsaseudun rasvakudoksessa on kaksi kerrosta, joihin rasvaa varastoituu. Lisäksi vatsanalueen iho venyy ja mukautuu muuttuviin muotoihin helposti. Nämä kaksi syytä kerryttävät rasvaa muita vartalon alueita helpommin juuri vatsan seutuun.

Vatsanalueen rasvakudoksen rakenne

Vatsanalueella rasvasolut ovat kertyneet kahteen kerrokseen. Lisäksi vatsanseudun iho on sopeutunut kestämäään suuriakin koon muutoksia.Tästä syystä vatsanalueen rasvakudos pystyy varastoimaan suuren määrän rasvoja. Vatsanalueella rasvasolut ovat kertyneet pieniin taskumaisiin, horisontaalisesti asettuneihin pusseihin, joiden väliin jää pieniä lokeroita.Tällainen rakenne edesauttaa sitkeiden paikallisten rasvakertymien syntymistä.

Vatsanseudun rasvakudoksen erityislaatunen rakenne sekä syyt, jotka johtavat sitkeiden, paikallisten rasvakertymien syntyyn sai Clarinsin päättelemään seuraavaa: Ainoastaan sellainen vaikuttava aine, joka pystyy sekä ehkäisemään liiallisen rasvan kertymistä kudokseen että optimoimaan rasvojen poistumista kudoksesta auttaa tehokkaasti sitkeisiin rasvakertymiin.

Clarins vastaa tähän haasteeseeen lisäämällä uudistuneeseen Body Shaping -voiteeseensa rasvasolujen aineenvaihduntaan tehokkaasti vaikuttavaa unikkouutetta.

Clarins käyttää ensimmäistä kertaa unikkouutetta vartalonhoitotuotteissaan, koska totesi tekemissään tutkimuksissa, että unikkouute ehkäisee rasvojen varastoitumista sekä aktivoi niiden poistumista rasvasoluista. Näin rasvasolujen ihanteellinen koko palautuu ja säilyy.

Uutta tietoa rasvojen varastoitumisesta rasvasoluihin ja poistumisesta rasvasoluista

Rasvojen varastoituminen eli lipogeneesi

Ravinnon mukana saamamme rasvat muuttuvat rasvahapoiksi, jotka kulkeutuvat rasvasoluihin ja varastoituvat niihin triglyserideinä. Rasvojen kulkeutumiseen rasvaoluihin vaikuttaa niiden ulkopuolella sijaitseva lipoproteiinilipaasi-niminen proteiini. Tämän lisäksi Clarins on huomioinut rasvasolujen sisällä olevan proteiinin, lipiini 1:n, vaikutuksen rasvojen varastoitumiseen.

Clarinsin Body Shaping -voiteeseen lisäämä unikkouute ehkäisee lipiini 1 -proteiinin toimintaa rasvasolun sisällä ja siten rasvojen varastoitumista rasvasoluun.

Rasvojen poistuminen rasvasoluista eli lipolyysi

Rasvat ovat varastoituneet rasvasoluun suurena rasvapisarana. Avaintekijä rasvojen poistumiselle rasvasolusta on triglyseridejä hajottava ATGL- entsyymi (adipose triglyseride lipase). Tämän entsyymin tehtävänä on hajottaa triglyseridit vapaiksi rasvahapoiksi, jotka sitten poistuvat rasvasolusta. Clarins haluaa nostaa myös esiin GBF1-nimisen proteiinin, joka kuljettaa ATGL-entsyymin sen syntysijoilta rasvapisaran pinnalle. Näin ATGL-entsyymin toiminta helpottuu ja rasvojen poistuminen rasvasolusta aktivoituu.

Clarinsin Body Shaping -voiteeseen lisäämä unikkouute aktivoi GBF1-proteiinin toimintaa ja tehostaa siten rasvojen poistumista rasvasolusta.

Body Shaping -voiteen sisältämät muut vaikuttavat aineet

Unikkouutteen lisäksi Body Shaping -voide sisältää kofeiinia, joka vähentää tehokkaasti liiallisia rasvakertymiä. Kofeiinin vaikutusta tehostavat voiteeseen lisätyt auringonkukasta saadut fosfolipidit ja sen imeytymistä ihoon tehostaa hevoskastanjasta saatu eskiini. Yhdessä nämä vaikuttavat aineet auttavat vähentämään vatsanseutuun kertynyttä rasvaa, selkeyttämään vyötärölinjaa ja hoikentamaan käsivarsia.

Mittaamalla sadut testitulokset, jotka säilyivät kaksi viikkoa voiteen käytön lopettamisen jälkeen*

Vyötärö                                       -0,49 cm

Lantio                                           -0,96 cm

Polvi                                             -0,51 cm

Vyötärönympärys                     -0,61 cm

*Testiin osallistui 45 iältään 30-45-vuotiasta naista, jotka käyttivät voidetta neljän viikon ajan.

Usein laihtuessamme vatsan ja käsivarsien iho jää löysäksi ja roikkuvaksi. Tämä johtuu ihon venymisestä johtuvasta tukikudoksen heikkenemisestä. Jotta iho kiinteytyisi, lisäsi Clarins Body Shaping -voiteeseen kvitteniuutetta, joka aktivoi kollageeni 1:n muodostumista dermiksessä ja vahvistaa siten ihon tukikudosta.

Iho kiinteytyy ja saa takaisin joustavuuttaan ja kimmoisuuttaan.

Tämän lisäksi Body Shaping -voide sisältää hibiskuksenkukkauutetta, joka kuorii hellävaraisesti iholta liiallista kuollutta solukkoa ja ihoa kosteuttavaa betaiinia. Nämä vaikuttavat aineet saavat ihon tuntumaan pehmeältä ja sileältä.

Tutkimustulokset voiteen ihoa kiinteyttävästä vaikutuksesta käsivarsien ja vatsan ihoon. Tutkimustulokset säilyivät kaksi viikkoa tuotteen käytön lopettamisen jälkeen.

Vatsa                                                                       Käsivarret

Ihon kiinteys lisääntyi 17 %                               Ihon kiinteys lisääntyi 17 %

Ihon joustavuus lisääntyi 26 %                         Ihon joustavuus lisääntyi 17 %

Testiin osallistui 45 iältään 30-45-vuotiasta naista, jotka käyttivät voidetta neljän viikon ajan. Testin tulokset saatiin ihon kiinteyttä mittaavalla laitteella.

Voiteen koostumus

Body Shaping -voiteen pehmeä koostumus ikään kuin sulaa iholle, eikä jätä ihoa rasvaisen tai tahmean tuntuiseksi. Voiteen kukkaishedelmäinen tuoksu jättää ihon miellyttävän raikkaan tuoksuiseksi.

Käyttö

Body Shaping -voidetta levitetään vartalon ongelma-alueille aamuin ja/tai illoin. Voiteen vaikutusta voidaan tehostaa yksinkertaisella hieronnalla, jonka ohjeet löytyvät voidepakkauksen sisällä olevasta esitteestä.

Body Shaping Cream 200ml, suositushinta 52,50 euroa.

Uudistunut Body Shaping -voide tulee myyntiin maaliskuussa 2015.

Tuotekuvat saa ladattua oheisesta linkistä:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=12869-jjkmahidac&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:

BERNER OY, kulutustavarat-osasto

Anne Sario, puh. 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi

Berner Kulutustavarat on myynnin ja markkinoinnin moniosaaja, joka tuntee suomalaisen kuluttajan tarpeet. Tuotevalikoimaan kuuluvat Bernerin omat päivittäistavaramerkit sekä maahantuodut kansainväliset kosmetiikkamerkit. Osaston kotimaisia tuotemerkkejä ovat Herbina, Ainu, XZ, LV, Oxygenol, Rajamäen, Korrek ja Lasol. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, Gatineau, IsaDora, Mavala, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel, Sally Hansen, Sampar ja Sensai. Maahantuotujen tuotteiden valikoimaan kuuluvat myös Kikkomanin ja Saclán elintarvikkeet, BabyBjörn-lastentarvikkeet sekä Omron-hyvinvointituotteet. www.berner.fi/kulutustavarat