Clarins Garden Escape -kevätmeikki 2015


Garden Escape -meikkikokoelmaan kuuluvat tuotteet:

Blush Prodige -poskipuna, Sweet Rose 09, valikoimaan jäävä sävy                           

Instant Light Brush-On Perfector -valokynä, valikoimaan kuuluva tuote

Garden Escape 6-Colour -luomiväripaletti, kausituote

Crayon Kohl EyePencil -rajauskynä, sävyPine Green 09, valikoimaan jäävä sävy

Wonder Perfect Mascara, valikoimaan kuuluva tuote

Instant Light Lip Balm Perfector -huulipuna, UUTUUS, valikoimaan jäävä tuote

Instant Light Lip Comfort Oil -huulikiille, sävy Honeyjää valikoimaan, sävy Raspberry on kausisävy

Joli Rouge Brillant -huulipuna, kumpikin sävy jää valikoimaan

Clarinsin Instant Light -tuoteperhe laajenee kahdella uudella huulille tarkoitetulla tuotteella. Tuotteissa ihonhoidolliset ominaisuudet yhdistyvät meikkituotteen ominaisuuksiin ja niiden vaikutus perustuu kasviuutteisiin.

Instant Light Lip Blam Perfector

Miellyttävän tuntuinen huulipuna, jonka koostumus ikään kuin sulaa huulille. Puna jättää huuliin läpikuultavan sävyn ja kostean näköisen kiillon. Tuotteen sisältämät kasviuutteet kosteuttavat huulia ja parantavat sekä täyteläistävät huulten muotoa. Mangon ja voipuun uutteet hoitavat huulia tehden niistä pehemän ja joustavan tuntuiset. Lisäksi E-vitamiini ja siihen yhdistetty kasviuute suojaavat huulia vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Punan sisältämä peptidi aktivoi hyaluronihapon muodostumista huulissa, ylläpitäen siten huulten ihon oikeaa kosteuspitoisuutta. Huulet näyttävät aiempaa täyteläisemmiltä ja kauniimmilta. Yhdistelmä mineraalihelmiäistä ja 3D Radiance
-pigmenttejä saa valon heijastumaan kauniisti huulista ja antaa niille hillityn hohteen. My pink -sävy reagoi huulten pH:n kanssa ja mukauttaa näin sävynsä käyttäjänsä huulten sävyn mukaan. Instant Light Lip Balm Perfector -huulipunaa voi käyttää joko yksinään tai tavallisen huulipunan päällä.

Valikoimaan kuuluu kuusi sävyä:

rose 01, coral 02, my pink 03, orange 04, red 05, rosewood 06

Instant Light Lip Comfort Oil -huulikiille

Kasvo- ja vartaloöljyt olivat ensimmäiset Clarinsin kehittämät tuotteet yli 60 vuotta sitten. Nyt Clarins on kehittänyt runsaasti erilaisia kasviuutteita sisältävän huulia kosteuttavan ja hoitavan öljyn. Lip Comfot Oil -huuliöljyn pohjan muodostaa Clarinsin kasvo- ja vartaloöljyistä tuttu hasselpähkinäöljy, joka sisältää runsaasti iholle ja huulille tärkeitä ravintoaineita. Sen vaikutusta täydentävät mirabelle- ja jojobaöljy.

Lip Comfort Oil jättää juulille huulten omaa väriä korostavan kiiltävän pinnan, joka ei tunnu rasvaiselta tai tahmealta. Valikoimaan jäävä sävy Honey 01 maistuu kevyesti makealta hunajalta. Kevään kausiväri Raspberry jättää huulille kevyen pinkin sävyn ja herkullisen hedelmäisen tuoksun.

Garden Escape 6-colour -luomiväripaletti

Garden Escape -luomiväripaletti esittelee kevään trendivärin vihreän. Luomiväripalettiin kuuluu kuusi keväisen aurinkoista luomivärisävyä, joista osa sisältää helmiäistä. Kaikkia paletin sävyjä voi yhdistellä toisiina halutun sävyn aikaansaamiseksi. Luomivärisävyn voimakkuutta voi säädellä käyttämällä luomiväriä joko kuivana tai kosteana. Luomiväripaletin pintaa koristaa keväinen kukkakuvio.

Garden Escape -kevätmeikkiin kuuluvien tuotteiden suositushinnat

Garden Escape 6-colour -luomiväripaletti, suositushinta 48,80 euroa.

Instant Light Lip Balm Perfector -huulipuna, suositushinta 19,90 euroa.

Instant Light Lip Comfort Oil -huulikille, suositushinta 19,90 euroa.

Joli Rouge Brillant -huulipuna, suositushinta 25,20 euroa.

Instant Light Blush-On perfector -valokynä, suositushinta 31,80 euroa.

Rouge Prodige -poskipuna, suositushinta 41,40 euroa.

Crayon Kohl Eye Pencil -silmänrajauskynä, suositushinta 18,20 euroa.

Wonder Perfect -ripsiväri, suositushinta 29,20 euroa.

Clarinsin Garden Escape -kevätmeikin tuotteet tulevat myyntiin helmikuussa 2015.

Tuotteiden kuvat saa ladattua oheisesta linkistä:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=12621-hcdiikdlib&l=FI

Viimeisimmät tiedotteemme löytyvät osoitteesta:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:

BERNER OY, kulutustavarat-osasto

Anne Sario, puh. 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi

Berner Kulutustavarat on myynnin ja markkinoinnin moniosaaja, joka tuntee suomalaisen kuluttajan tarpeet. Tuotevalikoimaan kuuluvat Bernerin omat päivittäistavaramerkit sekä maahantuodut kansainväliset kosmetiikkamerkit. Osaston kotimaisia tuotemerkkejä ovat Herbina, Ainu, XZ, LV, Oxygenol, Rajamäen, Korrek ja Lasol. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, Gatineau, IsaDora, Mavala, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel, Sally Hansen, Sampar ja Sensai. Maahantuotujen tuotteiden valikoimaan kuuluvat myös Kikkomanin ja Saclán elintarvikkeet, BabyBjörn-lastentarvikkeet sekä Omron-hyvinvointituotteet. www.berner.fi/kulutustavarat