EVERLASTING FOUNDATION + SPF 15 -meikkivoide


Uuden sukupolven Everlasting Foundation + SPF 15 -meikkivoide on suunniteltu naisille, jotka haluavat meikkinsä pysyvän virheettömän näköisenä ilman korjailua, hoitavan heidän ihoaan ja tuntuvan iholla miellyttävältä. Quinoaa ja ihoa ilman epäpuhtauksilta suojaavia kasviuutteita sisältävä Everlasting Foundation + toimii juuri näin vähintään 18 tunnin ajan.

Meikkivoiteen pysyvyys

Lämpö, kosteus, stressi, Everlasting Foundation + pysyy muuttumattomana paikoillaan 18 tunnin ajan ilman korjailua. Tämä on saatu aikaan yhdistämällä Clarinsin kehittämä High fidelity system -teknologia bambupuuteriin.

  • Meikkivoide sulautuu täydellisesti yhteen ihon pinnan kanssa: High fidelity system -teknologian sisältämät silikonit mukautuvat yhteen ihon pinnan hydrolipidikalvon kanssa. Bambupuuteri taas imee itseensä liiallista ihotalia. Meikkivoide levittyy iholle tasaisesti ja pysyy muuttumattomana paikoillaan.
  • Värivoiteen sisältämät pigmentit levittyvät tasaisesti ihon pinnalle. High fidelity system -teknologia pitää pigmentit paikoillaan ja ehkäisee niiden kertymistä ryppyjen pohjalle. Teknologia pitää myös värivoiteen värin muuttumattomana.
  • Värivoide ei myöskään tahraa.

High fidelity system -teknologia

Näkymätön mikrofilmi, joka koostuu uuden ajan silikonihartsipolymeeristä, valkoisesta savesta, hektoriitista ja aminohapoin ympäröidyistä pigmenteistä.

Erinomainen peittokyky

Värivoiteen pehmeä, vähän puuteria sisältävä koostumus tasoittaa välittömästi ihon väriä ja punakkuutta sekä peittää ihon virheellisyyksiä. Ihon pinta näyttää tasaiselta ja virheettömältä ilman, että lopputulos on naamiomaisen näköinen tai paksun tuntuinen.

Iho saa kauniin hehkun, muttei kiillä

Jotta iho näyttäisi täydelliseltä, sen tulee hehkua kauniisti. Tällaisen luonnollisen hehkun aikaansaaminen ja ylläpitäminen värivoiteen avulla on vaikeaa. Clarinsin lisäsi värivoiteeseen kehittämänsä Light-optimizing

-tekijän, joka sitoo välittömästi valoa ja heijastaa sen tasaisesti ja kauniisti iholta. Iho saa kauniin hehkun, muttei kiillä.

Clarinsin kehittämä Light-Optimizing-tekijä

Yhdistelmä erilaisia valoa heijastavia pigmenttejä: soft focus -pigmentit heijastavat pehmeästi valoa ja häivyttävät optisesti ihoin virheellisyyksiä. Helmiäispitoiset, pinkin sävyiset HD-pigmentit antavat iholle terveen sävyn ja kauniin hehkun.

Värivoide tuntuu miellyttävältä ja kosteuttaa pitkäaikaisesti ihoa

Jotta värivoide levittyisi helposti ja vaivattomasti iholle ja tuntuisi miellyttävältä iholla koko päivän ajan, Clarins lisäsi sen koostumukseen quinoaa. Tämä vaikuttava aine tuo iholle sen tarvitsemia ravintoaineita, pitää ihon joustavana ja vahvistaa värivoiteen sisältämien kasviperäisten mikrotyynyjen ihoa kosteuttavaa vaikutusta.

Clarinsin kehittämät kasviperäiset mikrotyynyt

Kalvon muodostava tekijä

Kasviperäiset mikrotyynyt muodostavat ihon pintaan kosteuden haihtumista ehkäisevän kalvon ja ylläpitävät siten ihon oikeaa kosteustasapainoa.

Kosteusvarasto

Mikrotyynyt muodostavat ihon pintaan näkymättömän kosteusvaraston, joka luovuttaa jatkuvasti kosteutta iholle sen kulloisenkin tarpeen mukaan. Iho tuntuu pehmeältä ja joustavalta.

Clarinsin värivoiteet eivät ole pelkästään meikkituotteita, ne myös suojaavat yhdessä päivävoiteen kanssa ihoa ulkopuolisilta ärsytystekijöiltä.

Suoja ilman epäpuhtauksia ja vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia vastaan

Everlasting Foundation + sisältää valkoisen teen ja linnunkaalin uutteita, jotka suojaavat ihoa ilman epäputauksien ja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Molemman ovat tekijöitä, jotka vanhentavat ihoa ennenaikaisesti ja saavat ihon näyttämään harmaalta ja elottomalta.

Clarinsin kehittämä anti-polution-yhdiste

Clarins kehitti vuonna 1991 ensimmäisen anti-pollution-yhdisteensä ehkäisemään ilman epäpuhtauksien haitallisia vaikutuksia iholle. Se ehkäisi ihon ennenaikaista vanhenemista ja ihon muuttumista elottoman näköiseksi. Yhdiste koostuu pääasiassa kasviuutteista ja sitä kehitetään ja parannetaan jatkuvasti ympäristössä tapahtuvat muutoksen huomioiden. Jokainen Clarinsin päivävoide sekä meikkivoide sisältää anti-pollution-yhdisteen.

Suoja UVA- ja UVB-säteitä vastaan

100 % mineraalipigmentit suojaavat ihoa auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta.

Uudistuneen Everlasting Foundation + -värivoiteen värivalikoimaan kuuluu 10 sävyä.

Everlasting Foundation + -värivoide on pakattu lasiseen pumppupulloon 30 ml ja sen

suositushinta on 41,40 euroa.

Värivoide tulee myyntiin helmikuussa 2015.

Värivoiteen kuvat saa ladattua oheisesta linkistä:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=12723-gfmbekbbja&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:

BERNER OY, kulutustavarat-osasto

Anne Sario, puh. 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi

Berner Kulutustavarat on myynnin ja markkinoinnin moniosaaja, joka tuntee suomalaisen kuluttajan tarpeet. Tuotevalikoimaan kuuluvat Bernerin omat päivittäistavaramerkit sekä maahantuodut kansainväliset kosmetiikkamerkit. Osaston kotimaisia tuotemerkkejä ovat Herbina, Ainu, XZ, LV, Oxygenol, Rajamäen, Korrek ja Lasol. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, Gatineau, IsaDora, Mavala, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel, Sally Hansen, Sampar ja Sensai. Maahantuotujen tuotteiden valikoimaan kuuluvat myös Kikkomanin ja Saclán elintarvikkeet, BabyBjörn-lastentarvikkeet sekä Omron-hyvinvointituotteet. www.berner.fi/kulutustavarat