Katy Perry Killer Queen’s Spring Reign -kausituoksu


Kevään tullessa voi ilmassa aistia tuulahduksen kuninkaallisuutta, kun keväinen sadekuuro laskeutuu harsomaisesti Killer Queenin puutarhaan. Kaikkihan tietävät, etteivät kukat kuki toukokuussa ilman huhtikuisia sadekuuroja. Kevät ei myöskään saavu, jos kevätsade ei sulata lunta, eikä kevättä voi hallita ilman Killer Queenin uutta Spring Reign -kausituoksua.

Katy PerrySpring Reign -tuoksu

Tuoksu kuuluu raikkaisiin hedelmäisiin kukkaistuoksuihin. Siinä keväiset kukkaistuoksut ja mehukas mustaherukka yhdistyvät pehmeisiin puun tuoksuihin.

Kulkiessamme Killer Queenin kevätpuutarhassa tunnemme ensin pinkin freesian jasmiinia muistuttavan tuoksuvivahteen, johon orvokin terälehtien ja mustaherukan pehmeät, raikkaat tuoksuvivahteet sekoittuvat. Seuraavaksi voimme erottaa May flower -ruusun täyteläisen tuoksun, johon gardenian tuoksu yhdistyy. Davana-öljy antaa näille kahdelle tuoksulle hedelmäistä makeutta ja täyteläisyyttä. Puutarhakierroksen päättyessä leijuu vastaamme bentsoe-hartsin vaniljainen tuoksuvivahde, jota setripuun ja cashmeranin puiset vivahteet lämmittävät.

Alkutuoksu

Pinkki freesia, orvokin terälehdet, musteherukkapensaan nuput

Sydäntuoksu

Davana-öljy, gardenia, May flower -ruusu

Jälkituoksu

Bentsoe-hartsi, setripuun öljy, cashmeran

Katy Perryn Spring Reign -tuoksusta tulee myyntiin eau de parfum 30 ml ja sen
suositushinta on 32,50 euroa.

Tuoksu tulee myyntiin helmikuussa 2015.

Tuoksun tuotekuvan saa ladattua oheisesta linkistä:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=12803-fgififgbmi&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:

BERNER OY, kulutustavarat-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi

Berner Kulutustavarat on myynnin ja markkinoinnin moniosaaja, joka tuntee suomalaisen kuluttajan tarpeet. Tuotevalikoimaan kuuluvat Bernerin omat päivittäistavaramerkit sekä maahantuodut kansainväliset kosmetiikkamerkit. Osaston kotimaisia tuotemerkkejä ovat Herbina, Ainu, XZ, LV, Oxygenol, Rajamäen, Korrek ja Lasol. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, Gatineau, IsaDora, Mavala, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel, Sally Hansen, Sampar ja Sensai. Maahantuotujen tuotteiden valikoimaan kuuluvat myös Kikkomanin ja Saclán elintarvikkeet, BabyBjörn-lastentarvikkeet sekä Omron-hyvinvointituotteet. www.berner.fi/kulutustavarat