SUPER RESTORATIVE TOTAL EYE CONCENTRATE -silmänympärysvoide


Kehittäessään uutta Super Restorative -linjan silmänympärystuotetta Clarins teetätti tutkimuksen, jossa selvitettiin miten ihon ikääntymisen merkit näkyvät yli 50-vuotiaiden naisten silmänympärysiholla. Tutkimuksessa, johon osallistui 92 yli 50-vuotiasta naista, kävi ilmi seuraavaa:

 1. Naisista 92 %:lla silmänympärysihon ikääntyminen näkyi yläluomen
  veltostumisena.
 2. Sibelius-rypyt muodostuivat 92 %:lle naisista.
 3. Poikittaisryppyjä nenänselkään silmien väliin syntyi 62 %:lle naisista.
 4. 88 % naisista sai ryppyjä silmän ulkonurkkaan.
 5. Naururyppyjä muodostui 93 %:lle naisista.
 6. 99 % naisista sai ryppyjä alaluomelleen.
 7. Tummista silmänalusista kärsi 65 % naisista.
 8. Silmäpusseista kärsi 85 % naisista.

Tutkimustulosten tarkempi analysointi osoitti, että näistä silmänympärysihon ikääntymisten merkeistä viisi nousi muita selvemmin esiin. Seuraavat ihon ikääntymisen merkit näkyivät naisilla, joiden silmänympärysiho näytti ikäistään vanhemmalta:

 1. Alaluomen rypyt
 2. Silmäpussit
 3. Naururypyt
 4. Rypyt silmän ulkonurkassa
 5. Silmien väliin muodostuvat rypyt

Näiden tutkimustulosten pohjalta Clarins kehitti uuden Super Restorative Total Eye Concentrate
-silmänympärysihon hoitotuotteensa. Tuotteessa yhdistyvät tehokkaasti vaikuttavat kasviuutteet ja se on suunniteltu hoitamaan kaikkia silmänseudun iholle muodostuvia näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Silmänympärysihoa tutkiessaan Clarins on todennut, että suurin syy edellä mainittujen näkyvien ikääntymisen merkkien syntymiselle on silmänympärysihon rakenteen heikkeneminen. Taistellakseen tätä ilmiötä vastaan Clarins lisäsi Super Restorative Total Eye Concentrate -silmänympärysvoiteeseen harungana-kasvin uutetta sekä tehokkaasti vaikuttavaa tetrapeptdiä. Yhdessä nämä kaksi vaikuttavaa ainetta ylläpitävät ihon toimintoja niin epidermiksessä kuin dermiksessäkin.

Harungana-uute vaikuttaa dermiksessä sijaitsevan fibroblastisolun hyvään kuntoon ja aktivoi siten kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Tetrapeptidi taas aktivoi epidermiksen solutoimintaa ja ehkäisee siten epidermiksen ohenemista. Yhdessä nämä kaksi vaikuttavaa ainetta vahvistavat ihon rakennetta ja kiinteyttävät ihoa. Luomet näyttävät päivä päivältä kiinteämmiltä ja rypyt aiempaa matalammilta.

Super Restorative -linjan silmänympärysvoiteeseen on lisäksi lisätty kahta vaikuttavaa ainetta, jotka vähentävät tehokkaasti silmänalusten tummuutta ja turvotusta.

Aasiasta kotoisin olevan albistia-puun uute ehkäisee glykaatiota ja vähentää siten iän mukanaan tuomaa silmänalusten tummuutta. Lisäksi silmänympärysvoide sisältää hevoskastanjasta saatua eskiiniä, joka aktivoi nestekiertoa silmänympärysiholla.

Amatsonin alueelta saatava guaranauute sisältää runsaasti kofeiinia, joka tehostaa rasva-aineenvaihduntaa ja häivyttää siten iän mukanaan tuomia silmäpusseja.

Jotta silmänympärysiho tuntuisi miellyttävän pehmeältä ja joustavalta on Total Eye Concentrate -silmänympärysvoiteeseen lisätty brasilialaisen cupuacu-puun hedelmistä saatua cupuacu-voita. Silmänympärysvoide sisältää lisäksi B5-vitamiinin esiastetta D-pantenolia, joka ehkäisee iän mukanaan tuomaa ripsien haurastumista.

Tutkimustulokset osoittavat, että Total Eye Concentrate -silmänympärysvoide vaikuttaa kokonaisvaltaisesti silmänympärysihon kuntoon. Erityisen tehokkaasti se vaikuttaa viiteen silmänympärysihon nuorekkuutta ylläpitävään tekijään.

Tyytyväisyystestin tulokset:

Väsymyksen merkit vähenivät                                                       81 %

Silmänympärys iho näytti aiempaa sileämmältä                        97 %

Luomet olivat kiinteytyneet                                                           72 %

Testiin osallistui 200 naista, jotka käyttivät tuotetta neljän viikon ajan.

Mittaamalla saadut testitulokset:

                           Harakanvarpaat                           Kulmakarvojen väliset rypyt      Katseen avartuminen

                           Ryppyjen määrä -26,1 %                                                    -9,6 %                             +4,1 %

                           Ryppyjen syvyys -10,3 %

Silmäpussit       Silmänalusten tummuus       Silmän sisänurkan rypyt    Naururypyt

   -3,9 %                                       -33 %                                      -6,6, %                 -9 %

Miellyttävä koostumus

Total Eye Concentrate -silmänympärysvoiteessa on miellyttävän tuntuinen, nopeasti ihoon imeytyvä koostumus. Voiteeseen on lisätty cassia-kukasta saatua vahaa, joka jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi ja helpottaa meikin tekoa.

Välitön katsetta kirkastava vaikutus

Silmänympärysvoide sisältää kullanhohtoisia helmiäispigmenttejä, jotka häivyttävät optisesti ryppyjä ja kirkastavat katsetta.

Käyttö:

Total Eye Concentrate -silmänympärysvoidetta käytetään aamuin illoin. Voidetta levitetään silmänympärysihon lisäksi myös ohimoille ja kulmakarvojen väliselle alueelle. Voiteen vaikutusta tehostetaan keveillä ylä- ja alaluomelle tehtävillä painalluksilla sekä kevyellä kulmakarvojen välissä ja ohimoilla tehtävällä sivelyhieronnalla.

Uudistunut Super Restorative Total Eye Concentrate -silmänympärysvoide on pakattu
pumppupulloon 15 ml ja sen suositushinta on 65,00 euroa.

Super Restorative Total Eye Concentrate -silmänympärysvoide tulee myyntiin tammikuussa 2015.

Tuotekuvat saa ladattua oheisesta linkistä:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=12720-ibdjjhdffe&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:

BERNER OY, kulutustavarat-osasto

Anne Sario, puh. 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi

Berner Kulutustavarat on myynnin ja markkinoinnin moniosaaja, joka tuntee suomalaisen kuluttajan tarpeet. Tuotevalikoimaan kuuluvat Bernerin omat päivittäistavaramerkit sekä maahantuodut kansainväliset kosmetiikkamerkit. Osaston kotimaisia tuotemerkkejä ovat Herbina, Ainu, XZ, LV, Oxygenol, Rajamäen, Korrek ja Lasol. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, Gatineau, IsaDora, Mavala, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel, Sally Hansen, Sampar ja Sensai. Maahantuotujen tuotteiden valikoimaan kuuluvat myös Kikkomanin ja Saclán elintarvikkeet, BabyBjörn-lastentarvikkeet sekä Omron-hyvinvointituotteet. www.berner.fi/kulutustavarat