adidas Climacool -antiperspirantti reagoi liikkeen intensiivisyyteen


adidaksen uusi Climacool-antiperspirantti miehille ja naisille yhdistää ensiluokkaisen suojan ja koostumuksen sekä adidaksen Climacool-teknologian raikastavat ominaisuudet. Vaatteissa ja kengissä käytettävä Climacool-teknologia reagoi hikoiluun, hengittää, ja pitää ilman liikkeessä, jolloin olo on kuiva ja viileä koko urheilusuorituksen ajan.

Climacool-antiperspirantin aktiivinen koostumus reagoi päivän haasteiden intensiivisyyteen, ja kainalot pysyvät kuivana ja olo raikkaana. Tuotteen koostumuksen sisältämät raikastavat mikrokiteet aktivoituvat liikkeessä, ja päivän tai liikuntasuorituksen muuttuessa intensiivisemmäksi hankaus ja kosteus saavat kiteet vapauttamaan entistä enemmän raikasta tuoksua. Tuoksu syntyy tuotteen sisältämien öljyjen ja kiteiden vapauttaman sitruksisen tuoksun yhdistelmänä.

adidas on sitoutunut kehittämään ratkaisuja modernin treenaamisen ja suoritusten tukemiseen. Climacool-antiperspirantin innoituksena on ajatus siitä, että moderni elämäntyyli voi olla yhtä vaativaa kuin kilpaileminen, oli päivän haasteena sitten raskas treeni tai kiireinen työpäivä.

Tuotetiedot

adidas Climacool Spray miehille ja naisille, 150 ml, suositushinnat noin kolme euroa
adidas Climacool Roll-on miehille ja naisille, 50 ml, suositushinnat noin kolme euroa

Miesten ja naisten tuotteet tulevat myyntiin huhtikuussa 2015.

Yhteystiedot

BERNER Oy, kulutustavarat-osasto

Lisätiedot ja kuvausnäytteet: Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=13074-gbdbbjbdhk&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta http://news.cision.com/fi/berner-oy.