Daily Energizer Lovely Lip Balm


Niin tunnelmallinen kun tämä vuodenaika onkin, on se myös suuri haaste huultemme iholle. Suuret lämpötilan vaihtelut asettavat huultemme kosteustasapainon koetukselle. Tehokkaita, luonnollisia aktiiviaineita sisältävä Daily Energizer Lovely Lip Balm -huulivoide ravitsee huulia, tekee niistä pehmeät ja joustavat sekä antaa niille samalla luonnollisen ruusunpunaisen hehkun.

Huulivoiteen kevyt ja samettinen koostumus sulautuu huulille

Huulivoiteen sisältämät luonnolliset ainesosat kaakaovoi, karitevoi ja punaherukka-uute hoitavat ja suojaavat huulten ihoa sekä parantavat huulten muotoa. Tuotteen hoitava koostumus saa huulet tuntumaan sekä välittömästi että pitkäaikaisesti aiempaa pehmeämmiltä ja hoidetummilta. Lisäksi huulivoide saa huulet näyttämän aiempaa täyteläisemmiltä.

Älykäs pigmentti, joka mukautuu jokaisen huulille sopivaksi

Lovely Lip Balm -huulivoiteessa on yksi jokaisen huulille mukautuva sävy. Tuotteen sisältämät älykkäät väripigmentit reagoivat huulten ihon pH:n kanssa antaen huulille läpikuultavaa ruusunpunaista hehkua. Huulille syntyy niin sanottu ”bitten lips” -efekti. Huulet näyttävät raikkailta, pehmeiltä ja hoidetuilta.

Luonnolliset ja tehokkaat aktiiviaineet

Kaakaovoi ja karitevoi ravitsevat ja korjaavat haurasta huulten ihoa. Ne sisältävät muun muassa iholle tärkeitä rasvahappoja.

Punaherukka-uute pehmittää huulia ja saa ne näyttämään aiempaa täyteläisemmiltä. Sisältämiensä luonnollisten peptidien ja palmitiinihapon ansioista punaherukka-uute aktivoi ihossa hyaluronihapposynteesiä. Hyaluronihappo auttaa vähentämään huulten pieniä juonteita ja tämän ansioista huulet näyttävät entistä täyteläisimmiltä.

Näiden toisiaan täydentävien aktiiviaineiden ansiosta Lovely Lip Balm -huulivoiteessa on ainutlaatuinen koostumus, joka liukuu huulilla kuin sametti jättäen huulten ihon joustavaksi ja pehmeiksi. Lovely Lip Balm
-huulivoiteessa on raikas hedelmäinen tuoksu.

Ekologinen “Eco-chic” pakkaus

Lovely Lip Balm -huulivoiteen hauska ja trendikäs pakkaus on suunniteltu luontoa kunnioittaen. Normaalia kevyempi huulipunakotelo on valmistettu pahvista, johon materiaali on saatu kestävän kehityksen menetelmin hoidettujen metsien puista valmistetusta paperista.

Clarinsin Lovely Lip Balm -huulivoide tulee myyntiin helmikuussa 2015 ja sen suositushinta on 15,00 euroa.

Tuotekuvat saa ladattua oheisesta linkistä:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=12625-gkjjifkggc&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:

BERNER OY, kulutustavarat-osasto

Anne Sario, puh: 0207 914322, sähköposti: anne.sario@berner.fi

Berner Kulutustavarat on myynnin ja markkinoinnin moniosaaja, joka tuntee suomalaisen kuluttajan tarpeet. Tuotevalikoimaan kuuluvat Bernerin omat päivittäistavaramerkit sekä maahantuodut kansainväliset kosmetiikkamerkit. Osaston kotimaisia tuotemerkkejä ovat Herbina, Ainu, XZ, LV, Oxygenol, Rajamäen, Korrek ja Lasol. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, Gatineau, IsaDora, Mavala, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel, Sally Hansen, Sampar ja Sensai. Maahantuotujen tuotteiden valikoimaan kuuluvat myös Kikkomanin ja Saclán elintarvikkeet, BabyBjörn-lastentarvikkeet sekä Omron-hyvinvointituotteet. www.berner.fi/kulutustavarat