Roberto Cavalli Paradiso -naistentuoksu


Hän löysi paratiisinsa Välimereltä, kullanhohtoisena paistavan auringon loisteesta, paikan, jossa hän voi nauttia elämästä…

Roberto Cavalli Paradiso tarjoaa avaimet toiseen maailmaan, maanpäälliseen paratiisiin, joka on täynnä kiihkeitä tunteita ja intohimoa. Se kertoo tarinan matkasta Välimerellä sijaitsevaan upeaan huvilaan ja sen salaiseen puutarhaan. Se kuvailee meriveden syleilyä ja auringonvalon lämpöä iholla, jasmiinin huumaavaa tuoksua ja moniväristen papukaijojen lentoa sinisellä taivaalla…

Häpeämättömän nautinnollinen, Roberto Cavallin Paradiso juhlistaa elämän nautintoja. Uuden tuoksunsa myötä kuuluisa italialainen muodinluoja vie kaiken huippuunsa. Hänen käsissään välimerellinen dolce vita selkeytyy ja muuttuu maanpäälliseksi paratiisiksi.

Merituuli leikkii hänen hiuksissaan ja tuo mukanaan kukkien tuoksun sekä kutkuttavan tunteen ilosta ja vapaudesta…

Roberto Cavallin Paradiso suunniteltiin korostamaan elämäniloa. Se on piristävä ja virkistävä tuoksu, joka hehkuu iloa ja onnea. Sen aistilliset ja viettelevät vivahteet rohkaisevat tarttumaan tilaisuuteen ja nauttimaan tästä maanpäällisestä paratiisista.

Roberto Cavallin Paradiso-nainen huokuu viehätysvoimaa, iloa ja huolettomuutta. Hän on optimistinen ja asenteeltaan positiivinen. Hän iloitsee elämästä ja muuttaa jokaisen hetken mahdollisuudeksi nauttia siitä enemmän. Hänestä tyylikkyys ja ylellisyys ovat enemmän elämäntapa kuin asenne.

Hänen vartalonsa hehkuu auringonvalon lämmössä ja aivan kuin esimakuna paratiisista hänen ihollaan viipyy täyteläinen, hienostunut tuoksu…

Roberto Cavallin Paradiso-tuoksun suunnitteli parfymööri Louise Turner Givaudanilta. Se on hienostunut, metsäinen kukkaistuoksu, jossa yhdistyvät italialaisen maiseman inspiroimat aurinkoiset tuoksuvivahteet.

Iloisessa ja leikkisässä alkutuoksussa raikkaat bergamotista ja makeasta mandariinista koostuvat sitrusvivahteet herättävät huomion ja avaavat aistit. Villinä kukkivan jasmiinin huumaavat tuoksuvivahteet antavat tuoksulle runsautta ja aistillisuutta. Tuoksu sulkeutuu sypressin, vaaleanpunaisen laakerinlehden ja sateenvarjomännyn täyteläisten tuoksuvivahteiden yhdistelmällä. Tämä tyypillisten italialaisten tuoksujen sekoitus syventää ja korostaa jasmiinin viettelevää tuoksua ja antaa tuoksulle kestävän metsäisen jälkituoksun.

Hän pitää kädessään avainta paratiisiin, kimmeltävää tuoksupulloa, josta auringonsäteet heijastuvat…

Roberto Cavallin Paradiso-tuoksulle luotiin ylellinen tuoksupullo. Kultaisen tuoksunesteen eri vivahteet kuultavat tyylikkäästi painavasta lasista valmistetun, timantin muodosta vaikutteita saaneen läpikuultavan tuoksupullon läpi. Sitä täydentää kristallin muotoon hiottu, valoa kauniisti taittava korkki. Pulloa koristaa Roberto Cavallin monogrammi ja sen kaulaa kiertää kaksi kultaista rengasta.

Tuotevalikoima

Paradiso eau de parfum 30 ml, suositushinta 50,70 euroa
Paradiso eau de parfum 50 ml, suositushinta 71,80 euroa

Roberto Cavallin Paradiso-tuoksu tulee myyntiin maaliskuussa 2015.

Tuoksun kuvan saa ladattua oheisesta linkistä:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=13255-abgkhckffm&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:
BERNER OY, kulutustavarat-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi