SHAPING FACIAL LIFT -kasvonpiirteitä muokkaava ja kohottava seerumi


Väsymys, stressi ja pienikin painon nousu näkyvät ensimmäisenä kasvoissa.

Juonteet tulevat selvemmin esiin, kasvon piirteet näyttävät väsyneiltä ja iho harmaalta.

Painon nousu näkyy kasvonpiirteiden pyöristymisenä erityisesti leukaperissä ja kaksoisleuan alueella.

Kun kasvot iän myötä menettävät kiinteyttään, näkyy tämä ensimmäisenä kasvojen alaosassa. Posket alkavat roikkua ja kaksoisleuka muistuttaa kalkkunan helttaa.

Uuden aikakauden Shaping Facial Lift -tehohoito

Uudistunut Shaping Facial Lift -tehohoito lähestyy yllämainittuja ongelmia kaksivaiheisesti. Se yhdistää kuluttajien toiveet viimeisimpiin tieteellisiin tutkimustuloksiin ja kohdistaa vaikutuksensa kasvojen luonnolliseen pyöreyteen sekä leukaperiin ja kaksoisleuan alueelle kertyneeseen ylimääräiseen rasvakudokseen. Tuote sisältää tarkoin valittuja kasviuutteita, jotka poistavat liiallista rasvaa sekä nestekertymiä ja muokkaavat sekä kiinteyttävät kasvonpiirteitä.

Kasvonpiirteitä tehokkaasti muokkaava vaikutus

Clarins yhdistää Shaping Facial Lift -tehohoidossa kolme tehokkaasti vaikuttavaa kasviuutetta, guaranan, zerumbet-inkiväärin ja kakiluumun. Nämä kolme kasviuutetta yhdessä auttavat tehostamaan liiallisten rasvakeräytymien poistumista ja aktivoimaan nestekiertoa kasvojen alueella sekä kiinteyttämään ihoa.

  1. Tehostetaan liiallisten rasvojen poistumista kasvojen alueelta

Shaping Facial Lift on edelleen ainoa Clarinsin kasvoille tarkoitettu tuote, joka tehostaa kasvonpiirteet raskaan näköiseksi tekevien liiallisten rasvojen poistumista. Uusiutuneeseen Shaping Facial Lift -tuotteeseen Clarins on lisännyt guaranaa tehostamaan tuotteen sisältämän kofeiinin vaikutusta. Yhdessä nämä kaksi kasviuutetta aktivoivat rasvojen poistumista rasvasoluista. Guaranan ja kofeiinin lisäksi Shaping Facial Lift sisältää baccharis-uutetta, joka ehkäisee rasvasolujen esiasteita muuttumasta rasvaa varastoiviksi rasvasoluiksi.

  1. Tehostetaan kasvojen alueen nestekiertoa

Uusiutuneen Shaping Facial Lift -tehohoidon nestekiertoa aktivoivaa ja turvotusta vähentävää vaikutusta tehostaa zerumbet-inkivääristä saatu uute. Tätä vaikutusta voidaan tehostaa entisestään Clarinsin kehittämän Manual Auto-Lifting -hierontamenetelmän avulla. Hierontaohjeet löytyvät tiedotteen lopusta.

  1. Kiinteytetään ihoa ja selkeytetään kasvonpiirteitä

Tehohoitoon lisätty kakiluumun uute ehkäisee tehokkaasti sokerisidosten syntymistä kollageenisäikeiden välille. Ihon veltostuminen hidastuu ja kasvonpiirteet säilyttävät kiinteytensä aiempaa pidempään.

Edellä mainittujen pitkäaikaisten vaikutusten lisäksi Shaping Facial Lift -tehohoidolla on kaksi välitöntä vaikutusta: välitön lifting-vaikutus ja välitön ihoa kosteuttava vaikutus.

Välitön lifting-vaikutus

Tuotteen sisältämät kaurasokerit muodostavat ihon pintaan ohuen mikroverkon, joka silottaa ihon pintaa ja kohottaa välittömästi kasvonpiirteitä.

Välitön ihoa kosteuttava vaikutus

Tuotteeseen lisätty betaiini kosteuttaa tehokkaasti ihoa.

Miellyttävän tuntuinen koostumus

Shaping Facial Lift -tehohoidon ohut, miellyttävän tuntuinen, höyhenenkevyt koostumus jättää iholle raikkaan hyvänolon tunteen. Iho tuntuu tuotteen levittämisen jälkeen napakalta ja silkinpehmeältä.

Clarinsin kehittämä Manual Auto-Lifting -hierontamenetelmä

Clarinsin hoitolahoitojen pohjalta kehittämä yksinkertainen ja helppo hierontamenetelmä, joka tehostaa Shaping Facial Lift -tehohoidon vaikutuksia. Noin 2 minuuttia kestävä hieronta aktivoi tehokkaasti nestekiertoa kasvojen alueella ja tehostaa näin tehohoidon kasvonpiirteitä muokkaavaa vaikutusta.

Käyttö:

Shaping Facial Lift -tehohoitoa levitetään puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuin ja/tai illoin. Tuotteen päälle levitetään päivä- tai yövoide. Tehohoidon vaikutusta voidaan tehostaa Clarinsin kehittämän hierontamenetelmän avulla.

Testitulokset*

Näkyvät tulokset ensimmäisen levityskerran jälkeen

Tuntuva lifting-vaikutus                                     89 %

Iho tuntui miellyttävältä                                    97 %

Iho tuntui kosteutetulta                                     97 %

Hoitotulokset neljän viikon käytön jälkeen

Kasvonpiirteet selkeytyivät                               72 %

Kasvot näyttivät sekä edestä että

sivulta aiempaa kauniimmilta                           82 %

Iho kiinteytyi                                                         89 %

92 % tuotetta testanneista naisista suosittelisi Shaping Facial Lift -tehohoitoa ystävälleen.

*Testiin osallistui 103 naista ja he käyttivät tuotetta neljän viikon ajan.

Shaping Facial Lift -tehohoito on pakattu pumppupulloon 50 ml ja sen suositushinta on 62,00 euroa.

Uudistunut Shaping Facial Lift -tehohoito tulee myyntiin maaliskuussa 2015.

Tuotekuvat saa ladattua oheisesta linkistä:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=12731-fjgefbcedm&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:

BERNER OY, kulutustavarat-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi

Berner Kulutustavarat on myynnin ja markkinoinnin moniosaaja, joka tuntee suomalaisen kuluttajan tarpeet. Tuotevalikoimaan kuuluvat Bernerin omat päivittäistavaramerkit sekä maahantuodut kansainväliset kosmetiikkamerkit. Osaston kotimaisia tuotemerkkejä ovat Herbina, Ainu, XZ, LV, Oxygenol, Rajamäen, Korrek ja Lasol. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, Gatineau, IsaDora, Mavala, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel, Sally Hansen, Sampar ja Sensai. Maahantuotujen tuotteiden valikoimaan kuuluvat myös Kikkomanin ja Saclán elintarvikkeet, BabyBjörn-lastentarvikkeet sekä Omron-hyvinvointituotteet. www.berner.fi/kulutustavarat