CELLULAR PERFORMANCE Mask-naamio ja Essence-tehohoito


CELLULAR PERFORMANCE MASK -kasvonaamio 100 ml, suositushinta 83,80 euroa
Rentoutuminen ei ole tärkeää ainoastaan kehollemme ja mielellemme, myös iho tarvitsee rentoutumista. Iho on päivittäin alttiina ympäristön ja kiireisen elämäntyylin aiheuttamille stressitekijöille, jotka lisäävät ikääntymisen merkkien näkymistä ihossa. SENSAIn Cellular Performance -linjan naamion miellyttävän tuntuinen pehmeä koostumus ja raikas tuoksu rentouttavat ihoa ja vähentävät siten päivittäisen stressin vaikutuksia ihossa. Naamion koostumuksessa on yhdistetty keveitä ja täyteläisen tuntuisia öljyjä toisiinsa. Näin on saatu aikaiseksi pehmeän tuntuinen naamio, joka kietoo ihon rauhoittavaan ja kosteuttavaan silkkihuntuun. Naamio kosteuttaa tehokkaasti ihoa samalla kun sen sisältämä Advanced CPX Vital
-uute vähentää tehokkaasti ikääntymisen merkkien näkymistä ihossa. Iho tuntuu naamion käytön jälkeen aiempaa pehmeämmältä ja kiinteämmältä, myös ihon väri kirkastuu. Naamioon lisätty pehmeä, rentouttava tuoksu koostuu luumun, orkidean ja jasmiinin tuoksuvivahteista. Tuoksu on suunniteltu rauhoittamaan sekä ihoa että mieltä.

Käyttö:
Naamio levitetään kasvoille hoitoveden ja hoitoemulsiosta tai -voiteesta muodostuvan kaksoiskosteutuksen jälkeen. Naamion voi jättää vaikuttaman iholle joko koko yöksi tai sen voi pyyhkiä iholta 10–15 minuutin kuluttua.

CELLULAR PERFORMANCE ESSENCE -tehohoito 40 ml, suositushinta 95,70 euroa
Ihon ikääntymisen merkkejä häivyttävä tehohoito, jonka sisältämä hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja saa ihon tuntumaan välittömästi aiempaa kiinteämmältä. Tehohoidon hienojakoinen koostumus imeytyy syvälle ihoon ja sitoo tehokkaasti kosteutta ihon eri kerroksiin mikä luo optimaalisen toimintaympäristön ihon omalle vaurioita korjaavalle mekanismille. Tehohoidon sisältämä Advanced CPX Vital -uute hoitaa kokonaisvaltaisesti ihon ikääntymisen merkkejä. Iho tuntuu tehohoidon käytön jälkeen aiempaa kimmoisammalta ja kiinteämmältä ja ihon väri näyttää aiempaa kuulaammalta ja tasaisemmalta.

Käyttö:
Essence-tehohoitoa levitetään aamuin illoin kasvojen ja kaulan iholle SENSAI-hoitoveden käytön jälkeen. Tehohoidon päälle levitetään joko SENSAI Cellular Performance -linjan emulsio tai voide.

Tuotteiden sisältämät vaikuttavat aineet:

Koishimaru Silk EX -silkkiuute on kallisarvoisesta koishimaru-silkkikotilosta saatu vaikuttava aine, joka aktivoi hyaluronihapon muodostumista sekä dermiksessä että epidermiksessä ja kosteuttaa siten tehokkaasti ihoa.

Advanced CPX Vital -uute
Kaikkien Cellular Performance -linjan tuotteiden sisältämä vaikuttava aine, joka hoitaa tehokkaasti kaikkia viittä ikääntymisen mukanaan tuomaa muutosta ihossa: ihon kuivuminen, ihon veltostuminen, rypyt, juonteet ja ihon värin elottomuus.

Hyaluronihappo
Polysakkaridi, joka tunnetaan kyvystään sitoa itseensä runsaasti kosteutta. SENSAIn käyttämä pienimolekyylinen hyaluronihappo täyttää ihon kosteudella ja saa sen tuntumaan kimmoisalta ja joustavalta. Hyaluronihappoa on lisätty ainoastaan Essence-tehohoitoon

SENSAI Cellular Performance -linjan uudistuneet naamio ja tehohoito tulevat myyntiin
huhtikuussa 2015.

Tuotekuvat saa ladattua oheisesta linkistä:
http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=13390-bmghbliafc&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta:
http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:
BERNER OY, kulutustavarat-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi