Herbina Body Mist -vartalotuoksut hurmaavat


Uudet Herbina Body Mist -tuoksusuihkeet sopivat käytettäväksi niin vartalolla, hiuksilla kuin huonetuoksunakin. Kätevänkokoinen tuoksupullo kulkee mukana, ja sitä voi tarvittaessa lisäillä päivän mittaan. Tuoksut ovat miellyttävän kevyitä ja luonnollisia vaihtoehtoja hajuvedelle.

Strawberry Dream tuoksuu makeasti mansikalle, ruusulle, punaisille marjoille ja vaniljalle. Ensisuihkauksessa tuoksuvat punaiset marjat, sydäntuoksussa mansikka ja ruusu. Näiden kanssa pohjatuoksusta löytyvät makeat vaniljan ja mantelin sävyt.

Chocolate Kiss saa herkullisen tuoksunsa kaakaon, suklaan ja vaniljan yhdistelmästä. Ensituoksussa tuntuvat kaakaopavut, sydäntuoksussa kaakaojauhe ja pohjatuoksuna iholle jäävät tumman suklaan ja vaniljan pehmeät vivahteet.

Melon Love tuoksuu raikkaasti kukille ja hedelmille. Ensituoksussa säväyttävät pirteät omena, appelsiini ja ananas. Niihin sekoittuvat sydäntuoksun kukat yhdessä melonin ja vesimäisten tuoksuvivahteiden kanssa. Makeassa pohjatuoksussa häivähtävät punaiset marjat ja myski.

Tuotteet
Herbina Body Mist -vartalotuoksut
Strawberry Dream, 100 ml, hinta noin 6,50 euroa
Chocolate Kiss, 100 ml, hinta noin 6,50 euroa
Melon Love, 100 ml, hinta noin 6,50 euroa

Tuotteet ovat kaupoissa huhtikuussa 2015

Lisätietoja
Anna Hyttinen, viestintä, anna.hyttinen@berner.fi, puh. 0207 91 4461
Elina Seppänen, tuoteryhmäpäällikkö, elina.seppanen@berner.fi, puh. 0207 91 4292
Paula Sundström, tuoteryhmäpäällikkö, paula.sundstrom@berner.fi, puh. 0207 91 4301

Tuotekuvat
http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=13355-kackgkkhji&l=FI

Kuluttajatiedustelut
Berner Oy Kulutustavarat, puh. 0207 91 00