XZ-uutuudet tuovat energiaa kevääseen


Hiusten mekaaninen käsittely hiustenkuivaajalla, kihartimella tai suoristusraudalla rasittaa ja kuivattaa hiusta. Kestävämmät kemialliset käsittelyt, kuten permanentit ja värjäykset, vaikuttavat hiusten rakenteeseen. Tämän vuoksi käsitellyt hiukset kaipaavat erityistä hoitoa. XZ Energisoiva Hedelmä -tuotteet lisäävät hiusten kiiltoa ja elinvoimaa, ja niiden raikas tuoksu piristää kiireen keskellä.

Tuotesarja sisältää shampoon, hoitoaineen ja uudenlaisen, hiuksiin jätettävän hoitovoiteen. Hoitovoide on tehokas hiusten hemmottelija, joka saa rasittuneetkin hiukset näyttämään virkeiltä ja terveen kiiltäviltä. Sitrusuutetta, E-vitamiinia ja kosteuttavaa glyserolia sisältävää hoitovoidetta tarvitaan vain pieni, herneen kokoinen nokare, joka levitetään kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Hoitovoidetta ei huuhdota pois.

XZ Energisoiva Hedelmä -shampoo ja -hoitoaine sisältävät sitrusuutetta ja hunajayhdistettä. Shampoo lisää hiusten tuuheuden tuntua samalla kun hoitavat ja kosteuttavat raaka-aineet tekevät hiuksista kiiltävämmät. Hoitoaineen raikas, hedelmäinen tuoksu piristää ja tuo energiaa. Hoitoaine helpottaa kuivien ja käsiteltyjen hiusten kammattavuutta ja tuo niihin kaivattua kosteutusta.

Uudet XZ Energisoiva Hedelmä -tuotteet ovat myynnissä huhtikuussa 2015.

Tuotteet
XZ Energisoiva Hedelmä -shampoo, 250 ml, noin 3 euroa
XZ Energisoiva Hedelmä -hoitoaine, 200 ml, noin 3 euroa
XZ Energisoiva Hedelmä hiuksiin jätettävä hoitovoide, 100 ml, noin 4,80 euroa

Lisätietoja
Anna Hyttinen, viestintä, puh. 0207 91 4461, anna.hyttinen@berner.fi
Sanni Väinölä, tuoteryhmäpäällikkö, puh. 0207 91 4520, sanni.vainola@berner.fi

Kuvat
http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=13474-bllldblgml&l=FI

Kuluttajatiedustelut
Berner Oy, puh. 0207 91 00

Suomen ostetuin* ja luotetuin** shampoomerkki XZ on ollut osa suomalaista arkea jo 60 vuoden ajan. Suomalaisten hiusten ehdoilla kehitetyt XZ-tuotteet valmistetaan Heinävedellä. Suurin kotimainen hiustenhoitosarja sisältää yli 40 erilaista shampoota, hiushoitoa, tehohoitoa, öljyhoitoa ja muotoilutuotetta koko perheen tarpeisiin. www.xz.fi
*Nielsen Homescan 2014            **Valitut Palat: Suomen Luotetuin Merkki -tutkimus 2015