David Beckham Instinct Gold Editon -miestentuoksu


Vuonna 2015 David Beckham todistaa jälleen kerran, että mikä tahansa on mahdollista.
10 vuotta ja 10 miljoonaa pulloa myöhemmin hän esittelee uusimman tuoksunsa Instinct Gold Editionin. Kyseessä on kausituoksu, joka esittelee uuden version suositusta Instinct-tuoksusta. Siinä yhdistyvät elegantti tyylikkyys ja moderni maskuliinisuus, jotka ovat tyypillisiä Davidille.

Alkuperäinen Instinct-tuoksu tuli myyntiin vuonna 2005 ja sitä on sen jälkeen myyty yli 10 miljoonaa pulloa. Tämä tarkoittaa, että tuoksua on myyty joka minuutti kaksi kappaletta. Instinct on yksi kaikkien aikojen eniten myydyistä julkkistuoksuista. Kuluttajat ovat pitäneet itse tuoksun lisäksi myös sen yksilöllisestä pakkauksesta.

Kun puhe kääntyy uuteen tuoksuun, David sanoo: “On uskomatonta, että Instinct-tuoksu on jo kymmenenvuotias. Juhlin ylpeänä tätä merkkipäivää esittelemällä uuden David Beckhamn Instinct Gold Edition -tuoksun, joka on moderni versio ensimmäisestä tuoksustani. Toivon, että pidätte uudesta tuoksusta ja sen pullosta yhtä paljon kuin minä.”

Tuoksu

Uusi kausituoksu heijastaa alkuperäisen Instinct-tuoksun tyyliä. Se on klassinen fougere-tuoksu, jossa alkutuoksun raikkaus sekoittuu energiseen sydäntuoksuun. Dynaamisena ja maskuliinisena tuoksuna Instinct Gold Edition muodostaa täydellisen tasapainon aitouden ja hienostuneisuuden sekä aistillisuuden ja voiman välillä.

Tuoksu avautuu sitruunan ja bergamotin energisen raikkailla tuoksuvivahteilla, joille basilika antaa hienostuneen, miehistä itseluottamusta huokuvan sävyn. Sydäntuoksussa voi aistia alkuperäisen Instinct-tuoksun elinvoimaisuuden, jota on terästetty modernilla särmällä. Aromaattinen kardemumma, virkistävä rosmariini ja kirpeä katajanmarja tuovat tuoksuun persoonallisen sävyn. Lopuksi häivähdys aistillista patsulia, ajatonta vetiveriä ja pehmeää setripuuta jättävät jälkeensä elegantin jälkituoksun.

Pakkaus

Instinct-tuoksun moderni, selkeälinjainen pullo saa Instinct Gold -tuoksun myötä juhlavan ilmeen. Taskumattia muistuttava pullo ja sen magnetisoitu, paikoilleen napsahtava korkki on puettu kultaan. Pullon selkeä, minimalistinen ulkonäkö tasapainottaa kullan sävyisen pullon juhlavuutta ja jättää hienostuneen maskuliinisen vaikutelman.

Selkeys ja hienostuneisuus jatkuvat tuoksukotelossa, joka on sävytetty mustaan ja kultaan. Mustaa pakkausta kiertää paksu kullanvärinen nauha, johon tuoksun nimi on painettu mustin kirjaimin. Pakkauksen etuosaa koristaa lisäksi hienostunut dVb-vaakuna.

Tuotevalikoima: Instinct Gold Editon eau de toilette 50 ml, suositushinta 30,00 euroa.

Kausituoksu tulee myyntiin huhtikuussa 2015.

Tuoksupullon kuvan saa ladattua oheisesta linkistä:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=13654-glmdkmfleh&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

BERNER OY, kulutustavarat-osasto

Anne Sario, puh. 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi