Enrique Iglesias esittelee uuden viettelevän miestentuoksun: Adrenaline Night


Enrique Iglesias on mies, joka kokeilee rajojaan ja tuntee voimakkaasti elävänsä täyttä elämää juuri öisin. Yön samettisessa pimeydessä aistit herkistyvät… tunteet syvenevät… intohimo kasvaa… kaikki on mahdollista. Lukuisia platinalevyjä ja Grammy-palkintoja saanut laulaja ja lauluntekijä Enrique Iglesias esittelee uuden viettelevän Adrenaline Night -miestentuoksunsa.

Adrenaline Night on koukuttava tuoksu, joka kätkee sisäänsä alkavaan iltaan liittyvää jännitystä, hetkiä, jolloin säännöt ja sovinnaisuus unohtuvat. Metsäisiin, aromaattisiin tuoksuihin kuuluva Adrenaline Night huokuu voimakasta aistillisuutta ja viileää maskuliinisuutta.

Enrique kertoo uudesta tuoksustaan: ”Ilta ja yö ovat aikaa, jolloin lisään vauhtia elämääni. On aika esiintyä, juhlia, tanssia, rakastaa… Silloin tunnen eläväni täysillä ja kirjoitan myös suurimman osan lauluistani. Uusin tuoksuni, Adrenaline Night on saanut inspiraationsa illan tuomista odotuksista. Pidän tuoksun energisyydestä ja mausteisuudesta.”

Adrenaline Night avautuu mandariinin ja cedrat-sitruunan virkistävillä tuoksuvivahteilla, joille orvokinlehdet antavat lämpöä. Aistillinen, seksikäs ja täyteläinen sydäntuoksu koostuu pomarosen, maanläheisen mustapippurin ja kirpeän saframin sävyistä, joita aromaattinen kardemumman tuoksu vahvistaa. Vetovoimaisessa jälkituoksussa setripuu, tonkapapu ja mokka saavat magneettista vetovoimaa tummien puiden tuoksuvivahteesta.

Adrenaline Night -tuoksupullo jäljittelee alkuperäisen Adrenaline-tuoksun taskumattia muistuttavaa pakkausta. Pullo itsessään on väritön, jotta sen sisällä olevan tummansinisen tuoksunesteen väri pääsee esiin. Metallinharmaa korkki sointuu hyvin pullon sävymaailmaan. Lisää maskuliinisuutta ja hienostuneisuutta pullo saa sen etuosaan painetusta Enrique Iglesiaksen nimestä. Tuoksukotelon yönsinistä sävyä täydentävät hopean ja sinisen sävyiset graafiset kirjaimet.

Enrique Iglesias Adrenaline Night Eau de Toilette 50 ml, suositushinta 24,90 euroa.

Tuoksu tulee myyntiin huhtikuussa 2015.

Tuoksun kuvan saa ladattua oheisesta linkistä:
http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=13672-iakmfdlgdj&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta:
http://news.cision.com/fi/berner-oy

BERNER OY, kulutustavarat-osasto
Anne Sario, puh. 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi