Korrek Pikavaha suojaa auton helposti ja nopeasti


Auton pinnasta näkee, kuinka vesisateet, lumipyryt, räntäkelit, tiesuola ja hiekoitushiekka ovat sitä talven aikana kohdelleet. Auringon UV-säteet jatkavat työtä keväällä. Käsin vahaus on lopputulokseltaan ja suojaavuudeltaan paras keino ehkäistä maalipinnan vaurioita – mutta myös työläin. Tämän vuoksi Korrek on kehittänyt uuden Pikavahan, jolla vahaaminen on helppoa ja nopeaa, eikä maalipinnan suojasta tarvitse tinkiä.

Korrek Pikavaha sopii kaikentyyppisten ja -väristen maalipintojen suojaukseen. Sen voi levittää maalipinnalle heti pesun jälkeen, eikä autoa tarvitse kuivata erikseen. UV-suojan sisältävä ja kumi- ja muovipinnoillekin soveltuva Pikavaha sisältää sekä luonnon carnauba-vahaa että polymeerivahoja. Näiden ansiosta maalipinnasta tulee erittäin liukas ja helppohoitoinen. Käyttöohjeet ovat yksikertaiset: vahaa suihkutetaan, se levitetään ja kuivataan, ja sen jälkeen pinta kiillotetaan.

Ensimmäinen Korrek-autovaha on lanseerattu vuonna 1965. Se voitti ensimmäisen suomalaisen autovahatestin, joka julkaistiin Tekniikan Maailma -lehdessä vuonna 1967. Korrek-tuotteet valmistetaan Heinävedellä ja tuotekehitys tapahtuu Helsingin Herttoniemessä. Kotimainen tuotekehitys ja valmistus takaavat laadukkaat tuotteet, jotka palvelevat kuluttajien tarpeita Suomen olosuhteet huomioon ottaen. Taloustutkimuksen teettämän Suomi Tänään 2014 -tutkimuksen mukaan Korrek on Suomen tunnetuin, käytetyin ja mieluisin autovahamerkki.

Tuote
Korrek Pikavaha, 350 ml, hinta noin 12 euroa

Lisätietoja
Anna Hyttinen, viestintä, anna.hyttinen@berner.fi, puh. 0207 91 4461
Henriikka Soini, tuoteryhmäpäällikkö, henriikka.soini@berner.fi, puh. 020 791 4545

Tuotekuvat
http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=13490-hbakkfcmek&l=FI

Kuluttajatiedustelut
Berner Oy Kulutustavarat, korrek-lasol@berner.fi, puh. 020 791 00

Kotimaiseen Korrek-autonhoitosarjaan kuuluu laaja valikoima laadukkaita ja testattuja auton maalipinnan ja sisätilojen puhdistukseen sekä suojaukseen tarkoitettuja tuotteita. www.korreklasol.fi