CHLOE EAU DE TOILETTE Uusi versio Chloén nimikkotuoksusta


Seitsemän vuotta sitten erityislaatuinen ruusu puhkesi kukkaan. Se oli tuoksultaan aistillinen ja puuterimainen. Herkkä kukkakimppu, erityinen ja ainutlaatuinen, tuoksu kuin toinen iho. Chloén tuoksutalo muokkasi ja modernisoi kukista jalointa ja loi samalla uuden ruusuisen tuoksutrendin. Tuoksu on tunnettu ikonisesta tuoksupullostaan, jonka kaulan ympärille on solmittu silkkinauha. Se on jäljittelemätön tuoksu, josta on tullut naisellisuuden ilmentymä.

Tänään Chloé kääntää esiin uuden lehden tarinassaan. Se kertoo kukkaistuoksujen yhdistelmästä, josta esiin nousee valkoisten ruusujen tuoksu. Chloé eau de parfumin, L’eau de Chloén ja Roses de Chloén jälkeen syntyy uusi herkkä tuoksu: Chloé eau de toilette.

Tuoksu sydämessä kukkivat valkoiset ruusut
Chloé eau de toilette -tuoksussa on eleganttia herkkyyttä, samalla kun se toistaa edeltäjilleen tunnusomaista hienostunutta kauneutta. Tuoksusta tekee erilaisen jo sen alkutuoksussa havaittava raikkaus. Ruusu näyttelee pääosaa tässäkin tuoksussa, kuten kaikissa tämän ikonisen tuoksun variaatioissa. Tällä kertaa ruusun tuoksu vain on kevyempi ja pehmeämpi kuin koskaan aiemmin.

Parfymööri Michel Almairac, joka on luonut kaikki edelliset Chloé-tuoksut, kehitti tämän raikkaan, kukkaisen ja myskillä sävytetyn tuoksun yhdessä tuoksunenä Sidonie Lancesseurin kanssa. Absoluuttinen ruusun tuoksu muodostaa perustan tälle tuoksulle, jonka ympärille nämä kaksi tuoksunluojaa ovat keränneet tuoksukimpun. He työskentelivät kuin floristit ja lisäsivät mukaan bergamottia herättämään uteliaisuutta. Seuraavaksi mukaan tuli magnolian ja gardenian tuoksuyhdistelmä. Raikas tuoksukokonaisuus, jossa on mukana aavistus sitruunaa, kietoutuu ruusun ympärille. Ruusunnuput, jotka aukeavat aamukasteen myötä sulautuvat valkoisten terälehtien tuoksuun. Lämmin myski lisää tuoksuun pehmeyttä. Iholla Chloé eau de toiletten sisältämä ruusu paljastaa herkkyytensä ja mystisyytensä.

Herkkä ja naisellinen tuoksupullo
Chloé eau de toiletten pullo pysyy uskollisena alkuperäiselle lasista ja metallista valmistetulle tuoksupullolle. Chloén vaatteissa näkyvien laskosten inspiroimassa tuoksupullossa on metallinen yläosa. Pullon kaulaosaa kiertää valkoinen silkkinauha, joka kuvaa tuoksun sisältämää herkkää, valkoista ruusua. Hennon roosaan taittava beigen sävyinen tuoksu sopii väritykseltään eleganttiin tuoksukoteloon.

Tuoksun mallikasvona toimii näyttelijätär ja malli Dree Hemingway.

Chloé eau de toilette 30 ml suositushinta 53,00 euroa.

Chloé-tuoksun uusin versio tulee myyntiin syyskuussa 2015.

Tuoksun kuvat saa ladattua oheisesta linkistä:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=14371-gjddeddadi&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto
Anne Sario, puh. 020791 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi