CLARINS MISSION PERFECTION -tehohoito


Ihossamme on miljoonia soluja, jotka kommunikoivat keskenään lähettämällä viestejä solusta toiseen. Niin kauan, kun solujen välittämät viestit ovat hyviä kaikki toimii moitteettomasti. Entä mitä tapahtuu, kun viesti onkin huono?

Clarins on tehnyt yhteistyötä tunnetun kansainvälisen tutkimuslaitoksen kanssa ja löytänyt uuden tekijän, eksosomin, joka vaikuttaa pigmenttiläiskien syntyyn ihossa. Eksosomit ovat viestinviejiä, joita keratinosyyttisolut lähettävät melanosyyttisoluille joutuessaan alttiiksi ärsytykselle (UV-säteet, tulehdukset). Eksosomit kuljettavat mukanaan huonoja viestejä, jotka saavat aikaan melaniinin liikatuotantoa ihossa.

Näin Clarins sai selville, että melanosyyttisolut eivät yksinään ole vastuussa ihon pigmenttihäiriöistä. Siinä ovat mukana myös melanosyyttisolua lähinnä olevat 36 keratinosyyttisolua. Nämä 36 solua, jotka lähettävät huonoja viestejä eksosomien välityksellä ovat osasyyllisiä pigmenttiläiskien muodostumiseen.

Mission Perfection -tehohoito hoitaa ihon värivirheellisyyksiä täysin uudella tavalla. Se on kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille naisille sopiva tehohoito, joka vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä. Tuotteen vaikutus perustuu kasviuutteiden ja tieteellisesti kehitettyjen tehoaineiden yhteisvaikutukseen.

Tehoa kasveista: Akerola-uute

Clarinsin löytämä, tehokkaasti vaikuttava kasviuute, joka estää pigmenttihäiriöitä aiheuttavien huonojen viestien välittymisen. Vaikuttamalla eksosomeihin se vähentää melaniinin liikamuodostusta melanosyyttisoluissa. Akerola-uute saadaan kirsikasta.

Tieteellistä tehoa: Heksyyliresorsinoli

Tieteellisesti kehitetty molekyyli, joka tunnetaan pigmenttiläiskien muodostumista ehkäisevänä aineosana.

Harmaa, väsyneen näköinen iho, ihon punoitus

Mission Perfection Serum -tehohoito kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä ja vähentää ihon punoitusta

Muutokset ihon verisuonissa aiheuttavat ihon punoitusta. Mission Perfection Serum sisältää ginkgo biloba -uutetta, joka tehostaa ihon mikroverenkiertoa. Näin valo heijastuu tasaisemmin veren sisältämistä pigmenteistä, jolloin ihon punoitus vähenee ja iho saa takaisin kauniin hehkunsa.

Ihon pinnassa tapahtuvat muutokset

Ihon keratiinikerroksen paksuuntuminen ehkäisee valon heijastumista ihon pinnasta, jolloin iho näyttää väsyneeltä ja harmaalta. Mission Perfection Serum -tehohoito sisältää hellävaraisia hedelmähappoja, jotka irrottavat kuollutta solukkoa ihon pinnasta. Pigmenttiläiskät vaalenevat ja ihon pinta tasoittuu. Lisäksi tehohoito sisältää pigmenttejä, jotka saavat valon heijastumaan ihon pinnasta kauniisti. Iho näyttää tasaiselta, virheettömältä ja hehkuvalta.

Välitön ihon ulkonäköä parantava vaikutus

Tehohoidon raikkaan tuntuinen, hienojakoinen koostumus saa ihon näyttämään välittömästi aiempaa tasaisemmalta ja heleämmältä. Lämpimän korallin sävyinen tuote mukautuu ihon omaan sävyyn.

Käyttö:

Mission Perfection Serum -tehohoitoa suositellaan käytettäväksi aamuin illoin ennen muiden hoitovoiteiden levittämistä.

Mission Perfection Serum 30 ml tulee myyntiin elokuussa 2015 ja sen suositushinta on 69,00 euroa.

Tuotteeseen liittyvät kuvat saa ladattua oheisesta linkistä:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=14277-kegamhjgme&l=FI

Viimeisimmät tiedotteemme löytyvät osoitteesta:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

BERNER OY, kulutustavarat-osasto
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti:
anne.sario@berner.fi