CLARINS SUPER RESTORATIVE REMODELLING SERUM -TEHOHOITO


Viidenkymmenen ikävuoden jälkeen muutokset hormonitoiminnassa heikentävät ihon kuntoa. Iho menettää kiinteyttään, kasvonpiirteet putoavat ja menettävät selkeyttään. Moni nainen haluaisikin taistella näitä ikääntymisen merkkejä vastaan ja palauttaa iholleen nuorekkaan kiinteyden ja täyteläisyyden.

Clarinsin uusi Super Restorative Remodelling Serum
-tehohoito yhdistää kolme ihon nuorekkaana pitävää vaikutusta: selkeyttää kasvonpiirteitä, palauttaa niille nuorekasta täyteläisyyttä ja ehkäisee iän mukanaan tuomien pigmenttiläiskien muodostumista.

Näyttipä iho elottomalta väsymyksestä tai hormonitoiminnan muutoksista johtuen, sillä on edelleen kyky toipua ja tulla parempaan kuntoon. Iho tarvitsee vain oikeanlaista tukea. Tämä on Super Restorative Remodelling Serum -tehohoidon tavoite. Tehohoidon koostumus on suunniteltu siten, että se vaikuttaa samanaikaisesti kolmeen ihon ikääntymistä aiheuttavaan tekijään:

 1. Painovoiman aiheuttama kasvonpiirteiden putoaminen, joka vähentää kasvonpiirteiden selkeyttä ja syventää nenänpielistä lähteviä nasolabiale-juonteita.
 1. Dermiksessä sijaitsevien kollageenisäikeiden vähenemisestä johtuva ihon veltostuminen, joka tuo mukanaan ryppyjä.
 1. Pigmenttiläiskien muodostuminen, joka vähentää ihon kirkkautta.

Ihon nuorekkaan täyteläisyyden väheneminen ja kasvonpiirteiden putoaminen johtuvat toisaalta ihonalaisen rasvakerroksen ohenemisesta ja putoamisesta kohti kasvojen alaosaa ja toisaalta ihon veltostumisesta. Ihon täyteläisyyden väheneminen näkyy useissa kohdissa kasvoja: silmänalusissa, poskikuopissa, nenänpielen nasolabiale-juonteissa ja leukalinjassa. Kun kasvonpiirteet veltostuvat ja ihon nuorekas täyteläisyys vähenee, kasvojen ulkonäkö menettää tasapainoaan, kasvot näyttävät väsyneiltä ja kasvonpiirteet vähemmän selkeiltä.

Ikääntyvän fibroblastisolun vaikutukset ihon kuntoon

Estrogeenin määrä vaikuttaa fibroblastisolun toimintaan. Kun estrogeenipitoisuus alenee vaihdevuosissa, fibroblastisolun toiminta heikkenee ja ihon ikääntyminen nopeutuu. Tutkimukset osoittavat, että hormonitoiminnan muutoksille altis fibroblastisolu lisää rasvojen poistumista rasvasoluista, jolloin ihonalainen rasvakerros ohenee ja kasvonpiirteet menettävät nuorekasta täyteläisyyttään. Toisaalta fibroblastisolu lisää rasvasolukon tukikudosta rappeuttavien entsyymien määrää. Rasvasolukon tukikudoksen heikentyessä maan vetovoima pääsee vaikuttamaan helpommin rasvakudokseen: ihonalainen rasvakudos putoaa kasvojen alaosaan. Nenänpielen nasolabiaali-juonteet syvenevät, kasvonpiirteet menettävät selkeyttään ja kaksoisleuka tulee näkyviin.

Clarins hyödyntää ensimmäistä kertaa ihonhoitotuotteissaan heinäratamosta saatua kasviuutetta

Heinäratamouute
Kasvin lehdistä saatu uute auttaa säilyttämään kasvonpiirteiden selkeyden.

Clarinsin tekemissä tutkimuksissa kävi ilmi, että heinäratamon lehdistä saatu uute:

 • Vähentää ikääntyvien fibroblastisolujen vaikutusta rasvasoluihin ja ehkäisee siten ihonalaisen rasvasolukon ohenemista.
 • Ehkäisee rasvasolukkoa tukevan kudoksen heikkenemistä ja hidastaa siten rasvasolukon putoamista kasvojen alaosaan.

Rasvasolukon ohenemisen vähentyessä, kasvojen nuorekas täyteläisyys säilyy aiempaa pidempään ja kasvonpiirteet säilyttävät kauemmin selkeytensä.

Kauran sokereiden aikaansaama välitön lifting-vaikutus täydentää henäratamouutteen vaikutusta

Kauran sokereiden aikaansaama välitön lifting-vaikutus kohottaa hellävaraisesti kasvonpirteitä. Kauran sokerit muodostavat ihon pintaan näkymättömän, joustavan verkon, joka kiinnittyy keratiinikerroksen solujen välisiin lipideihin. Näiden kiinnityskohtien välinen jännite, kohottaa ja nostaa kasvonpiirteitä. Iho näyttää aiempaa kiinteämmältä ja kasvonpirteet aiempaa selkeämmiltä.

Harungana
Madagaskarilaisesta puusta saatu uute, joka palauttaa kasvoille niiden nuorekasta täyteläisyyttä.

Clarins on tehnyt runsaasti tutkimustyötä hormonaalisten muutosten vaikutuksista ihoon. Näissä tutkimuksissa kävi ilmi, että estrogeenipitoisuuden aleneminen muuttaa ihon nuorekkuudesta vastaavan fibroblastisolun muotoa.

                      Kun estrogeenipitoisuus on hyvällä tasolla, fibroblastisolun muoto on tähtimäinen ja se kiinnittyy useista kohdista dermiksen soluväliaineeseen. Tämä vahvistaa dermiksen rakennetta.

                      Estrogeenin väheneminen muuttaa fibroblastisolun muodon sukkulamaiseksi ja se menettää kiinnityskohtiaan. Tämä heikentää dermiksen rakennetta.

Super Restorative -linjan sisältävä harungana-uute säilyttää fibroblastisolun tähtimäisen muodon ja ylläpitää täten sen hyvää toimintaa. Iho säilyttää kiinteytensä ja kimmoisuutensa sekä nuorekkaan ulkonäkönsä. Kollageenin sekä dermiksen soluväliaineen tuotanto paranee ja ihon rakenne vahvistuu vähitellen. Juonteet ja rypyt muuttuvat vähemmän näkyviksi ja ihon veltostuminen hidastuu.

Kallioruusun uute häivyttää iän mukanaa tuomia pigmenttiläiskiä

Super Restorative Remodelling serum sisältää kahta vaikuttavaa ainetta, jotka vähentävät tehokkaasti iän mukanaan tuomia pigmenttiläiskiä ihossa.

 • Kallioruusu-uute, joka vaikuttaa niihin iän mukanaan tuomiin ihon rakenteen muutoksin, jotka aiheuttavat pigmenttiläiskien muodostumista.
 • Heksyyliresorsinoli, joka tunnetaan tehokkaana pigmenttiläiskien muodostumista ehkäisevänä aineosana.

Iän mukanaan tuomien pigmenttiläiskien synty

Iän mukanaan tuomat pigmenttiläiskät syntyvät melonosyyttisoluissa. Nämä solut sijaitsevat epidermiksen alimmassa kerroksessa, joka on nimeltään tyvisolukerros. Pigmenttiläiskien muodostuminen on yhteydessä iän myötä tapahtuviin muutoksiin näiden solujen toiminnassa sekä muutoksiin hormoniotiminnassa. Iän myötä dermiksen ja epidermiksen välinen aaltomainen tyvikalvo venyy ja siihem muodostuu syviä poukamia. Melanosyyttisolut alkavat kertyä näihin poukamiin. Näihin kohtiin kertyy runsaasti pigmenttiä, joka siirtyy ympäröiviin keratosyyttisoluihin ennen niiden siirtymistä kohti ihon pintaa.

Kallioruusu-uute ehkäisee tyvikalvon venymistä ja siihen syntyvien poukamien muodostumista. Se ehkäisee myös melanosyyttisolujen kertymistä yhteen.

Heksyyliresorsinoli vähentää melaniini muodostumista melanosyyttisoluissa.

Yhdessä nämä kaksi vaikuttavaa ainetta ehkäisevät tehokkaasti iän mukanaan tuomien pigmenttiläiskien muodostumista ihossa.

Seerumin käyttö

Super Restorataive Remodelling Serum on koostumukseltaan miellyttävän pehmeän tuntuinen kevyt emulsio, joka imeytyy välittömästi ihoon. Tuote muodostaa ihon pintaan näkymättömän, joustavan verkon, joka kohottaa ja muokkaa kasvonpirteitä. Seerumia suositellaan käytettäväksi aamuin ja/tai illoin ennen päivä- ja yövoidetta.

Tutkimustulokset

 • Dermiksen rakenne parani + 13,5 %
 • Rypyt ja juonteet madaltuivat – 43 %
 • Pigmenttiläiskät kirkastuivat + 14,6 %
 • Posket saivat takaisin nuorekasta täyteläisyyttään + 10,6 %
 • Kavonpiirteet kohosivat +1,17 mm
 • Ihon kiinteys parani 10,2 %

Hinta

Super Restorative Remodelling Serum 30 ml, suositushinta 117,00 euroa.

Myynnissä

Tuote tulee myyntiin syyskussa 2015.

Tuotekuvat saa ladattua oheisesta linkistä:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=14335-aaielgjgbl&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta:

http://news.cision.com/fi/berner-oy

BERNER OY, kuluttajatuotteet
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti:
anne.sario@berner.fi