Rimmel Lip Conditioning Balm by Kate -huulivoide hoitaa ja kosteuttaa huulia


Täydellinen huulimeikki alkaa hoidetuista, kosteutetuista huulista. Rimmel-kasvo Kate Mossin nimeä kantava Lasting Finish Lip Conditioning Balm by Kate -huulivoide on suunniteltu toimimaan yhdessä huulipunan kanssa. Huulivoide suojaa ja kosteuttaa huulia ja tuo niille luonnollisen hehkun, ja huulet näyttävät huolitelluilta ja terveiltä. Huulet pysyvät kosteutettuina jopa 8 tuntia ja tuntuvat pehmeiltä ja sileiltä. Risiiniöljyä ja graniittiomenauutetta sisältävä koostumus on kevyt eikä se tahmaa. Huulivoiteessa on aurinkosuojakerroin SPF15. Huulivoide tulee kauppoihin elokuussa 2015.

Tuotetiedot

Rimmel Lasting Finish Lip Conditioning Balm SPF15 by Kate -huulivoide, 4 g, sävy 01 Clear, suositushinta 7,50 euroa, tulee myyntiin elokuussa 2015

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=14397-aiahhikmmg&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy


Berner Oy
on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.