Rimmelin uudet Glitter Medium Coverage -lakat tuovat säihkettä syyskynsiin


Rimmel Glitter Medium Coverage -kynsilakat tuovat kynsiin hienostunutta, jalokivimäistä glitterin hohtoa. Lakkoja voi käyttää sellaisenaan tai päällyslakkana värilakan päällä, ja lakkaa kerrostamalla on helppo saada haluttu peittävyys. Kullan- tai hopeanhohtoisessa lakassa on suurempia punaisia, kultaisia tai sinisiä glitter-kappaleita. Pulloa ravistetaan hyvin ennen käyttöä, jotta erikokoiset glitterit jakautuvat tasaisesti. Lakat tulevat myyntiin elokuussa 2015.

Glitter Medium Coverage -kynsilakka on saatavilla kolmessa sävyssä:

010 Sparkle Every Day
011 Bling on the Glitter
012 Glitter Fingers

Tuotetiedot

Rimmel Glitter Medium Coverage -kynsilakka, 8 ml, suositushinta 5,50 euroa, tulee myyntiin elokuussa 2015.

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=14398-dlcldbhhkd&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.