LV 55+ hoitaa ja kosteuttaa ikääntyvää ihoa – Ihonhoitosarja tuo elinvoimaa tasapainottamalla ihon pH:ta


Ikääntyvällä iholla on omat erityistarpeensa: iho ohenee ja kuivuu, ja myös hajusteyliherkkyys lisääntyy. Ihon kyky palauttaa sille ominainen pH heikkenee iän myötä.

– Tutkimusten mukaan alhaisen pH:n tuotteet normalisoivat ikääntyneen ihon pH:n takaisin alhaiselle tasolle sekä parantavat ihon omia, suojaavia ominaisuuksia. Ikääntyneiden osuus kasvaa Suomessa, ja yli 60-vuotiaita on jo lähes neljännes suomalaisista. Silti tällaista alhaisen pH:n 4,8 tuotesarjaa ei löydy vielä markkinoilta – haluamme ottaa huomioon myös ikääntyvän ihon tarpeet, brand manager Sanni Väinölä kertoo.

LV 55+ -tuotesarja sisältää neljä hajusteetonta ja väriaineetonta tuotetta vartalon ihon hoitoon. Tuotteet ovat hoitavia, kosteuttavia, täyteläisiä ja hellävaraisia. Alhainen pH 4,8 tukee ihon omaa pH-tasoa ja auttaa neutraloimaan ihon pH:ta. Tuotteet sopivat sekä naisille että miehille.

LV 55+ Käsivoide, 75ml, on helposti levitettävä, täyteläinen käsivoide erittäin kuiville käsille. Voide pehmentää ja hoitaa käsien ihoa, ja soveltuu myös kokeiltavaksi atooppisen ihon hoitoon. Voide sisältää kosteuttavaa ja pehmentävää glyserolia. Kätevä tuubi mahtuu mukaan käsilaukkuun.

LV 55+ Pesuneste, 250 ml ja 500 ml, on ihoa suojaava ja hoitava pesuneste, joka puhdistaa hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Ihon pehmeäksi jättävä neste sopii hyvin vartalon päivittäiseen pesuun, myös intiimialueille. Pesuneste sisältää tuoksuja neutraloivan yhdisteen sekä E-vitamiinia.

LV 55+ Ihoöljy, 150 ml, on ihoöljy kuivan ja ohentuvan ihon hoitoon. Öljy kosteuttaa, hoitaa ja pehmentää ihoa. Kätevästä ja riittoisasta pumppupullosta on helppo annostella sopiva määrä tuotetta käytettäväksi vartalolla, kasvoilla, sekoitettuna kosteusvoiteeseen tai hierontaöljynä. Vartaloöljy sisältää suomalaista mustaherukansiemenöljyä ja E-vitamiinia.

LV 55+ Perusvoide, 200 ml, kosteuttaa, pehmentää, hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Täyteläinen koostumus tuntuu vartalolla miellyttävältä. Voide sisältää pohjoismaalaisia hoitavia öljyjä, rauhoittavaa allatoniinia ja E-vitamiinia. Voide sopii hyvin päivittäiseen käyttöön.

Tuotetiedot

LV 55+ Käsivoide, 75ml, hinta noin 3,80 euroa

LV 55+ Pesuneste, 250 ml ja 500 ml, hinnat noin 3,00 ja 4,50 euroa

LV 55+ Ihoöljy, 150 ml, hinta noin 5,90 euroa

LV 55+ Perusvoide, 200 ml, hinta noin 4,60 euroa

Tuotteet tulevat myyntiin syyskuussa 2015.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

Maria Rämö, viestintä, maria.ramo@berner.fi, puh. 0207 91 4527
Sanni Väinölä, brand manager, sanni.vainola@berner.fi, puh. 0207 91 4520

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=14429-egmbebeljm&l=FI

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

LV on hoitanut suomalaisten herkkää ihoa yli 50 vuoden ajan. Hajusteettomat, väriaineettomat ja ympäristölle ystävälliset LV-tuotteet sopivat koko perheelle. Kotimainen LV-tuotesarja on kehitetty yhteistyössä suomalaisten ihoasiantuntijoiden sekä Allergia- ja astmaliiton kanssa. www.lumivalko.fi

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomess,a tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja:
www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa