Uusi Herbina Gloss -hiustenmuotoilusarja tuo hiuksiin kiiltoa ja elinvoimaa


Herbina Gloss -tuotteet on kehitetty suomalaisille hiuksille ja suomalaisiin olosuhteisiin. Tuotteet antavat hiuksille kiiltoa ja elinvoimaa, ja muotovaahto sisältää myös lämpösuojan. Tuotteet sisältävät punaherukkauutetta sekä B5-vitamiinia, ja tuotteissa on myös hento, pirteän marjaisa tuoksu.

Herbina Gloss Hiuskiinne, 250 ml, tuo hiuksiin joustavaa ultra strong -pitoa ja kiiltävän lopputuloksen. Hiuskiinne sisältää UV-suojan.

Herbina Gloss Kiiltovaahto, 200 ml, hoitaa hiuksia ja antaa niille upeaa kiiltoa. Kiiltovaahto antaa kampaukselle vahvan tuen ja vähentää hiusten sähköisyyttä. Kiiltovaahto sisältää lämpösuojan.

Herbina Gloss Kuivashampoo, 200 ml, on kevyt ja miellyttävän tuntuinen kuivashampoo. Hienojakoinen, näkymätön koostumus tuntuu hiuksissa luonnolliselta. Kuivashampoo sopii sekä tummille että vaaleille hiuksille.

Tuotetiedot:
Herbina Gloss Hiuskiinne, 250 ml, hinta noin 4,50 euroa
Herbina Gloss Kiiltovaahto, 200 ml, hinta noin 4,50 euroa
Herbina Gloss Kuivashampoo, 200 ml, hinta noin 5,00 euroa

Yhteystiedot ja tuotenäytteet:

Maria Rämö, viestintä, maria.ramo@berner.fi, puh. 0307 91 4527

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=14420-kkifbifbcf&l=FI

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy Kuluttajatuotteet, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy

Herbina on valmistanut hellävaraisia ja hurmaavia, suomalaiselle naiselle suunniteltuja tuotteita jo yli 30 vuoden ajan. Herbina-tuotteet auttavat vaalimaan luonnollista kauneutta, ja tuovat arkeen hemmottelun tuntua. Tuotteet saavat voimansa suomalaisesta luonnosta ja sen upeista raaka-aineista. Lisätietoja: www.herbina.fi, www.facebook.com/HerbinaSuomesta

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.