IsaDora Nude Cushion Foundation on tuttu meikkivoide uudessa cushion-muodossa


IsaDora Nude Cushion Foundation tuo tutun Nude Fluid Foundation -meikkivoiteen kätevään cushion-muotoon: meikkivoide on pakattu rasiaan, jossa se on imeytetty ilmavaan sieneen. Meikkivoide levitetään kasvoille pehmeällä, tyynymäisellä vipalla, ja lopputulos on kevyt, tasainen ja virheetön. Kätevää rasiaa on helppo kantaa mukana kuin meikkipuuteria, ja meikkiä on helppo korjailla pitkin päivää.

Ilmavalla ja miellyttävän tuntuisella vipalla on helppo levittää tuotetta kasvoille juuri sopiva määrä. Lopputulos on kevyt ja luonnollinen. Vippa on helppo pestä haalealla vedellä ja pienellä määrällä mietoa saippuaa tai pesuainetta. Nude Cushion Foundation sopii kaikille ihotyypeille ja jättää kasvoille luonnollisen nude-lopputuloksen. Koostumus kosteuttaa ihoa ja tuntuu kasvoilla ilmavan kevyeltä.

Käyttö: Paina vippa kiinni sieneen. Paina sitä lujemmin, mitä peittävämmän lopputuloksen haluat. Levitä meikkivoide vipalla kasvoille kasvojen keskiosasta ulospäin. Sulje rasian sisäkansi huolellisesti käytön jälkeen. Kun tuote alkaa loppua sienityynystä, käännä sieni rasian sisällä toisin päin. Kun sienessä ei ole enää meikkivoidetta jäljellä, sieneen on helppo imeyttää lisää Nude Fluid Foundation -meikkivoidetta.

Nude Cushion Foundation -meikkivoiteesta tulee myyntiin neljä sävyä:

10 Nude Porcelain
12 Nude Sand
14 Nude Vanilla
16 Nude Almond

IsaDora Nude Cushion Foundation -meikkivoide, 15g, suositushinta 29,50 euroa, tulee myyntiin lokakuussa 2015.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=14643-gglggimjmg&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy

IsaDora on Ruotsissa vuonna 1983 perustettu kosmetiikkabrändi, jolla on tänä päivänä myyntipisteitä noin 40 maassa. Laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia sävyjä, trendikkäitä meikkikokoelmia ja uutuuksia. IsaDoran kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomess,a tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.