Rimmel The Only 1 -huulipuna tuo huulille intensiivisen ja kestävän värin


Rimmelin uusi The Only 1 -huulipuna yhdistää kosteuttavan, hoitavan ja pitkäkestoisen huulipunan parhaat ominaisuudet samaan tuotteeseen. All-in-one-huulipunan runsas, intensiivinen väri kestää huulilla pitkään, ja helposti levittyvä huulipuna tuntuu huulilla kevyeltä ja miellyttävältä. Tuotteen sisältämät öljyt ja E-vitamiini kosteuttavat ja hoitavat huulia.

Rimmel The Only 1 -huulipunasta tulee myyntiin kahdeksan intensiivistä, runsaspigmenttistä sävyä sähäkästä pinkistä syvään viininpunaiseen. Peittävyys on runsas jo yhdellä vedolla.

110 Pink A Punch
120 You’re All Mine
510 Best Of The Best
600 Peachy-Beachy
610 Cheeky Coral
620 Call Me Crazy
700 Naughty Nude
810 One-Of-A-Kind

Tuotetiedot

Rimmel The Only 1 -huulipuna, suositushinta 8,50 euroa, tulee myyntiin lokakuussa 2015.

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=14400-khfmbghmeg&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.