Rimmelin meikkipohjan uutuudet: Fix & Protect Primer ja uudistunut Match Perfection -meikkivoide


Rimmel Fix & Protect -meikinpohjustusvoide yhdistää kolme ominaisuutta samaan tuotteeseen: voide pohjustaa kasvomeikin, suojaa kasvojen ihoa auringon haitallisilta UV-säteiltä ja ilmansaasteilta sekä ehkäisee ihon kuivumista. Voide häivyttää ihon pieniä virheitä ja ihosta tulee kauniin tasainen, jolloin meikkivoide on helppo levittää pohjustusvoiteen päälle. Voidetta voi käyttää sellaisenaan tai pohjustusvoiteena meikkivoiteen alla. Voide sisältää aurinkosuojakertoimen SPF 25.

Rimmel Match Perfection -meikkivoiteen koostumus on uudistunut: Meikkivoide kaunistaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa, ja lopputulos on tasainen ja luonnollinen. Iho tuntuu raikkaalta ja kosteutetulta jopa 24 tunnin ajan. Valoa heijastavia pigmenttejä sisältävä koostumus korjaa ihon epätasaisuuksia ja häivyttää ihohuokosia, ja pehmeän hienojakoinen koostumus levittyy helposti ja tasaisesti. Meikkivoide on helppo annostella kätevästä pumppupullosta. Meikkivoide sisältää aurinkosuojakertoimen SPF 20.

Match & Perfect -meikkivoiteesta tulee Suomessa myyntiin neljä sävyä:

081 Fair Ivory
102 Light Nude
200 Soft Beige
301 Warm Honey

Tuotetiedot

Rimmel Match & Perfect -meikkivoide, 30 ml, suositushinta 10,90 euroa, tulee myyntiin syys-lokakuussa 2015

Rimmel Fix & Protect Makeup primer, 30 ml, suositushinta 9,40 euroa, tulee myyntiin syys-lokakuussa 2015

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=14658-mgehhmgaji&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.