Berner on ostanut HL-Vihannes Oy:n viljelyliiketoiminnot

Berner Oy ja HL-Vihannes Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Bernerille siirtyy HL-Vihannes Oy:n siemen-, viljelytarvike- ja pakkaustarvikeliiketoiminnot 16.10.2015 alkaen.

HL-Vihannes on vuonna 1981 perustettu suomalainen perheyritys, joka tarjoaa vihannes-, maatalous- ja pakkausalan tuotteita ammattiviljelijöille. Bernerille siirtyvän liiketoiminnan liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa. Kaupan yhteydessä Bernerille siirtyvät liiketoimintaan liittyvät edustukset, henkilökunta sekä HL-Vihannes -liikemerkki. HL-Vihannes Oy:n suurimpia päämiehiä ovat mm. Syngenta, Rijk Zwaan, Clause  ja Stora Enso Packaging.

– Liiketoimintakauppa tukee strategiaamme Viljelijän Berner -liiketoiminnassa. Laajentamalla suoramyyntiin ja verkkokauppaan perustuvaa tuotetarjontaamme pystymme palvelemaan meille tärkeitä erikoiskasvitiloja entistä paremmin, sanoo osastonjohtaja Kalle Erkkola Berneriltä.

Vihannesten siemenet sekä pakkaus- ja viljelytarvikkeet ja pakkauskoneet muodostavat yhdessä Bernerin jo olemassa olevan tuotevalikoiman kanssa entistä paremman erikoiskasvituotantoa tukevan kokonaisuuden.

–  HL-Vihanneksen toiminnan yhdistyminen Viljelijän Berneriin hyödyttää viljelijöitä. Jatkossa mainoslauseellamme ”Siemenestä laatikkoon” saadaan katettua viljelijöiden tarpeet entistä paremmin, toteaa HL-Vihannes Oy:n perustaja Heikki Lindström.

Lisätietoja:

osastonjohtaja Kalle Erkkola, Berner Oy, p. 050 341 4848, kalle.erkkola@berner.fi
hallituksen puheenjohtaja Heikki Lindström, HL-Vihannes Oy, p. 0400 206 290, heikki.lindstrom@hl-vihannes.fi