Rimmelin uutuudet juhlakauteen: Super Speed Volume Flash -ripsiväri ja Love Glitter -kynsilakkakokoelma


Rimmelin kausituotteet joulunajan juhlameikkiin tuovat ripsiin tuuheutta ja näyttävyyttä ja kynsiin glitteriä viidessä eri sävyssä. Kausituotteita on saatavilla vuoden loppuun asti.

Rimmel Super Speed Volume Flash -ripsiväri tekee ripsistä tuuheat ja näyttävät ilman paakkuja. Erikoismuotoiltu harja levittää ripsiin runsaasti väriä juuresta latvaan jo yhdellä harjanvedolla, ja harja erottelee ripset kauniisti. Geelimäinen koostumus kuivuu nopeasti, eikä väri sotke eikä tahraa. Väri tuntuu ripsissä kevyeltä. Tuote sopii myös piilolinssien käyttäjille ja herkille silmille.

Love Glitter -päällyslakkakokoelma tuo kynsiin kimallusta viidessä eri sävyssä. Kirkkaassa kynsilakassa on erikokoisia ja -värisiä glitterkappaleita, ja lakkaa on helppo kerrostaa voimakkaamman glitterefektin saamiseksi. Glitterlakkaa voi käyttää sellaisenaan tai värilakan päällä. Love Glitter -lakat tulevat myyntiin viidessä eri sävyssä:

030 Queen of Bling
031 Mistletoe Mischief           
032 All Glittered Up                 
033 Tinsel Toes                         
034 A Crush On You                  

Tuotetiedot

Rimmel Volume Flash Super Speed -ripsiväri, 003 Extreme Black, 8 ml, suositushinta 9,90 euroa, tulee myyntiin lokakuussa
Rimmel Love Glitter -glitterlakkakokoelma, 8 ml, suositushinta 5,50 euroa, tulee myyntiin lokakuussa

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15051-fimfbcabfg&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.