Calvin Klein, ck2-tuoksu


Kahden ihmisen kohtaamisessa on aina jotain ainutlaatuista.

Yksittäinen kohtaaminen ei kestä ikuisesti.

Elämä on täynnä yllättäviä hetkiä.

ck2 tuoksu meille kahdelle #the2ofus

Tuoksu

ck2

Raikas – lämmin – sähköistävä

ck2 kuvaa elämän yllätyksellisyyttä ja kahden ihmisen välisen kohtaamisen monimuotoisuutta. Kaksi yksilöä, joiden persoona määräytyy sen mukaan keitä he ovat, ei sen mukaan mitä he edustavat. Ennakkoluuloton, sukupuolivapaa tuoksu miehelle tai naiselle. Tuoksu, joka yhdistää kokemuksen, jonka voi jakaa niin rakkaudessa, kiihkossa kuin ystävyydessä. Kaksi ihmistä, jotka kohtaavat ilman ennakkoluuloja ja ennakkoasenteita. Heidän erilaisuutensa korostuu heidän kohdatessaan ja tämä tekee kohtaamisesta merkityksellisen, se kertoo keitä he ovat. Elämä on parempaa, kun kaksi ihmistä on yhdessä.

ck2 on tuoksu, jossa urbaani elämäntyyli löytää tasapainon luonnon ja raikkauden kanssa. Tuoksu avautuu odottamattomalla, mausteisella wasabin tuoksulla, jota jälkeenpäin erottuvat puoleensavetävät, pehmeän lämpimät tuoksuvivahteet tasapainottavat. Raikas alkutuoksu tuo mieleen kahden ihmisen väliseen kohtaamiseen liittyvän jännitteen. Sitä täydentää aurinkoinen hehku ja tunne auringon lämmittämistä kivistä. Energinen kukkaistuoksujen vivahde tulee aistillisesti esiin tuoksun sydämessä. Siihen yhdistyy tuulahdus sateisen kaupungin raikasta, mineraalista tuoksua. Jälkituoksussa vetiver korostaa jasmiinin tuoksua. Ne sekoittuvat yhdessä pehmeän täyteläisiin santelipuun ja myskin tuoksuvivahteisiin ja antavat tuoksulle lämpöä ja vastustamatonta vetovoimaa.

Tuoksu: Urbaani, metsäinen, raikas

Alkutuoksu:    Wasabi, mandariini, orvokin lehdet

Sydäntuoksu:  Sateinen kaupunki, orris, ruusu

Jälkituoksu:     Vetiver, suitsuke, santelipuu

Pullo ja pakkaus

ck2-tuoksun minimalistinen ja taiteellinen pullo kutsuu katsomaan värittömän säiliön läpi ja kokemaan tuoksun jo ennen, kun sitä on tuoksuttanut iholleen. Tuoksu on pakattu sileäpintaiseen, päistään pyöristettyyn säiliöön, joka seisoo ylösalaisin tukevan, pullon alustana toimivan korkin päällä. Sekä pullo että sen korkki erottuvat selkeästi klassisesta tuoksupakkauksesta. Siinä kaksi osaa yhdistyy täydellisesti toisiinsa, muistuttaen kahden ihmisen välille syntyvästä yhteydestä.

Minimalistiseen tuoksukoteloon on kuvattu sen sisältämän tuoksupullon jokainen puoli. Samalla kun tämä edustaa ”saat mitä näet” -lähestymistapaa, se tuo myös esiin pullon ja korkin muotoiluun käytetyn käsityötaidon.

Tuotevalikoima

ck2 eau de toilette 30 ml, suositushinta 42,30 euroa

ck2 eau de toilette 50 ml, suositushinta 52,90 euroa

ck2 eaude toilette rollerball 10 ml, suositushinta 19,00 euroa

ck2 body lotion 200 ml, suositushinta 26,25 euroa

ck2 showergel 200 ml, suositushinta 21,00 euroa

ck2 deo stick 75 g, suositushinta 20,35 euroa

Myynnissä:

Helmikuussa 2016.

Tuotekuvat:

http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15321-jjfhmhacda&l=FI

Mainoskampanja:

Tuoksun mainoskampanjan on kuvannut arvostettu valokuvaaja Ryan McGinley, jonka anteeksipyytelemätön, kiistelty ja realistinen näkemys täydentää ck2-tuoksun spontaania ja jännittävää tyyliä.

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet-osasto

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi