IsaDoran uudet kynsienhoitotuotteet viimeistelevät manikyyrin


IsaDora Nail Primer -aluslakka tasoittaa kynnen pinnan, jolloin kynsilakka levittyy kynnelle tasaisemmin ja värilakan sävy tulee kauniimmin esiin. Aluslakka myös ennaltaehkäisee kynsilakan lohkeilua. Nail Primer -aluslakat sisältävät mineraaleja ja E- ja C-vitamiineja, jotka vahvistavat ja suojaavat kynttä.

Nail Primer -aluslakkaa voi aluslakan lisäksi käyttää myös sellaisenaan luonnollisen ja raikkaan nuden sävyisessä manikyyrissä. Käytettäessä aluslakkana yksi kerros riittää, ja terveen ja luonnollisen näköiseen nude-manikyyriin levitetään kaksi kerrosta Nail Primer -aluslakkaa.

UUTUUS: Nail Primer -aluslakka, 6 ml, suositushinta 9,90 euroa, kausituote

  • 692 Nail Primer Glossy
  • 693 Nail Primer Natural

UUTUUS: Wonder Top Coat -päällyslakka, 6 ml, suositushinta 9,90 euroa, jää valikoimaan

IsaDora Wonder Top Coat -päällyslakka viimeistelee lakkauksen tehden kynsiin erittäin kiiltävän ja runsaan wet look -pinnan ja pidentäen samalla lakkauksen kestoa. Nopeasti kuivuvaa päällyslakkaa voi myös lisätä kynsiin myöhemmin, jolloin kynsiin saadaan ekstrakiiltoa.

UUTUUS: Quick Dry Dropper -pikakuivattaja, 6 ml, suositushinta 9,90 euroa, jää valikoimaan

IsaDora Quick Dry Dropper
-pikakuivattaja levitetään kynnelle kätevällä pipetillä, eikä lakan pintaan jää jälkiä siveltimestä. Vain yksi pisara väritöntä Quick Dry Drop -pikakuivattajaa riittää: pisara levittyy kynnelle peittäen sen kokonaan. Quick Dry Dropper -pikakuivattajan sisältämät inca inchi -öljy, omega-3 ja -6 -rasvahapot sekä E-vitamiini kosteuttavat ja suojaavat kynsiä ja kynsinauhoja.

Käyttö: Tiputa yksi pisara tuotetta juuri lakatun kynnen keskiosaan. Pisara levittyy välittömästi peittäen koko kynnen. Kynsilakka on kosketuskuiva jo muutaman sekunnin jälkeen ja täysin kuivunut kahden minuutin kuluttua tuotteen käytöstä.

UUTUUS: Quick Dip Nail Polish Remover -kynsilakanpoistoaine, 50 ml, suositushinta 9,95 euroa, jää valikoimaan

Quick Dip Nail Polish Remover -kynsilakanpoistoaineen kanssa ei tarvita vanulappuja: Quick Dip -rasiassa on vaahtomuovisieni, johon kynsilakanpoistoaine on imeytetty. Sormenpäitä käännellään yksi kerrallaan rasiassa ja vaahtosieni irrottaa kynsilakan tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kuivattamatta kynsiä tai kynsinauhoja. Käytön jälkeen kädet pestään. Kätevä pakkaus on helppo kuljettaa mukana. Kynsilakanpoistoaine ei sisällä asetonia.


Tuotetiedot

Nail Primer -aluslakka, 6 ml, suositushinta 9,90 euroa
Quick Dry Dropper -pikakuivattaja, 6 ml, suositushinta 9,90 euroa
Wonder Top Coat -päällyslakka, 6 ml, suositushinta 9,90 euroa
Quick Dip Nail Polish Remover -kynsilakanpoistoaine, 50 ml, suositushinta 9,95 euroa

Kaikki tuotteet tulevat myyntiin tammi-helmikuussa 2016.

Yhteystiedot ja tuotenäytteet

BERNER OY, kuluttajatuotteetâ€osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15317-ekaabkgcae&l=FI

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy

IsaDora on Ruotsissa vuonna 1983 perustettu kosmetiikkabrändi, jolla on tänä päivänä myyntipisteitä noin 40 maassa. Laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia sävyjä, trendikkäitä meikkikokoelmia ja uutuuksia. IsaDoran kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.