Rimmel Volume Colourist Mascara kevytsävyttää ripsiä ajan myötä – Näyttävämmät ripset myös ilman ripsiväriä!


Uusi Volume Colourist -ripsiväri on Rimmelin ensimmäinen ripsiväri, joka sävyttää ripsiä säännöllisessä käytössä tummemmiksi. Tuuheuttavan, sävyttävän ripsivärin vaikutukset näkyvät kahdella tavalla:

Säännöllisessä käytössä
Volume Colourist -ripsivärin sisältämä Lash-Tint -yhdiste kevytsävyttää ripsiä tummemmiksi kahden viikon säännöllisestä käytöstä alkaen. Vaaleimmat, huomaamattomimmat ripset erottuvat paremmin ja ripset näyttävät tuuheammilta ja runsaammilta myös silloin, kun päivän meikki on pesty pois kasvoilta. Volume Colourist tavoittaa myös ripsien tyveä vaaleammat kärjet, jolloin ripset näyttävät pidemmiltä myös ilman ripsiväriä.

Kevytsävyttävä koostumus toimii suoravärin tavoin: väri voimistuu jokaisella käyttökerralla ja haalistuu asteittain pois, kun Volume Colourist -ripsivärin käyttö lopetetaan. Väri kiinnittyy ripseen vahingoittamatta ripsien rakennetta.

Välittömästi
Volume Colourist tekee ripsistä tuuheat ja runsaat jo ensimmäisellä harjanvedolla, ja syvänmusta sävy tuo ripsiin ekstranäyttävyyttä. Kärkeä kohti kaventuva harja tavoittaa lyhyimmätkin ripset. Ripsiväri on helppo poistaa tavallisella silmämeikinpoistoaineella.

Tuotetiedot

Rimmel Volume Colourist Mascara, 11 ml, suositushinta 12,90 euroa, tulee myyntiin tammikuussa 2016

Yhteystiedot ja kuvausnäytteet

BERNER OY, Kuluttajatuotteet-osasto

Maria Rämö, puh. 0207 91 4527, sähköposti: maria.ramo@berner.fi

Tuotekuvat: http://www.bernerbrandbank.fi/?cart=15335-aebdgbhiaa&l=FI

www.fi.rimmellondon.com
www.facebook.com/RimmelLondonFI
Instagram: @RimmelLondonFi

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta: http://news.cision.com/fi/berner-oy


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto vuonna 2014 oli 275,9 miljoonaa euroa, omavaraisuusaste 78,6 % ja henkilöstömäärä 517. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuotteet. Johtavana kosmetiikan maahantuojana Berner edustaa Suomessa myös monia kansainvälisiä merkkejä, kuten Calvin Klein, Chloé, Clarins, IsaDora, Marc Jacobs, philosophy, Rimmel ja Sensai.